Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γι'αυτό θέλει ψάξιμο και άμα βρεις κάτι που συμφέρει και μπορείς φορτωνεις! Θέλω να πάρω τηλ τον Ρουμελιώτη. Αν έχει τιμες στα 32 μέχρι 7,50 θα φορτώσω για 2 σαιζον. Θα πει κάποιος τα 7,50 είναι φτηνα? Όχι δεν ειναι! Αλλά από την στιγμή που βλέπω Λάμπρο τορντο και εξπρές 32 στα 9+ και να λένε ότι θα ανέβουν κι άλλο , τα 7,50 φαντάζουν οαση! 3000 τεμάχια λοιπόν στο πρόγραμμα. Για να δούμε τι θα μου πει....
Αφού σου αρεση το 28αρι του και δεν είχες πρόβλημα με ολλους τους καιρούς φωρτοσε αυτο η γνώμη μου το 32 θα είναι άλλο φυσηγγι φέτος

Αφού σου αρεση το 28αρι του και δεν είχες πρόβλημα με ολλους τους καιρούς φωρτοσε αυτο η γνώμη μου το 32 θα είναι άλλο φυσηγγι φέτος
ολα αλλα φυσιγγια θα ειναι αφου ολα τα αλλαζει απο 28 εως 32 το ιδιο πραγμα ειναι.

Δυστυχώς για τη επιλογή του φυσιγγίου δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή. Τι να το κάνω αν βρώ φυσίγγι φθηνό και μου βγάζει την ψυχή στο κυνήγι. Έπειτα δεν είναι εύκολο να έχεις ένα φυσίγγι για όλους τους καιρούς. Εγώ έχω καταλήξει σε ένα για ήπιες καιρικές συνθήκες και ένα για δύσκολες. Το δεύτερο βέβαια σε λιγότερο αριθμό μιας και εκεί που κυνηγάω εγώ, το συνηθισμένο είναι να επικρατούν ήπιες καιρικές συνθήκες.

Δυστυχώς για τη επιλογή του φυσιγγίου δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή. Τι να το κάνω αν βρώ φυσίγγι φθηνό και μου βγάζει την ψυχή στο κυνήγι. Έπειτα δεν είναι εύκολο να έχεις ένα φυσίγγι για όλους τους καιρούς. Εγώ έχω καταλήξει σε ένα για ήπιες καιρικές συνθήκες και ένα για δύσκολες. Το δεύτερο βέβαια σε λιγότερο αριθμό μιας και εκεί που κυνηγάω εγώ, το συνηθισμένο είναι να επικρατούν ήπιες καιρικές συνθήκες.
Αν κοιμόμαστε σαν άνθρωποι πριν από το κυνήγι θα δεις πως θα βελτιωθούν τα ίδια φυσίγγια.Γιατι με το ένα μάτι καρφωμένο στο ρολόι και το άλλο στην εξώπορτα πάντα κάτι θα φταίει...

Αν κοιμόμαστε σαν άνθρωποι πριν από το κυνήγι θα δεις πως θα βελτιωθούν τα ίδια φυσίγγια.Γιατι με το ένα μάτι καρφωμένο στο ρολόι και το άλλο στην εξώπορτα πάντα κάτι θα φταίει...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Το χιτ και;

Το Hit 8 και super tordo Lambro και είμαι οκ. Βέβαια φέτος πήρα και NAVARO 30 και Lambro tordo 30 γιατί δεν έβρισκα όσα Hit ήθελα. Δεν πειράζει να δω και τίποτα άλλο για να έχω εναλλακτικές. Θα γράψω εντυπώσεις ;)
Το τόρντο 30 ρίξτο σε συνθήκες που έριχνες και το χιτ.Δεν θα σε απογοητεύσει!Τα ναβάρο τα έριχνα παλιά και πήρα και εγώ φέτος, να δουμε πως θα πάνε.Το σούπερ τόρντο ενώ αρχικά μου άφησε θετικές εντυπώσεις, μετά άλλη μία μέρα που το έριξα σε απογευματινό που έριχνε και νιφάδες μου έκανε νεράκια.

Το Hit 8 και super tordo Lambro και είμαι οκ. Βέβαια φέτος πήρα και NAVARO 30 και Lambro tordo 30 γιατί δεν έβρισκα όσα Hit ήθελα. Δεν πειράζει να δω και τίποτα άλλο για να έχω εναλλακτικές. Θα γράψω εντυπώσεις ;)
και ο χρηστος [predatoz] το ιδιο επαθε και πηρε καμμια 50 αρια διαφορετικα.

Back