Ο εκφωνητής, έχει ποιοί το παπά μαζί με τα παπαδακια.
Ο εκφωνητής, έχει ποιοί το παπά μαζί με τα παπαδακια.
Έριχνα τις πρώτες μέρες. Πολύ καλά. Τώρα ρίχνω 32αρια. Αυτά δεν είναι καλά. Είναι άψογα........30ανταρια ρουμελιωτηςςςς παντως καιρουυυυυυ
εγω που ταααααα ριχνωω σε ορτυκι τρυγονι και τσιχλααα και μεσα στον χειμωνααα με καληβουνε απωλητααααΈριχνα τις πρώτες μέρες. Πολύ καλά. Τώρα ρίχνω 32αρια. Αυτά δεν είναι καλά. Είναι άψογα........
Πολυ γρήγορα κ φονικα.Ρε παιδιά, για πείτε γνώμες για τα saga 32gr τα λευκά...
Φονικά μπρος πίσω, όπως όλα τα Saga; Είναι του σέρτικου ο σπανιόλος.Πολυ γρήγορα κ φονικα.
Μεγαλύτερη μαπα δεν έχω ξαναδεί...... άβυσσος η ψυχή του φυσηγγιουΠολυ γρήγορα κ φονικα.
Αυτό είναι το ποιο σίγουρα...για αυτό δοκιμάζουμε πρώτα και μετά αγοράζουμε ποσότητεςΤελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει τρομερή αναντιστοιχία στις γνώμες για τα φυσίγγια.
Κάποια για κάποιους είναι θεϊκά και για άλλους μάπα και αντίστροφα.
Το έχω δει και στον εαυτό μου σε πολλές περιπτώσεις.
Στο δια ταύτα " καλύτερο φυσίγγι είναι αυτό που σου ταιριάζει".
Είπαμε ο δικός σου θησαυρός είναι σκουπίδια για εμένα και το αντίστροφο.Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει τρομερή αναντιστοιχία στις γνώμες για τα φυσίγγια.
Κάποια για κάποιους είναι θεϊκά και για άλλους μάπα και αντίστροφα.
Το έχω δει και στον εαυτό μου σε πολλές περιπτώσεις.
Στο δια ταύτα " καλύτερο φυσίγγι είναι αυτό που σου ταιριάζει".
Το θέμα όμως είναι να έχει πληθώρα θηραμάτων ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις ποιο σου κάνει.Αυτό είναι το ποιο σίγουρα...για αυτό δοκιμάζουμε πρώτα και μετά αγοράζουμε ποσότητες
Αυτός που το έφτιαξε έπαιρνε όλα ελπίδα που έδειξε στο τέλοςΡε τι ναρκωτικά παίρνει ο κόσμος...
Πολύ καλά θα πάνε με 3* θα σκοτώνεις 45 μέτρα τις τσίχλες όταν την πρωτοπήρα έριχνα τέτοια ήταν Φλεβάρης το είχα το όπλο 2/3 μήνες και καθόμουν σε ένα καρτέρι και περνούσαν πουλιά τραβέρσα δίπλα μου χαμηλά πάνω από 40 μέτρα 1/2/3/4 κάποια στιγμή λέω δε πάει στο διάολο να δω τι ρόλο.παιζει και το όπλο γιατί δεν είχα κάνει πολλά κυνήγια με αυτό,το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώνω τα πουλιά που περνούσαν από διπλανά καρτέρια όπλο και το bacieri 32gr κυριολεκτικά σκότωναν εφόσον τα υποστηρίζεις εκεί που δεν πίστευες νομίζω ήταν Φεβρουάριος του 2009Εγω παιδες αποφασισα να παρω ενα επωνυμο εισαγωμενο και πηρα 2 κουτες b&p 32gr classic vo8 απο Πλαστουργο και χωρις να τα εχω δοκιμασει θα τα δουλεψω και βλεπουμε.Πιστευω να τα πανε καλα με την ss.Τα tordo vo8 του Λαμπρου που δουλεψα τωρα τις μερες που περασαν στις τσιχλες τα πουλια πεφτανε αλλα μεσα στο αιμα.Συνεχιζουμε.
Γρήγορα φονικοτατα μόνο μειονέκτημα αν μπορείς να πεις έχουν "ξερή" τουφεκιαΡε παιδιά, για πείτε γνώμες για τα saga 32gr τα λευκά...
Πόσο τα έχει ο πλαστουργος PITER;Εγω παιδες αποφασισα να παρω ενα επωνυμο εισαγωμενο και πηρα 2 κουτες b&p 32gr classic vo8 απο Πλαστουργο και χωρις να τα εχω δοκιμασει θα τα δουλεψω και βλεπουμε.Πιστευω να τα πανε καλα με την ss.Τα tordo vo8 του Λαμπρου που δουλεψα τωρα τις μερες που περασαν στις τσιχλες τα πουλια πεφτανε αλλα μεσα στο αιμα.Συνεχιζουμε.
10.80€ τιμη μοναδος.Πόσο τα έχει ο πλαστουργος PITER;
Για εμένα φυσίγγι κορυφή!! Το ρίχνω 15+ χρόνια ασταμάτητα. Βέβαια σε 9αρι. Δεν μασάει από υγρασία και κρύο...ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μετά από πολλές χιλιάδες φυσίγγια δεν έχω δει διάφορα από παρτίδα σε παρτίδα ΠΟΤΕ ...κάτι πχ που η NSI τα γαμαει κ τα αλλάζει κάθε χρόνο...μην πω για τους Έλληναρες!!10.80€ τιμη μοναδος.
Τωρα σε καποια σοβαρη παραγγελια ισως κανει κατι καλιτερο.