Φυσίγγια για Τσίχλες

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τον είχα πάρει τηλέφωνο Δημήτρη πριν 10 ημέρες και μου απάντησε ότι για

Καλώς. Ευτυχώς στόκαρα πέρυσι!
Αν του ζητησεις δεν θα σου πει δεν φτιαχνω. Απλα θα σου πει δωσε μου μερες! Με εκανες σημερα να βαλω 20 κουτια στην αυριανη παραγγελια....
 
Ωχ! Θα με δείρει η κυρά σου! Ελπίζω να μην μειώθηκε ο προϋπολογισμός των διακοπών, εξαιτίας μου!😄
40 συνεχομενες μερες υπερωριες μου δινουν το δικαιωμα να παρω οτι θελω!!!! Διακοπες στο χωριο. Ησυχια μεσα στο πρασινο να σε σκεπαζει η κορυφη της Διρφης και σε 15 λεπτα να βουτας στα νερα του Αιγαιου και το βραδυ να θελεις κουβερτουλα για να κοιμηθεις. Το μονο κακο ειναι η πολυκοσμια τα Σαββατοκυριακα και η απιστευτη μποχα εξαιτιας της.
 
Στο έχω ξαναπεί φίλε μου. Είσαι πολύ τυχερός και εύχομαι να ζεις πάντα έτσι ανθρώπινα και όμορφα. Εγώ μετράω λίγα χρονάκια ακόμα, να μεγαλώσει το παιδί, να πάρει τον δρόμο της και να την κάνω τρέχοντας από αυτήν την τρέλα που ζω. Εσωτερικούς μετανάστες δέχεστε; Με λένε Δημήτρη και τα ενδιαφέροντά μου είναι τα μελίσσια, το κυνήγι, το ψάρεμα, το χοιρινό και η προβατίνα! Αχ όλο το ξεχνάω. Είμαι και παντρεμένος...
 
Last edited:
Στο έχω ξαναπεί φίλε μου. Είσαι πολύ τυχερός και εύχομαι να ζεις πάντα έτσι ανθρώπινα και όμορφα. Εγώ μετράω λίγα χρονάκια ακόμα, να μεγαλώσει το παιδί, να πάρει τον δρόμο της και να την κάνω τρέχοντας από αυτήν την τρέλα που ζω. Εσωτερικούς μετανάστες δεχεστέ; Με λένε Δημήτρη και τα ενδιαφέροντά μου είναι τα μελίσσια, το κυνήγι, το ψάρεμα, το χοιρινό και η προβατίνα! Αχ όλο το ξεχνάω. Είμαι και παντρεμένος.
Ολοι οι καλοι χωρανε αδερφε! Εχεις και ολες τις αρρωστιες που εχω και εγω. Οποτε.....
 
Να'σαι καλά! Χάρηκα που βοήθησα. Το δούλεψα αποκλειστικά με το MR, στο κυνήγι και με εντυπωσίασε. Από τα 10 έως και τα 30 το πολύ 35 σκούπιζε. Οπότε με το τέλος του κυνηγιού, πήγα με το φιλαράκι μου, που έχει το TM και το Kicks, για να δούμε και να συγκρίνουμε τις κατανομές. Έψαχνα για μακρινές βολές από τα 25+ και γι'αυτό δοκίμασα τα συγκεκριμένα τσοκ, που υπάρχουν ήδη. Αυτές που με εντυπωσίασαν, είναι πρώτα το 2* μαμίσιο και μετά το ΤM για τις μέρες που φεύγουν μακριά. Το 2 είναι πιο συγκεντρωτικό στα 35 και καλύτερο για βολές από πίσω, ενώ το ΤΜ στα 35, στις τραβέρσες, ανοίγει πιο ομοιόμορφα σε σχέση περιφέρεια με κέντρο και διορθώνει σκοπευτικά λάθη. Άλλα 10 μέτρα πάντως, τα έχει το μαμά και άλλα 5 το ΤΜ.
Ωραίο το 10αρι και νομίζω πώς ταιριάζει καλύτερα με τα brain από τα πιο χοντρά σκάγια και λιγότερα σε κάθε φυσιγγι.
 
Ωραίο το 10αρι και νομίζω πώς ταιριάζει καλύτερα με τα brain από τα πιο χοντρά σκάγια και λιγότερα σε κάθε φυσιγγι.
Είναι πολύ παρεξηγημένο μέγεθος το 10άρι. Προσωπικά για την τσίχλα δεν το αλλάζω. Γεμίζει την ντουφεκιά.
 
Back
Top