Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Tordo 30 το ρίχνω από Φλεβάρη 2015 (είχε ρίξει και χιόνι τότε) μέχρι σήμερα για μένα είναι σταθερά άψογη η απόδοσή του στις τσίχλες από ζέστη έως χιόνι. 95% σε νο8 και ελάχιστα σε νο9.
Φέτος τα έριξα και στα τρυγόνια πρώτη φορά (κι όμως δεν τα είχα ξαναριξει εκεί ποτέ) με επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Το αγριοπερίστερο αυτό ξεκρέμασε απ' τα 40+ με 4* μαμά και 8αρι Τορντο 30 μονοτουφεκια.
Screenshot_2024-10-23-16-52-21-820_com.google.android.apps.photos.jpg

Ζωτος 30 γρ. Πολυ καλα για εμενα!!
Ζωτος 30 γραμμάρια και 32 γραμμάρια..
Γεμισμένα με aquila...
Εξαιρετικά, ακριβώς όπως τα αγαπημένα diana του Τατση...
Ζωτος 33 γραμμάρια, γεμισμένα με aquila x 36 σε νούμερα 4 έως 9...
Εξαιρετικοτατα...στα 11 γιούργια...
Ελληνικά πάνω από όλα....

Tordo 30 το ρίχνω από Φλεβάρη 2015 (είχε ρίξει και χιόνι τότε) μέχρι σήμερα για μένα είναι σταθερά άψογη η απόδοσή του στις τσίχλες από ζέστη έως χιόνι. 95% σε νο8 και ελάχιστα σε νο9.
Φέτος τα έριξα και στα τρυγόνια πρώτη φορά (κι όμως δεν τα είχα ξαναριξει εκεί ποτέ) με επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Το αγριοπερίστερο αυτό ξεκρέμασε απ' τα 40+ με 4* μαμά και 8αρι Τορντο 30 μονοτουφεκια.
View attachment 92709
Kαι lambro και benelli???
Μα εσυ γιατρέ μου δεν γιατρεύεις,
θαυματουργείς! .yelling.

Να λένε κ κάνα αστείο που κ που για οτιδήποτε είναι παρεξηγημένο... .big smile.

Ρε βάλε κ στο στενόαυλο Baikal να δεις τι κάμνει κ ξεκρεμασε το επιτελους πανω απο το τζακι.... :confused:.yel.
Οχι ότι με την mossberg πήγαν άσχημα αλλά με το δικαννο εριξα περισσοτερα....
Τα έχω ρίξει Τάσο τα πάει θαυμάσια φίλος με το ίδιο όπλο τα ρίχνει με όλλους τους καιρούς του τεριαζει πολύ αυτό το φυσηγγι

φίλος με το ίδιο όπλο τα ρίχνει με όλλους τους καιρούς του τεριαζει πολύ αυτό το φυσηγγι
Μπραβο Λιάκο μου, ωραίους φίλους έχεις, εγκρίνω, να του δώσεις κ τα συγχαρητηρια μου!!
Αλλά δεν κοιτάς να τους μοιάσεις ρε γαμωτο όλο μαξους,και 391 μου τσαμπουνάς... .yelling.

Αυτό το tordo 30 της Λάμπρο το ρίχνει κανένας στα μπασιματα? Έτυχε κ βρέθηκα με 4 κουτιά, έριξα σήμερα κάποια αλλά δεν τα βρήκα καθόλου μαζί τους... Αρκετό κλαμπανι... βαρεμενα τα πουλιά καλά με αίματα κ έσβηναν αρκετά μέτρα μέρα την τουφεκιά...
Ριξτα με το kicks και μετά τής 9.( Μην πίνεις καφέ τό πρωί .yel.)

Μα πώς γίνεται;Η Lambro είναι υποτίθεται σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία... .think.
Και ποιος είπε το αντιθετο? Το ότι δεν τα έχω βρει εγώ με τα φυσιγγια της δεν πάει να πει ότι είναι άχρηστα για ολους. Ο θησαυρός ο δικός μου είναι σκουπίδια για κάποιον άλλο και το αντιθετο. Πάντως στα γουρούνια το palla και ευθυβολο είναι και σκοτώνει. Να μην λέτε ότι μόνο την κράζω την Λάμπρο.....

View attachment 92709
Τα τερέα τα έχεις για τα κλαμπάνια? 🤭

Back