Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα κι από μένα!!Αύριο λέω να τσιμπήσω δυο κουτάκια από κάποιο από τα παρακάτω:
Navaro 32
Lambro A1 32
Lambro Veloce 32
Lambro Tordo 32
Ακούω γνώμες!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Μάυτή την ξηρασία ρίξε Lambro Euromix 31 gr (GM3) n.9 . Θα δουλέψει καλά .

Το Ναβάρο το 30 είναι πάρα πολύ καλό φυσιγγι απλά μπορεί να μη σου ταιριάζει στο τρόπο που ριχνεις
Ναι, δεν το έχω βρει ακόμη.
Εκτός και δεν πάνε με τον καιρό που έχουμε τώρα (17 βαθμοί/απόλυτη ξηρασία).
Λέω να δοκιμάσω Α1, ή/και ΑΖ20.

Χρησιμοποίησα φέτος για πρώτη φορά τα Navaro 30 gr no 9, για τα οποία έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια.
Με έχει καταπλήξει η αστοχία μου, απίστευτα χαμηλό σκορ και οι ελάχιστες τσίχλες που πήρα ήταν όλες τραυματισμένες.
Οι αποστάσεις φυσιολογικές (25-35 μ) και το τσοκ 4* όπως το είχα πάντα στα απογευματινά.
Αν και οι ευκαιρίες ήταν λίγες έριξα κάτι λίγα (6-7) J&b Commandos μεινεμένα κι αυτά από πέρσι.
Τα σχόλια για αυτά ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά. Όμως σχεδόν όλα στο στόχο και τα πουλιά ξερά κι αμάτωτα.
Έχει κάποιος φίλος άποψη για τα Νavaro, μήπως είναι πολύ συγκεντρωτικά, ή το αντίθετο και "παίζουν" με άλλα τσοκ;
Αλλαγή προσκοπεύσεων;
Εμένα προσωπικά δεν μου αρεσαν. Για αυτο και τα εδωσα!!

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..ποια φυσιγγια πηγαν καλά και ποια σας απογοήτευσαν??? να εχουμε εναν μπουσουλα πριν φορτώσουμε για την υπόλοιπη σαιζον!!
φετος δοκιμαζω τα saga sporting no9,την κυριακη που πηγα και βαρεσα 2 τσιχλες τερμα ψηλα ηταν λες και επεσαν σε τοιχο πανω.

Περισσότερα θα πάρει με σπινοκαλαμο και ακροβάτη.
Είχα πιάσει κάτι κοτσυφακια πριν λίγα χρόνια την άνοιξη που την κοπαναγαν από τις φωλιές, εκτός από αυγό και ζαχαρονερο ,τους έδινα και ακροβάτη, το 1 κατάφερε από τα 3 να φύγει,τα άλλα δύο δεν τα κατάφεραν!

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..ποια φυσιγγια πηγαν καλά και ποια σας απογοήτευσαν??? να εχουμε εναν μπουσουλα πριν φορτώσουμε για την υπόλοιπη σαιζον!!
Φίλε μου αν θες κάτι σιγουρο προτιμησε τα φυσιγγια που ρίχνεις τα προηγουμενα χρόνια κ που γνωρίζεις πως δεν έχουν αλλάξει ως προς τα υλικά...
Έτσι όπως το σκέφτεσαι δεν υπάρχει μπούσουλας, τουναντίον....

Εκτός κ μου πεις ότι σου αρέσει να δοκιμάσεις νέα φυσίγγια( κ με ότι αυτό μπορει να συνεπάγεται)...
Έτσι το δέχομαι....

Sorry αν σου φαίνομαι υπερβολικός αλλά αυτές οι ερωτήσεις είναι για 18αρηδες που βγάζουν για πρωτη φορα άδεια κ ψάχνουν εναγωνίως για να μάθουν για το ποιο είναι το...καλυτερο φυσίγγι...

Τα παραπανω είναι εντελώς φιλικά κ συναδελφική χωρίς καμία δόση προσβολης η ειρωνείας....

Last edited:
Παρά πολύ καλά πήγαν τα Diana 32 και του Ρουμελιώτη 28 μέχρι στιγμής,θα δοκιμαστούν και άλλα.

Φίλε μου αν θες κάτι σιγουρο προτιμησε τα φυσιγγια που ρίχνεις τα προηγουμενα χρόνια κ που γνωρίζεις πως δεν έχουν αλλάξει ως προς τα υλικά...
Έτσι όπως το σκέφτεσαι δεν υπάρχει μπούσουλας, τουναντίον....

Εκτός κ μου πεις ότι σου αρέσει να δοκιμάσεις νέα φυσίγγια( κ με ότι αυτό μπορει να συνεπάγεται)...
Έτσι το δέχομαι....

Sorry αν σου φαίνομαι υπερβολικός αλλά αυτές οι ερωτήσεις είναι για 18αρηδες που βγάζουν για πρωτη φορα άδεια κ ψάχνουν εναγωνίως για να μάθουν για το ποιο είναι το...καλυτερο φυσίγγι...

Τα παραπανω είναι εντελώς φιλικά κ συναδελφική χωρίς καμία δόση προσβολης η ειρωνείας....
Συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο. Το φυσιγγι όπως και το όπλο είναι τελείως αντικειμενικό. Παίζουν ρόλο από την ψυχολογία, την περιοχή, τις συνθήκες, το όπλο μέχρι και το γούστο στο χρώμα. Αν κάτι σε έχει αφήσει ικανοποιημένο στο παρελθόν συνέχισε με αυτό.
Εκτός και άλλαξε η συνταγή και ψάχνεις κάτι άλλο αλλά και πάλι εσύ θα επιλέξεις στο τέλος μετά από δοκιμές.
Για παράδειγμα αυτά που ρίχνω εγώ στην τσίχλα όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί δεν θέλουν ούτε να τα βλέπουν, εγώ δεν τα αλλάζω όμως.

Back