Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έριχνα τις πρώτες μέρες. Πολύ καλά. Τώρα ρίχνω 32αρια. Αυτά δεν είναι καλά. Είναι άψογα........
εγω που ταααααα ριχνωω σε ορτυκι τρυγονι και τσιχλααα και μεσα στον χειμωνααα με καληβουνε απωληταααα :cool:

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει τρομερή αναντιστοιχία στις γνώμες για τα φυσίγγια.
Κάποια για κάποιους είναι θεϊκά και για άλλους μάπα και αντίστροφα.
Το έχω δει και στον εαυτό μου σε πολλές περιπτώσεις.
Στο δια ταύτα " καλύτερο φυσίγγι είναι αυτό που σου ταιριάζει".

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει τρομερή αναντιστοιχία στις γνώμες για τα φυσίγγια.
Αυτό είναι το ποιο σίγουρα...για αυτό δοκιμάζουμε πρώτα και μετά αγοράζουμε ποσότητες

Εγω παιδες αποφασισα να παρω ενα επωνυμο εισαγωμενο και πηρα 2 κουτες b&p 32gr classic vo8 απο Πλαστουργο και χωρις να τα εχω δοκιμασει θα τα δουλεψω και βλεπουμε.Πιστευω να τα πανε καλα με την ss.Τα tordo vo8 του Λαμπρου που δουλεψα τωρα τις μερες που περασαν στις τσιχλες τα πουλια πεφτανε αλλα μεσα στο αιμα.Συνεχιζουμε.

Είπαμε ο δικός σου θησαυρός είναι σκουπίδια για εμένα και το αντίστροφο.
Η τελευταία πρόταση είναι to the point...

Αυτό είναι το ποιο σίγουρα...για αυτό δοκιμάζουμε πρώτα και μετά αγοράζουμε ποσότητες
Το θέμα όμως είναι να έχει πληθώρα θηραμάτων ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις ποιο σου κάνει.
Άμα ρίχνεις 10-15 ντουφεκιές κάθε 10 μέρες και με διαφορετικές συνθήκες, μάλλον για τη Πυθία μας βλέπω....

Εγω παιδες αποφασισα να παρω ενα επωνυμο εισαγωμενο και πηρα 2 κουτες b&p 32gr classic vo8 απο Πλαστουργο και χωρις να τα εχω δοκιμασει θα τα δουλεψω και βλεπουμε.Πιστευω να τα πανε καλα με την ss.Τα tordo vo8 του Λαμπρου που δουλεψα τωρα τις μερες που περασαν στις τσιχλες τα πουλια πεφτανε αλλα μεσα στο αιμα.Συνεχιζουμε.
Πολύ καλά θα πάνε με 3* θα σκοτώνεις 45 μέτρα τις τσίχλες όταν την πρωτοπήρα έριχνα τέτοια ήταν Φλεβάρης το είχα το όπλο 2/3 μήνες και καθόμουν σε ένα καρτέρι και περνούσαν πουλιά τραβέρσα δίπλα μου χαμηλά πάνω από 40 μέτρα 1/2/3/4 κάποια στιγμή λέω δε πάει στο διάολο να δω τι ρόλο.παιζει και το όπλο γιατί δεν είχα κάνει πολλά κυνήγια με αυτό,το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώνω τα πουλιά που περνούσαν από διπλανά καρτέρια όπλο και το bacieri 32gr κυριολεκτικά σκότωναν εφόσον τα υποστηρίζεις εκεί που δεν πίστευες νομίζω ήταν Φεβρουάριος του 2009

Πόσο τα έχει ο πλαστουργος PITER;

10.80€ τιμη μοναδος.
Τωρα σε καποια σοβαρη παραγγελια ισως κανει κατι καλιτερο.
Για εμένα φυσίγγι κορυφή!! Το ρίχνω 15+ χρόνια ασταμάτητα. Βέβαια σε 9αρι. Δεν μασάει από υγρασία και κρύο...ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μετά από πολλές χιλιάδες φυσίγγια δεν έχω δει διάφορα από παρτίδα σε παρτίδα ΠΟΤΕ ...κάτι πχ που η NSI τα γαμαει κ τα αλλάζει κάθε χρόνο...μην πω για τους Έλληναρες!!
Κορυφαία υλικά κ σε τιμή .....ίδια με τα ελληνικά σαπακια με fiem , ισπανικες κ καρδαρα τουλάχιστον μέχρι κ το 23...φέτος λόγο έλλειψης τσιμπίσε...αλλά κ πάλι με ίδια λεφτά αγοράζεις ελληνικά το κυρ Γιάννη στην καλύτερη...οπότε....🫤

Το μόνο μειων ότι δεν είναι για ζέστες εκεί βέβαια δουλεύει άριστα το 30 αρι 🙂

Back