καλη τυχη!Ναι ! Η εταιρία , το προτείνει για τρυγόνι και είναι η ναυαρχίδα της . Μπουρλοτιέρηδες !
καλη τυχη!Ναι ! Η εταιρία , το προτείνει για τρυγόνι και είναι η ναυαρχίδα της . Μπουρλοτιέρηδες !
Παρε κατι αλλο... nsi speed 34 ας πουμε!Τα vedetta καλά?
Για κάνα πανηγύρι και ανΤα vedetta καλά?
Και είναι και ο πιο φθηνός.30γρ ν8 ρουμελιωτης ψεκαστε σκουπηστε τελειωσατεεεεεε
Χαχαχαχχαχααχχαχαχααχαχαχααχαχχχχχαχα σορυ φίλε μου ξέφυγε..!!Τα vedetta καλά?
Τα ναυαρχίδια της είναι.Ναι ! Η εταιρία , το προτείνει για τρυγόνι και είναι η ναυαρχίδα της . Μπουρλοτιέρηδες !
Ας το το παιδί να γίνει κεντερης!, να νιωσει πάλι Νέος!Τα ναυαρχίδια της είναι.
Τι πρω-τό-τυ-πο !Τα ναυαρχίδια της είναι.
Ναι ρε , φταίει που ο υπόλοιπος κόσμος δεν ξέρει ελληνικά . Αλλιώς θα 'χε ανακαλύψει τους μεγάλους εγχώριους κατασκευαστές !Ας το το παιδί να γίνει κεντερης!, να νιωσει πάλι Νέος!
Ποια έναρξη;
Με φωνή Τέρρυ Χρυσούολα καλα θα πανε,θεμα χρονου
Εδώ και δύο χρόνια τουλ σίγουρα όχιΚαι είναι και ο πιο φθηνός.
Πού βρήκες πιο φθηνά μωρή κουφάλα και δεν το μάρτυρας?Εδώ και δύο χρόνια τουλ σίγουρα όχι
Μην ξεχνάς ότι στην τελική τιμή είναι και +0,30€ το κουτάκι μεταφορικά για να μου έρθουν (6€ η 20αδα), τα οποία πέρυσι πρέπει να αυξήθηκαν μάλλον λιγάκι κιόλας.Πού βρήκες πιο φθηνά μωρή κουφάλα και δεν το μάρτυρας?
Ετσι....κ θα εχει μια συνταγή για όοοολα τα θηραματα...μονο Νο σκαγιου θα αλλαζεις.εκει που πηγαν η τιμες πιο πολυ συμφερει τωρα να παρεις vedetta,206 formula33gr ,f2classic,navaro 34 ,speed,a1speciale να εχεις το κεφαλι σου υσηχο παρα να πλωρωσεις 9 και 9,50ε 30-32γρ.
Ένα για όλα Σακης ε ωραίος30gr n8 ρουμελιωτης και στο ορτυκι share pic online
Καλοκαίρι δεν σου φάνηκε βαρύ Σάκη;30gr n8 ρουμελιωτης και στο ορτυκι share pic online
-Δεν μου λέτε εσείς οι χήρες πως περνάτε κακομοίρες;Πες μας τι κανουν οι χηρες στο κρεβατι Βασιλη