5 κουτάκια είχα. Εκαψα 1 και λίγο , τα υπόλοιπα τα έκανα δώρο στον ξάδερφοΤο ίδιο κατάλαβα κ εγώ σήμερα... Ευτυχώς δεν έχω πολλά, θα τα ρίξω στο περπάτητο αργότερα...
5 κουτάκια είχα. Εκαψα 1 και λίγο , τα υπόλοιπα τα έκανα δώρο στον ξάδερφοΤο ίδιο κατάλαβα κ εγώ σήμερα... Ευτυχώς δεν έχω πολλά, θα τα ρίξω στο περπάτητο αργότερα...
Θα'χει πλακα να σου πει να του βρεις κι'αλλα...5 κουτάκια είχα. Εκαψα 1 και λίγο , τα υπόλοιπα τα έκανα δώρο στον ξάδερφο
Η μόνη ίσως βελτίωση να τα ρίξεις με ήλιο και ζεστό καιρόΤο ίδιο κατάλαβα κ εγώ σήμερα... Ευτυχώς δεν έχω πολλά, θα τα ρίξω στο περπάτητο αργότερα...
Και εγώ ότι σάπιο αγοράζω στο ξάδελφο τα δίνω!5 κουτάκια είχα. Εκαψα 1 και λίγο , τα υπόλοιπα τα έκανα δώρο στον ξάδερφο
Πέρσι τέλη Οκτώβρη το εριξα (ν9) κ ήταν πολυ καλο κ μάλιστα σε μέρα με υγρασία...Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Ξαδερφούλη μουΚαι εγώ ότι σάπιο αγοράζω στο ξάδελφο τα δίνω!
Με τον μπλε κάλυκα είναι αυτά που έχεις Άρι;Αυγούστο σε τρυγόνια ήταν εξαιρετικά αλλά είχα πολλά χρόνια να ρίξω κ σήμερα μου έκατσαν λίγο στραβά... Τεσπά, πάμε παρακάτω...
Ναι γαλάζια... Το καλοκαίρι τα πήρα έτσι να συμπληρώσω μια παραγγελία...Με τον μπλε κάλυκα είναι αυτά που έχεις Άρι;
Πέρσι στα τελειώματα στις τσίχλες και φέτος στα τρυγόνια έκαναν καλή δουλίτσα.
Έχω λίγα ακόμα και θα τα βάλω την επόμενη φορά. Με έφαγε η περιέργεια τώρα
Παρεμπιπτόντως του Ρουμελιώτη το 32αρι μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί φυσιγγαρα. Ότι ακουμπάει καπνίζει.
Τις άλλες μέρες τι ρίχνεις τώρα στα μπασιματα;Ναι γαλάζια... Το καλοκαίρι τα πήρα έτσι να συμπληρώσω μια παραγγελία...
+1Η μόνη ίσως βελτίωση να τα ρίξεις με ήλιο και ζεστό καιρό
Όχι, λίγο πασπαρτου... Ρουμελιώτη 30 λίγα κ διαφορά δικά μου με psb1 ... Ωμέγα δεν έχω πάρει ακόμα φέτος...Τις άλλες μέρες τι ρίχνεις τώρα στα μπασιματα;
Ωμέγα;
Καρμπόν περίπτωση. Τα τρυγόνια τα έκαιγαν καλά. Ότι ακούμπησα με αυτά ξεράθηκε ακαριαία.Αυγούστο σε τρυγόνια ήταν εξαιρετικά αλλά είχα πολλά χρόνια να ρίξω κ σήμερα μου έκατσαν λίγο στραβά... Τεσπά, πάμε παρακάτω...
Και εγώ για αυτά λέω τα καινουργιαΜε τον μπλε κάλυκα είναι αυτά που έχεις Άρι;
Περιέργεια????Πέρσι στα τελειώματα στις τσίχλες και φέτος στα τρυγόνια έκαναν καλή δουλίτσα.
Έχω λίγα ακόμα και θα τα βάλω την επόμενη φορά. Με έφαγε η περιέργεια τώρα
Αρι εγώ το ρίχνω με την 390 ...εξερετικο... με την μαξους ούτε γάιδαρο δεμένο . ..Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Αυτά έχω και εγώ με τον ασημένιο παφυλα Τάσο.Και εγώ για αυτά λέω τα καινουργια
Γαλαζια ημιδιαφανα, πέρσι τα γέμιζε σε "επινικελωμενο" παφυλα...
Περιέργεια????
Αυτά είναι φυσιολογικά ρε Γιάννη.....
Αφου το βρήκες καλο, Τέλος.....
Για φυσιγγια μιλάμε...
Το ξαναλέω αυτό μπας κ καταλάβουμε....
Και σταματησουμε να λέμε τραβα παρε κανα κιβωτιο από αυτά που εριξα προχτες κ έκαναν θραύση...
Αλλά επειδή τσιμπάμε λίγο ευκολα κ επειδή είμαστε κ ενθουσιώδης ξεχνάμε κάποια πραγματα...
Με ποιο όπλο τα έριχνες λεβεντιά μου?Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Ρε βάλε κ στο στενόαυλο Baikal να δεις τι κάμνει κ ξεκρεμασε το επιτελους πανω απο το τζακι....Αρι εγώ το ρίχνω με την 390 ...εξερετικο... με την μαξους ούτε γάιδαρο δεμένο . ..