NavaroΚαλημέρα
Παιδιά κανένα οικονομικό 30αρι ξέρουμε ;
Και απο βιοτέχνη να είναι , δεν έχω θέμα εννοείται
Από τα (σχετικά ) οικονομικά το καλύτερο. Αμέσως μετά (κατά την προσωπική μου εμπειρία) το NSI Light 30 gr (με C7) καλύτερο, αλλά ακριβότερο.Navaro
8,70€ Παπακωνσταντίνου φωτιά είναι.Από τα (σχετικά ) οικονομικά το καλύτερο. Αμέσως μετά (κατά την προσωπική μου εμπειρία) το NSI Light 30 gr (με C7) καλύτερο, αλλά ακριβότερο.
Βέβαια έχω να το ρίξω 2 χρόνια.Μην πάρω κανένα στον λαιμό μου.Οταν τα είχα δοκιμάσει και τα έριχνα 2 σεζόν σχεδόν ήταν φοβεραΑπό τα (σχετικά ) οικονομικά το καλύτερο. Αμέσως μετά (κατά την προσωπική μου εμπειρία) το NSI Light 30 gr (με C7) καλύτερο, αλλά ακριβότερο.
Από τα (σχετικά ) οικονομικά το καλύτερο. Αμέσως μετά (κατά την προσωπική μου εμπειρία) το NSI Light 30 gr (με C7) καλύτερο, αλλά ακριβότερο.
Το nsi classica light 30γρ δεν εννοεί η πατρίδα;Αυτά τώρα λίγο καιρό δεν έχουμ βγει;Βέβαια έχω να το ρίξω 2 χρόνια.Μην πάρω κανένα στον λαιμό μου.Οταν τα είχα δοκιμάσει και τα έριχνα 2 σεζόν σχεδόν ήταν φοβερα
ΦέτοςΤο nsi classica light 30γρ δεν εννοεί η πατρίδα;Αυτά τώρα λίγο καιρό δεν έχουμ βγει;
Στα navaro αναφέρομαι παιδιά!Το nsi classica light 30γρ δεν εννοεί η πατρίδα;Αυτά τώρα λίγο καιρό δεν έχουμ βγει;
Και οι άλλοι τόσο τα έχουν. Αστρονομική τιμή για 30 gr. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.8,70€ Παπακωνσταντίνου φωτιά είναι.
Με αυτά τα λεφτά προτιμώ να πάρω 32γρ.Και οι άλλοι τόσο τα έχουν. Αστρονομική τιμή για 30 gr. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Navaro φίλε Louk ass με 7,60 (Καλκατζάκος) μιά χαρά είναι.
Σε πρώτη εκτίμηση ναι. Λογικό είναι. Αλλά θέλει και ψάξιμο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ.Με αυτά τα λεφτά προτιμώ να πάρω 32γρ.
Ναι, είναι εξαιρετικό!Σημερα με την υπερβολική υγρασία που είχε και πέρναγε και όλα τα ρούχα πρωί,
Το NSI LIGHT 30 έδειξε να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης σε κάποιες αποστάσεις που δεν τις πίστευα και χωρίς ζωντανά πουλιά.
Το μόνο ναι είναι ακριβό και δεν καταλαβαίνω γιατί η NOBELSPORT χρησιμοποιεί την C7 V πυρίτιδα ενώ έδινε εκπληκτικά αποτελέσματα στα 30 gr και η απλή C7. με 688 καψυλι και
βύσμα PISTON SKEET. 23mm
Κάτι θα ξέρουν φαίνεται.
Πόσο έχουν αυτά τώρα? Ήταν πολύ ακριβά θυμάμαι, πιο παλιά ήταν με g3000.Καλημερα κι απο μενα στην παρεα.Μηπως γνωριζει καποιος φιλος,με ποια πυριτιδα ειναι γεμισμενα τα Ariston της Kalco?Ευχαριστω εκ των προτερων
Τα chedite tordo Πόσο τα βρίσκεις?Καλημερα Κωστα.Φαρμακι ηταν παλια...δηλητηριο ειναι τωρα...9,50 Euro τα βλεπω στον Καλκαντζακο.Εχεις δικιο,παλια κι εγω θυμαμαι οτι ηταν με g3000.Αλλα με τετοια τιμη,δεν παιρνω καλυτερα τα MB Classic?Φτηνοτερα ειναι...
Στην ιστοσελιδα του ειχα μπει...απο το μαγαζι,εχω λιγο καιρο να περασω.Δεν γνωριζω...Τα chedite tordo Πόσο τα βρίσκεις?