Σημαδεύει ξανά και δεύτερο μπαμ !!!
Αν θελεις δοκιμασε τα direct νο3 υπερδιασπορας αφου κυνηγας καβαλα στο σκυλοΕγω ομως παω μονος μου ενας κυνηγος ενας σκυλος ενα ντουφεκι αμα μου φυγει εφυγε αυτη ειναι η διαφορα...
ΘεόςΦίλος στα 50μ από εμένα.
Τα σκυλιά να σκούζουν και να έρχονται προς τα εμάς.
Το βλέπω διστακτικά να σηκώνει το όπλο.
Το κατεβάζει.
Το ξανασηκώνει σημαδεύει, σημαδεύει, σημαδεύει και μπαμ !!!
Περιμένει ...........
Πηγαίνει προς τα εκεί που τον τουφέκισε και πριν φτάσει γυρίζει πίσω με κατεβασμένο το κεφάλι.
Τι έγινε τον ρωτάω ;;;;;;
Γ@μ@τ@ απαντά, πέτρα ήτανε
Η πέτρα πάντως ψόφησε ...
Δεν πιστευω να βγαινει και για γουρουνια ε?Γ@μ@τ@ απαντά, πέτρα ήτανε
Όχι δεν είναι στην τωρινή παρέα ...Δεν πιστευω να βγαινει και για γουρουνια ε?
Βράχος ο τύπος..Δεν πιστευω να βγαινει και για γουρουνια ε?
Σε αυτον να δωσει ο ΝικοςΠ τα δραμια για πυκνο που εφτιαξε να δεις τιΒράχος ο τύπος..
Ευχαριστω Βαγγελη για την προταση αλλα δεν ειναι καπως υπερβολικο Νο3 στα 15 μετρα?να σου πω και την αληθεια δεν εχω παραπονο απο τα φυσιγγια μου μονο οταν σφιγγει το κρυο υπαρχει ενα θεμα και φετος ειχα παρει ενα κουτι λαμπρο κιτρινα 6αρια αλλα ετσι οπως παει δεν με βλεπω να τα δοκιμαζω...Αν θελεις δοκιμασε τα direct νο3 υπερδιασπορας αφου κυνηγας καβαλα στο σκυλο
Δεν υπάρχουν μαγικά στα φυσίγγια ούτε μαγικά όπλα.Ευχαριστω Βαγγελη για την προταση αλλα δεν ειναι καπως υπερβολικο Νο3 στα 15 μετρα?να σου πω και την αληθεια δεν εχω παραπονο απο τα φυσιγγια μου μονο οταν σφιγγει το κρυο υπαρχει ενα θεμα και φετος ειχα παρει ενα κουτι λαμπρο κιτρινα 6αρια αλλα ετσι οπως παει δεν με βλεπω να τα δοκιμαζω...
Εγω ριχνω τα nsi lepre νο 3 και μενουν ακινητοι. Εχει και σε νο5 αλλα μην τα φοβασαι καλυτερα νο3 ειναι υπερδιασπορας και ειναι για κοντινες αποστασεις μεχρι 15μ. Σαν πρωτο φυσιγγιο ειναι μια χαρα δοκιμασε το αν θελειςΕυχαριστω Βαγγελη για την προταση αλλα δεν ειναι καπως υπερβολικο Νο3 στα 15 μετρα?να σου πω και την αληθεια δεν εχω παραπονο απο τα φυσιγγια μου μονο οταν σφιγγει το κρυο υπαρχει ενα θεμα και φετος ειχα παρει ενα κουτι λαμπρο κιτρινα 6αρια αλλα ετσι οπως παει δεν με βλεπω να τα δοκιμαζω...
Ευχαριστω φιλε μου οταν με το καλο ανοιξει το κυνηγι θα τους κανω μια δοκιμη αν και μαλλον φετος παει χαθηκε η χρονια...παντως το ολο θεμα ξεκινησε για ενα οπλο και εφερα το παραδειγμα με το λαγο και μετα εγινε μπαχαλο το ολο θεμα...Εγω ριχνω τα nsi lepre νο 3 και μενουν ακινητοι. Εχει και σε νο5 αλλα μην τα φοβασαι καλυτερα νο3 ειναι υπερδιασπορας και ειναι για κοντινες αποστασεις μεχρι 15μ. Σαν πρωτο φυσιγγιο ειναι μια χαρα δοκιμασε το αν θελεις
Και εγω με τον πατερα μου ειχαμε σκυλο που τους ριχναμε στο ξεφωλιασμα (καβαλα) ενα τετοιο φυσιγγιο πρωτο ο λαγος εμενε ζωντανος. Τωρα με τα σκυλια του κουνιαδου μου τον περιμενουμε στο καρτερι εκει εγω ριχνω τα nsi lepre 3. Οπως και να ειχε το ολο θεμα εγω σου γραφω την εμπειρια μου η αποφαση παντα δικη σου.Ευχαριστω φιλε μου οταν με το καλο ανοιξει το κυνηγι θα τους κανω μια δοκιμη αν και μαλλον φετος παει χαθηκε η χρονια...παντως το ολο θεμα ξεκινησε για ενα οπλο και εφερα το παραδειγμα με το λαγο και μετα εγινε μπαχαλο το ολο θεμα...