Αν τα έχεις ρίξει και σου ταιριάζουν εννοείται αξίζουν.Δεν χαμπαριαζω φίλε, το ακριβό είναι κ φθηνό πολλές φορές
Από την άλλη θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές που υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους σε σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιούν.
Αν τα έχεις ρίξει και σου ταιριάζουν εννοείται αξίζουν.Δεν χαμπαριαζω φίλε, το ακριβό είναι κ φθηνό πολλές φορές
Σάββατο πρωί απόγευμα δοκιμή στο πεδίοΑν τα έχεις ρίξει και σου ταιριάζουν εννοείται αξίζουν.
Από την άλλη θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές που υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους σε σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιούν.
Ωτοασπίδες πήρες;;;
Θα το δω Κωστή...η 390 τα χωνεύει όλαΩτοασπίδες πήρες;;;
Καλόριχτα και ελπίζω να τα έχει μαλακώσει λίγο απο θέμα ανάκρουσης!!
Η καλυτερη δουλειά που έκανες...
Πάντοτε είχε τσιμπημενες τιμές...
Καλόριχτα Τζίμη!
Για να κατάλαβες εσυ ανάκρουση ρε θηρίο μου είναι σοβαρά τα πραγματα.....Ωτοασπίδες πήρες;;;
Καλόριχτα και ελπίζω να τα έχει μαλακώσει λίγο απο θέμα ανάκρουσης!!
Κοίτα....Η καλυτερη δουλειά που έκανες...
Καλοριχτα!
Πάντοτε είχε τσιμπημενες τιμές...
Για να φορτώσει κανεις κιβώτια δεν είναι(βέβαια όπως το βλέπει ο καθένας) αλλά μια δοκιμουλα μπορεί να γίνει .....
...Θα πιουμε 2-3 καφέδες λιγότερους...
θα μπορουσα να πω το ίδιο κ για τα τσιγάρα αλλα αυτά θα αγοραστουν οπωσδήποτε.....
Έτσι κ αλλιως σήμερα οικονομικά τσιχλοφυσιγγα δεν υπάρχουν....
Ασχέτως που τα λέμε ετσι γιατί υπάρχουν κ άλλα ακριβότερα........
Για να κατάλαβες εσυ ανάκρουση ρε θηρίο μου είναι σοβαρά τα πραγματα.....
φιλεμου το ζαραλη τα φυσιγκια τα εριχνα για πολααα χρονιααα ωντος πολη ωραιααα και μαλιστα ειμαστε φιλαρακια και διναμε παραγκελια εδω σε μενα 2 3 4 ατωμα μαζι και μας τα εφερναι στο χωριομου μπωρο να πω αξιωπιστως κυριως,,,εχω ωμως να τα δουλεψω χρονιααααα απο την στιγμη που γνωρισα τον αντρεα ωπος στα πισω λογιαμουυυυ
σημερα τιποτε δεν ειναι φθυνοοο φιλεμουυυ,,,φαρμακιο ειναι τα εισαγωγηςςς για ευνωτους λογουςςςςς ΥΓ και δεν εχουν να ζηλεψουνε τιποτε τα ελληνικα απο τα εισαγωμενααααα
Καλόριχτα Τζίμη!
Αν δεν πάρω 17 πουλιά στο κουτί είναι μάπα τα φυσίγγιαΚοίτα....
Για την ανάκρουση που εγραψα ίσχυε, διοτι ειχα ριξει απο 1 κουτακι έκαστος, σαν αυτα που αγόρασε ο Δημήτρης και κλωτσούσαν χωρίς λόγο, ηλικρινά!!
(Ιδικά το Vespa 32gr).
Θέλω να πιστεύω όμως, πως δεν εχουν παραμήνει έτσι, διότι είναι προσεγμένο προϊόν εδώ που τα λέμε!!
μαλλων εχης στραβηζμωωωωΑν δεν πάρω 17 πουλιά στο κουτί είναι μάπα τα φυσίγγια
Α έτσι παει?Αν δεν πάρω 17 πουλιά στο κουτί είναι μάπα τα φυσίγγια
Τον Ανδρέα τον έχεις καταντήσει χήνα ρε Σακηηηηηηηηηη.........εχω ωμως να τα δουλεψω χρονιααααα απο την στιγμη που γνωρισα τον αντρεα ωπος στα πισω λογιαμουυυυ
Κατι τέτοιο έφτασε στα αυτιά μου,με κάθε επιφύλαξη όμως.Στο express θα βάλει psb1?
Μακάρι.Κατι τέτοιο έφτασε στα αυτιά μου,με κάθε επιφύλαξη όμως.
Τι τραβάς κι εσύ φίλε μου στην αναζήτηση φυσιγγίων!! Εμείς όσοι βαράμε στο γάμο του Καραγκιόζη δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.Αν δεν πάρω 17 πουλιά στο κουτί είναι μάπα τα φυσίγγια
τα θελει ο λοκος σου και σενα!Τον Ανδρέα τον έχεις καταντήσει χήνα ρε Σακηηηηηηηηηη.........