Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν σταματήσω οτιδήποτε ξενόφερτο ( από τότε που με έπιασε η γυναίκα μου με Ρωσίδα)... 😅😅😅 ... Saga έριχνα ανελλιπώς...
Παααρα πολύ καλά για εμένα...
Σου εριξε με κανα αμερικανικο και αστοχησε οποταν περνεις ελληνικα ωστε αν σε πετυχει να ζησεις;
.yel.

.big smile.

Μαντεψε
Αν σε πετυχει παλι θα τα κακαρωσεις
.sarcastic.

Καλημέρα στην παρέα,
Πήρα 20 κουτάκια 30gr, No9 από ρουμελιωτη. Μου είπε ότι φέτος είναι με PSB5, ενώ πέρυσι ήταν με PSB1. Τα έχει ρίξει κάνεις;
Τα εριξα στα τρυγονια σε νο8 και τωρα τα ριχνω στις τσιχλες σε νο9, εξαιρετικα.

Για πείτε γνώμες γιατί τα navaro 30 πολλα αίματα και ζωντανές αν και τις ξεκρεμαει από ψιλά.
Az-20 η lambro super tordo 32???
Καλούτσικα είναι, τα 7 αρια πηγαιναν καλά, σήμερα έριξα 8 και 9 είχα κάποιες κοψόφτερες και τραυματισμένες, μπορεί όμως να ηταν και λόγω της μακρινής απόστασης.

Μονο σε μενα εχουν φανει ιδανικα για την εποχη τα ναβαρο 30;;
ισως ταιριαξαν στο οπλο και στον τροπο που ριχνω
Και εγώ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος εως τώρα τουλάχιστον. ν8 και ν10 τα έχω και αίματα δεν είδα ούτε κοψόφτερα είχα. Ειδικά το ν10 δίνει σιδερωμένα πουλιά έτοιμα για βιτρίνα.

Προχθές με έναν περίεργο συνδυασμό ανακόντα και ναβαρο 30 νο7 έπεφταν όλες λες και τις χτυπούσα με ραβδί, σήμερα τα νο 8 και 9 ούτε με το ανακοντα ούτε με το carlsons im πήγαιναν, η αλήθεια βεβαια είναι οτι ήταν λογω μέτρων πιο απαιτητικές οι βολές.

Προχθές με έναν περίεργο συνδυασμό ανακόντα και ναβαρο 30 νο7 έπεφταν όλες λες και τις χτυπούσα με ραβδί, σήμερα τα νο 8 και 9 ούτε με το ανακοντα ούτε με το carlsons im πήγαιναν, η αλήθεια βεβαια είναι οτι ήταν λογω μέτρων πιο απαιτητικές οι βολές.
Τασο δοκίμασε και τα ΑΖ-20 σε 7,5 να δεις τι γίνεται

Για πείτε γνώμες γιατί τα navaro 30 πολλα αίματα και ζωντανές αν και τις ξεκρεμαει από ψιλά.
Az-20 η lambro super tordo 32???
Προ ημερών είχα γράψει για μια επική αποτυχία που τη φόρτωσα στον εαυτό μου. Αστοχία και τραυματισμένα.
Όμως δεν έχω πεισθεί απόλυτα ότι έφταιγα εγώ, ή τα Navaro 30gr-no 9 επειδή βάζοντας κάποια λίγα που είχα μαζί μου, μη φημισμένα, μαζεύτηκα υποφερτά.
Θα τους δώσω και δεύτερη ευκαιρία και τότε θα κρίνω.
Ωστόσο η θέση μου για τα σύγχρονα φυσίγγια εμπορίου είναι πάγια και επαληθεύεται διαρκώς " καλύτερο φυσίγγι είναι αυτό που σου ταιριάζει".

Back