Γιώργο έριξα 10αρακι α Ναβάρο προς το παρόν θερίζουνΚαι εγώ το ιδιο Ηλία.
Τα 9αρια δεν έχω ρίξει ακόμα
Γιώργο έριξα 10αρακι α Ναβάρο προς το παρόν θερίζουνΚαι εγώ το ιδιο Ηλία.
Και τα 9αρια καλά είναι απλά και πέρσι και την προηγούμενη φορά που βγήκα είχα αφλογιστία.Γιώργο έριξα 10αρακι α Ναβάρο προς το παρόν θερίζουν
Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....Αν μιλάς για το mb classic, πέρυσι δεν ηταν που ήταν γεμισμένο με psb??
Πώς σου φάνηκαν τα φετινά;;;Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....
Πάντως σε φετινά classic 32γρ βρήκα Μb32 (1,62γρ)...
Έχω από πέρσι 10αρια θερίζουν όντος τα φετινά τα πήρα 8&9 ...άστα να πάνε ευτυχώς έχω πάρει μόνο 3 κουτιά γιατί την φοβόμουν τι κατάσταση και επαληθεύτηκεΓιώργο έριξα 10αρακι α Ναβάρο προς το παρόν θερίζουν
Όταν χάνεις μια ντουφεκιά σίγουρα στριτζώνεις. Όταν όμως κάνει "κλικ" σε πουλί "σκότωσέ με" τα παίρνεις κρανίο.Και τα 9αρια καλά είναι απλά και πέρσι και την προηγούμενη φορά που βγήκα είχα αφλογιστία.
Δεν εχω ολοκληρωμένη αποψη γιατί συνολικά εριξα 7 φυσίγγια από αυτά...Πώς σου φάνηκαν τα φετινά;;;
Ναι εντάξει τρόπος του λέγειν....κατάλαβες!Αν και λίγο ακραίο...το μάπα για τον έναν...το καλύτερο για τον άλλον, καταλαβαίνω τι λες και σε μεγάλο βαθμο ισχύει!!
Εγώ για παράδειγμα είναι αδύνατον να τα βρω με φυσιγγι γεμισμένο με Α1.. πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ
Λογικά θα είναι παλιές παρτίδες με CSBImperial kalkatzakos 32gr
Έχει μάθει κάποιος κάτι για αυτα;
Δεν τα έχει φέρει εδώ και 3-4 χρόνια. Την τελευταία φορά που τα πήρα είχαν 6.5ε. Να βγήκε παλιά παρτίδα μετά από τόσο καιρό?!Λογικά θα είναι παλιές παρτίδες με CSB
Καλα θυμασαι Τάσο...Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....
Είχα δει πέρυσι σε μαγαζί 1 τελευταίο κουτι navaro 34 νο9 και είπα να το πάρω για δοκιμή μιας και δεν είχα ρίξει ποτέ navaro. Πραγματικά χειρότερο φυσίγγι δεν έχω ξαναδει... Το αποκορυφωμα ήταν καθιστή καρακάξα στα 15-20 μέτρα που μετά την τουφεκια έφυγε ... περπατώντας!Ρε παιδιά για να καταλάβω σχετικά με το ναβαρο....η παρτίδα με το 10αρι κάλυκα είναι για γάμους?
Για το 30αρι έλεγα....Είχα δει πέρυσι σε μαγαζί 1 τελευταίο κουτι navaro 34 νο9 και είπα να το πάρω για δοκιμή μιας και δεν είχα ρίξει ποτέ navaro. Πραγματικά χειρότερο φυσίγγι δεν έχω ξαναδει... Το αποκορυφωμα ήταν καθιστή καρακάξα στα 15-20 μέτρα που μετά την τουφεκια έφυγε ... περπατώντας!
Ποιος να τα φτιάχνει αυτά?Δεν τα έχει φέρει εδώ και 3-4 χρόνια. Την τελευταία φορά που τα πήρα είχαν 6.5ε. Να βγήκε παλιά παρτίδα μετά από τόσο καιρό?!
Κι εγώ το είχα αναφέρει. Μάλιστα τα 10αρια με ισπανική ήταν εξαιρετικά και τα 9αρια με την ΜΒ ήταν μέτρια.Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....
Δεν έχω ιδέα.Ποιος να τα φτιάχνει αυτά?
Ησυχάζω γιατί θα έκλεινα ραντεβού στον οφθαλμίατρο.Έχω από πέρσι 10αρια θερίζουν όντος τα φετινά τα πήρα 8&9 ...άστα να πάνε ευτυχώς έχω πάρει μόνο 3 κουτιά γιατί την φοβόμουν τι κατάσταση και επαληθεύτηκε
Ήταν της maxam, τώρα?Δεν έχω ιδέα.