Τα προπερσυνα που ειχα παρει ηταν με ακουιλα και μου αρεσαν περισσοτερο απο παλιοτερα.Αυτα που πηρα προχθες,ανοιξα ενα,και χωρις να ειμαι σιγουρος ,μιας και δεν ειμαι γνωστης, μαλλον ειναι με γκρανουλαρ!Τώρα λογικά πρέπει να έχουν ακουιλα.
Τα προπερσυνα που ειχα παρει ηταν με ακουιλα και μου αρεσαν περισσοτερο απο παλιοτερα.Αυτα που πηρα προχθες,ανοιξα ενα,και χωρις να ειμαι σιγουρος ,μιας και δεν ειμαι γνωστης, μαλλον ειναι με γκρανουλαρ!Τώρα λογικά πρέπει να έχουν ακουιλα.
Το τορντο σου αρεσε? Αν ναι, μεινε εκει. Με τα tsihla (ελεος...) ειχα και καλη και κακη εμπειρια λογω αλλαγης πυριτιδας , απροειδοποιητης φυσικα. Χ και σε αυτον....Μεταξύ tordo chedditte και super kill τσιχλα ανάμεικτο ποίο θα παίρνατε; Το tordo το χω ρίξει το άλλο όχι.
Δημήτρη ξέρεις, μέσα στη γενική μετριότητα των εμπορικών, καλό είναι το tordo χωρίς να είναι ουάου. Το άλλο δε το χω ρίξει. Έριχνα παλιά κατι πορτοκαλί που ήταν καλά δε θυμάμαι ποιά ήταν.Το τορντο σου αρεσε? Αν ναι, μεινε εκει. Με τα tsihla (ελεος...) ειχα και καλη και κακη εμπειρια λογω αλλαγης πυριτιδας , απροειδοποιητης φυσικα. Χ και σε αυτον....
Έχει ο "Κένταυρος" (Θεοδωρίδης) κανένα ελαφρύ (26-30γρ.) φυσίγγι σε #10? Όταν με το καλό έρθουν οι πυρίτιδες που τόσο μας έλειψαν, να παραγγείλω μαζί 3-4 κουτάκια.
Πάρε του Κενταύρου τα 28γρ σε ν9
Πάρε τα skeet 24gr Νο 9,5 ... Έβγαζε κι ο Κένταυρος παλιότερα, πιστεύω να βγάζει και τώρα. Αλλά και από άλλες μάρκες, το ίδιο κάνει.Είναι που τα θέλω πιο πολύ για σιταρήθρες
Νομιζω το τσιχλα πορτοκαλι ειναι. Ειχα παρει για δοκιμη και ηταν καλα και πηρα αρκετα μετα. Τον επομενο Οκτωβρη παιρνουμε παλι με ενα φιλο και πηγε το ζωντανο γονα λεμε. Βρηκα μερικα παλια , τα κοψαμε και ειχαν τελειως διαφορετικη πυριτιδα. Με το kill το κοκκινο οσες φορες το πηρα τα πηγαμε καλα αρκει να μην ειχε ζεστη!Δημήτρη ξέρεις, μέσα στη γενική μετριότητα των εμπορικών, καλό είναι το tordo χωρίς να είναι ουάου. Το άλλο δε το χω ρίξει. Έριχνα παλιά κατι πορτοκαλί που ήταν καλά δε θυμάμαι ποιά ήταν.
Αν είναι αυτό θυμάμαι οτι κάποτε θέριζε, μετά κι εγώ μαλλον για να σταματήσω τότε να τα παίρνω κάτι τέτοιο θα είχε παίξει. Ειναι χρόνια τωρα και δε θυμάμαι.Νομιζω το τσιχλα πορτοκαλι ειναι. Ειχα παρει για δοκιμη και ηταν καλα και πηρα αρκετα μετα. Τον επομενο Οκτωβρη παιρνουμε παλι με ενα φιλο και πηγε το ζωντανο γονα λεμε. Βρηκα μερικα παλια , τα κοψαμε και ειχαν τελειως διαφορετικη πυριτιδα. Με το kill το κοκκινο οσες φορες το πηρα τα πηγαμε καλα αρκει να μην ειχε ζεστη!
Μεταξύ αυτών των δύο tordo.Μεταξύ tordo chedditte και super kill τσιχλα ανάμεικτο ποίο θα παίρνατε; Το tordo το χω ρίξει το άλλο όχι.
πανε αρκετα χρονια οντως.Αν είναι αυτό θυμάμαι οτι κάποτε θέριζε, μετά κι εγώ μαλλον για να σταματήσω τότε να τα παίρνω κάτι τέτοιο θα είχε παίξει. Ειναι χρόνια τωρα και δε θυμάμαι.
Μαλλον λες για τα Diva. Ηταν πολυ καλαΔημήτρη ξέρεις, μέσα στη γενική μετριότητα των εμπορικών, καλό είναι το tordo χωρίς να είναι ουάου. Το άλλο δε το χω ρίξει. Έριχνα παλιά κατι πορτοκαλί που ήταν καλά δε θυμάμαι ποιά ήταν.
Ναι τα εχω ριξει κ αυτα. Τα diva k diva διασπορας μου αρεσαν πιο πολυΣτελιο και τα τσιχλα πορτοκαλι ηταν τοτε. Καλα ηταν και αυτα μεχρι που μαγειρεψε αλλιως την συνταγη.View attachment 76424
Το diva το διασποράς είναι από τα καλύτερα που έχω ρίξει σε ορτύκια τσίχλες.Ναι τα εχω ριξει κ αυτα. Τα diva k diva διασπορας μου αρεσαν πιο πολυ
Πραγματικά καλές τιμές απορώ πως μπορεί αυτός και τα μεγάλα καταστήματα της Αθήνας δεν μπορούν.Από Κένταυρο!!!!! Οποίος ριχνης λαμπρο και κυργια ας μπει στου αλλαγιανη το site εξερετικες τιμες και δεν είναι παλιές ισχιουν για ολλα τα φυσηγγια μου το είπε χτες εξερετικος επαγκελματιας
Μπηκα στον Κυργια. Τα νοβα τα πουλαει 10,85€... Ο Αλαγιαννης τα πουλαει 7,50...... Μια εξηγηση για την διαφορα των 3,15€ εχει καποιος????Πραγματικά καλές τιμές απορώ πως μπορεί αυτός και τα μεγάλα καταστήματα της Αθήνας δεν μπορούν.
Τα club 32 τα γεμιζε με psb1..Τα club32 απλά και διασποράς ξερουμε τι υλικα εχουν
... Ελα ντε.......Πραγματικά καλές τιμές απορώ πως μπορεί αυτός και τα μεγάλα καταστήματα της Αθήνας δεν μπορούν.
Αμε.τωσα του ληβοντεΜπηκα στον Κυργια. Τα νοβα τα πουλαει 10,85€... Ο Αλαγιαννης τα πουλαει 7,50...... Μια εξηγηση για την διαφορα των 3,15€ εχει καποιος????
Επειδή τα παράγει αυτός είναι λογικό να είναι πιο ακριβός για να μπορεί να σταθεί η χονδρική του ,με τα άλλα καταστήματα τι γίνεται.Μπηκα στον Κυργια. Τα νοβα τα πουλαει 10,85€... Ο Αλαγιαννης τα πουλαει 7,50...... Μια εξηγηση για την διαφορα των 3,15€ εχει καποιος????