Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Πέρσι τέλη Οκτώβρη το εριξα (ν9) κ ήταν πολυ καλο κ μάλιστα σε μέρα με υγρασία...
Από βαθμους κλπ δεν ξέρω αλλά για να καταλάβεις το κοντακι του όπλου ήταν μούσκεμα..
Και εκεί στο καρτέρι υπάρχει μια μικρη γούβα ώπου συγκεντρωνω τους άδειους κάλυκες για να μην τους παρασερνει ο αέρας με σκοπό να τους μαζέψω την τελευταία μερα, οι κάλυκες που αφηνα γινόντουσαν μουσκεμα μέσα σε λίγα λεπτά....

Μέχρι την λήξη τον Φλεβάρη εριξα γυρω στα 6 κουτιά από αυτα(μαζί κ με αλλα φυσιγγια) κ τα πηγαν μια χαρα..

Καλυκας nsi,καψουλι πρασινο, D20 1,50γρ(αν θυμάμαι σωστά), και giovanni....
Φέτος δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει....

Last edited:
Αυγούστο σε τρυγόνια ήταν εξαιρετικά αλλά είχα πολλά χρόνια να ρίξω κ σήμερα μου έκατσαν λίγο στραβά... Τεσπά, πάμε παρακάτω...
Με τον μπλε κάλυκα είναι αυτά που έχεις Άρι;
Πέρσι στα τελειώματα στις τσίχλες και φέτος στα τρυγόνια έκαναν καλή δουλίτσα.
Έχω λίγα ακόμα και θα τα βάλω την επόμενη φορά. Με έφαγε η περιέργεια τώρα 😂

Παρεμπιπτόντως του Ρουμελιώτη το 32αρι μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί φυσιγγαρα. Ότι ακουμπάει καπνίζει.

Παρεμπιπτόντως του Ρουμελιώτη το 32αρι μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί φυσιγγαρα. Ότι ακουμπάει καπνίζει.
Ναι γαλάζια... Το καλοκαίρι τα πήρα έτσι να συμπληρώσω μια παραγγελία...

Αυγούστο σε τρυγόνια ήταν εξαιρετικά αλλά είχα πολλά χρόνια να ρίξω κ σήμερα μου έκατσαν λίγο στραβά... Τεσπά, πάμε παρακάτω...
Καρμπόν περίπτωση. Τα τρυγόνια τα έκαιγαν καλά. Ότι ακούμπησα με αυτά ξεράθηκε ακαριαία.

Και εγώ για αυτά λέω τα καινουργια
Γαλαζια ημιδιαφανα, πέρσι τα γέμιζε σε "επινικελωμενο" παφυλα...

Περιέργεια????
Αυτά είναι φυσιολογικά ρε Γιάννη.....
Αφου το βρήκες καλο, Τέλος.....

Για φυσιγγια μιλάμε...
Το ξαναλέω αυτό μπας κ καταλάβουμε....
Και σταματησουμε να λέμε τραβα παρε κανα κιβωτιο από αυτά που εριξα προχτες κ έκαναν θραύση...
Αλλά επειδή τσιμπάμε λίγο ευκολα κ επειδή είμαστε κ ενθουσιώδης ξεχνάμε κάποια πραγματα...

Last edited:
Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Αρι εγώ το ρίχνω με την 390 ...εξερετικο... με την μαξους ούτε γάιδαρο δεμένο . ..

Και εγώ για αυτά λέω τα καινουργια
Γαλαζια ημιδιαφανα, πέρσι τα γέμιζε σε "επινικελωμενο" παφυλα...

Περιέργεια????
Αυτά είναι φυσιολογικά ρε Γιάννη.....
Αφου το βρήκες καλο, Τέλος.....

Για φυσιγγια μιλάμε...
Το ξαναλέω αυτό μπας κ καταλάβουμε....
Και σταματησουμε να λέμε τραβα παρε κανα κιβωτιο από αυτά που εριξα προχτες κ έκαναν θραύση...
Αλλά επειδή τσιμπάμε λίγο ευκολα κ επειδή είμαστε κ ενθουσιώδης ξεχνάμε κάποια πραγματα...
Αυτά έχω και εγώ με τον ασημένιο παφυλα Τάσο.
Εννοείται φίλε, το φυσίγγι είναι υποκειμενικό θέμα. Ότι ταιριάζει στον καθέναν μας.

Με ποιο όπλο τα έριχνες λεβεντιά μου?

Αρι εγώ το ρίχνω με την 390 ...εξερετικο... με την μαξους ούτε γάιδαρο δεμένο . ..
Ρε βάλε κ στο στενόαυλο Baikal να δεις τι κάμνει κ ξεκρεμασε το επιτελους πανω απο το τζακι.... :confused:.yel.
Οχι ότι με την mossberg πήγαν άσχημα αλλά με το δικαννο εριξα περισσοτερα....

Back