Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν μιλάς για το mb classic, πέρυσι δεν ηταν που ήταν γεμισμένο με psb??
Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....
Πάντως σε φετινά classic 32γρ βρήκα Μb32 (1,62γρ)...

Γιώργο έριξα 10αρακι α Ναβάρο προς το παρόν θερίζουν
Τα 9αρια δεν έχω ρίξει ακόμα
Έχω από πέρσι 10αρια θερίζουν όντος τα φετινά τα πήρα 8&9 ...άστα να πάνε ευτυχώς έχω πάρει μόνο 3 κουτιά γιατί την φοβόμουν τι κατάσταση και επαληθεύτηκε

Και τα 9αρια καλά είναι απλά και πέρσι και την προηγούμενη φορά που βγήκα είχα αφλογιστία.
Όταν χάνεις μια ντουφεκιά σίγουρα στριτζώνεις. Όταν όμως κάνει "κλικ" σε πουλί "σκότωσέ με" τα παίρνεις κρανίο.
Χθες 3 φορές. Καρατσεκάρισα το όπλο. Άριστη λειτουργία. Benelli click από αδύναμη επιστροφή κλείστρου.

Πώς σου φάνηκαν τα φετινά;;;
Δεν εχω ολοκληρωμένη αποψη γιατί συνολικά εριξα 7 φυσίγγια από αυτά...
Αλλά ότι πήρε σκάγια έπεσε ξερό....
Θα τα δω αργότερα φτάνει να έχει τσίχλες....
Συγκριση με παλαιότερα δεν μπορώ να κάνω γιατί το συγκεκριμένο μια φορά το ειχα παρει κ είναι κ αρκετά χρόνια πίσω...

Αν σε τρώει να το δοκιμάσεις παρε ενα κουτί να το δοκιμάσεις κ εσυ γιατί ότι κ να λέμε είναι κουβέντες για να περνάει η ώρα........

Αν και λίγο ακραίο...το μάπα για τον έναν...το καλύτερο για τον άλλον, καταλαβαίνω τι λες και σε μεγάλο βαθμο ισχύει!!

Εγώ για παράδειγμα είναι αδύνατον να τα βρω με φυσιγγι γεμισμένο με Α1.. πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ
Ναι εντάξει τρόπος του λέγειν....κατάλαβες!
Παράδειγμα εσύ με Α1 δεν μπορείς αλλά εδώ μέσα κάποιοι για το Α1 speciale πίνουν νερό στο όνομα του.

Ρε παιδιά για να καταλάβω σχετικά με το ναβαρο....η παρτίδα με το 10αρι κάλυκα είναι για γάμους?

Ρε παιδιά για να καταλάβω σχετικά με το ναβαρο....η παρτίδα με το 10αρι κάλυκα είναι για γάμους?
Είχα δει πέρυσι σε μαγαζί 1 τελευταίο κουτι navaro 34 νο9 και είπα να το πάρω για δοκιμή μιας και δεν είχα ρίξει ποτέ navaro. Πραγματικά χειρότερο φυσίγγι δεν έχω ξαναδει... Το αποκορυφωμα ήταν καθιστή καρακάξα στα 15-20 μέτρα που μετά την τουφεκια έφυγε ... περπατώντας!

Είχα δει πέρυσι σε μαγαζί 1 τελευταίο κουτι navaro 34 νο9 και είπα να το πάρω για δοκιμή μιας και δεν είχα ρίξει ποτέ navaro. Πραγματικά χειρότερο φυσίγγι δεν έχω ξαναδει... Το αποκορυφωμα ήταν καθιστή καρακάξα στα 15-20 μέτρα που μετά την τουφεκια έφυγε ... περπατώντας!
Για το 30αρι έλεγα....

Aπο ότι θυμάμαι πρόπερσι είχε βρεθεί παρτιδα mb light 30γρ με Ισπανική κ νομίζω είχε βάλει φωτο ο @Kostas ContraDosi....
Πάντως σε φετινά classic 32γρ βρήκα Μb32 (1,62γρ)...
Κι εγώ το είχα αναφέρει. Μάλιστα τα 10αρια με ισπανική ήταν εξαιρετικά και τα 9αρια με την ΜΒ ήταν μέτρια.

Back