Φυσίγγια για Τσίχλες

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λεγε μου τετοια και πηρα μιση κουτα γιατι του ειχαν τελειωσει τα 9αρια...δεν εχω ριξει ποτε σε κυνηγι με 10αρια...
View attachment 88632
Τρυγονια εναρξη με 10ρια ψιλομαλακια ε τι λετε?
Αν το παρει γεματα η τουφεκια εντος 35m, το Νο10 θα του τυνάξει κ τις κοτόψιρες φιλε.....
 
Λεγε μου τετοια και πηρα μιση κουτα γιατι του ειχαν τελειωσει τα 9αρια...δεν εχω ριξει ποτε σε κυνηγι με 10αρια...
View attachment 88632
Τρυγονια εναρξη με 10ρια ψιλομαλακια ε τι λετε?
Ρίξτα ανάλογα το μέρος όπως σου είπε ο Μητσάρας! Στις τσίχλες θα τα καταευχαριστηθείς!!! Άλλο 30γρ νο10 άλλο 32 νο10, μέρα-νύχτα!
 
Σκοπια δεν παω με τιποτα...μιλαω για εναρξη εδω σε εμας...
Νομιζω ότι το τρυγόνι θα είναι εκτός ρυθμιστικής ή θα είναι τόσο μικρή η επιτρεπόμενη κάρπωση που θα σηκώνουμε το οπλο μόνο σε τυχαίες συναντήσεις και όχι σε οργανωμένο κυνήγι.
 
το 10αρι νουμερο για τρυγονια ειναι ψιλο, σιγουρα θα τα τραυματιζεις! βαλε 8αρι να εισαι απολυτα σιγουρος... οσο για τα ναβαρο ψιφιζω δαγκωτο 30 γρ. το καλυτρο 30αρι στην αγορα !!!
Και το λαμπρό 30αρι μου πήγε πολύ καλά πέρσι λίγα που έριξα
 
Ευχαριστω για τις απαντησεις συναδελφοι...οποτε κραταω το Νο10 για τις τσιχλες αλλα θα κανω και καμμια δοκιμη στα τρυγονια σαν πρωτο και βλεπουμε πως θα παει...παντως το 30αρι του ρουμελιωτη σε Νο9 μου πηγε πολυ καλα και στα τρυγονια και στις τσιχλες(ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα Νο9,μια ζωη χρησιμοποιω Νο8 για τρυγονι,τσιχλες και Νο6 για λαγο φασα και κανα παπι εναρξη...και δυο τρεις φορες που πηγα περδικα...)Παντως μπορω να πω οτι το 30αρι του ρουμελιωτη το θεωρω ισαξιο του Navaro 30 και τα δυο πολυ αξιολογα φυσιγγια και θα ηθελα να τα εβγαζαν και σε Νο6 παρολο που ξερω οτι ειναι λιγα τα σκαγια σε αυτα τα γραμμαρια αλλα οι αγγλοι(gamebore) πιο μαγγες ειναι που βγαζουν 30αρια σε Νο6....
 
Back
Top