Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ο Δαρβίνος λέει ότι δεν επιβιώνει ούτε ο πιο έξυπνος , ούτε ο πιο δυνατός , ούτε ο πιο νέος , αλλά ο πιο προσαρμοστικος στις εκάστοτε συνθήκες. Προσαρμοσου λοιπόν στα εκάστοτε δεδομένα .
Εγώ κάθε χρόνο ρωτάω την παρέα, καλά ρε παιδιά αυτές οι τσίχλες πάντα τόσο γρήγορες ήταν ή εξελίσσονται και γκαζώνουν κάθε χρόνο και περισσότερο 🤪
Αυτό που λέμε ανθρώπινη ζωή είναι μια συνεχής αλλαγή που η επιβίωση και η εξέλιξη είναι αλληλένδετα με την προσαρμογή όπως ακριβώς περιέγραψες κάτι που έχουν σκεφτεί και μελετήσει πολύ πριν από εμάς .Καλό είναι να γράφονται αυτά για να φρεσκάρονται στη μνήμη διότι όποιος δεν μπορεί να αποδεχθεί τον εαυτό του στην εκάστοτε ηλικία μόνο δυστυχής μπορεί να είναι τίποτε άλλο.

Τα navaro 30 gr όσο είναι ο καιρός καλοσυνάτος είναι και αυτά μετά άστα βράστα αν και έχω δει κάποια αστάθεια στο όχι πολλές τουφεκιές που έχω ρίξει ,κάτι δε μου αρέσει και εννοείται δεν τα αγοράζω πάλι.
Δυστυχώς Γιάννη ...εγώ από εδώ και πέρα από δύο κατασκευαστες θα περνώ μια πολύ γνωστή ελληνική και μια Ιταλική ..ολλοί οι άλλοι από έμεναν έφαγαν ακύρωση και μαύρο...αρκετά τους πλήρωσα της παπαριές τους..κάθε χρόνο και άλλο φυσηγγι καμία σταθερότητα. .....η ποιότητα έχει πέσει παραααα πολύ φίλε...

Δυστυχώς Γιάννη ...εγώ από εδώ και πέρα από δύο κατασκευαστες θα περνώ μια πολύ γνωστή ελληνική και μια Ιταλική ..ολλοί οι άλλοι από έμεναν έφαγαν ακύρωση και μαύρο...αρκετά τους πλήρωσα της παπαριές τους..κάθε χρόνο και άλλο φυσηγγι καμία σταθερότητα. .....η ποιότητα έχει πέσει παραααα πολύ φίλε...
Δυστυχώς.

ο Δαρβίνος λέει ότι δεν επιβιώνει ούτε ο πιο έξυπνος , ούτε ο πιο δυνατός , ούτε ο πιο νέος , αλλά ο πιο προσαρμοστικος στις εκάστοτε συνθήκες. Προσαρμοσου λοιπόν στα εκάστοτε δεδομένα .
Εγώ κάθε χρόνο ρωτάω την παρέα, καλά ρε παιδιά αυτές οι τσίχλες πάντα τόσο γρήγορες ήταν ή εξελίσσονται και γκαζώνουν κάθε χρόνο και περισσότερο 🤪
Σίγουρα ο χρόνος είναι αμείλικτος, αλλά είναι και δειλός και επιτίθεται εκεί που του αφήνεις περιθώριο.
Προσπαθώ να μην του αφήνω....

Αρχίζω να σκέπτομαι σοβαρά ότι τα Navaro 30 gr που πήρα φέτος έχουν θέμα.
Μετά από πολύ καιρό ξαναπήγα στο καρτέρι μου. Όχι ιδιαίτερη αστοχία με αυτά, αλλά όλα (3-4) βαριά τραυματισμένα πάρα πολλά αίματα και μετά 3 φορές αφλογιστία.
Ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου κάτι λίγα Δορκάς 2001 μαλλινόταπα (!!!) 5-6 ετών για ξόδεμα. 100% επιτυχία, καμία αφλογιστία.
Κάτι δεν πάει καλά με δαύτα.

Αρχίζω να σκέπτομαι σοβαρά ότι τα Navaro 30 gr που πήρα φέτος έχουν θέμα.
Μετά από πολύ καιρό ξαναπήγα στο καρτέρι μου. Όχι ιδιαίτερη αστοχία με αυτά, αλλά όλα (3-4) βαριά τραυματισμένα πάρα πολλά αίματα και μετά 3 φορές αφλογιστία.
Ευτυχώς είχα πάρει μαζί μου κάτι λίγα Δορκάς 2001 μαλλινόταπα (!!!) 5-6 ετών για ξόδεμα. 100% επιτυχία, καμία αφλογιστία.
Κάτι δεν πάει καλά με δαύτα.
Το ίδιο και εγώ και ο φίλος μου ... Δεν θέλω να γράψω περισσότερα....

Ηλία τα nsi gm3 μάπα φίλε. Όσοι τα έχουν πάρει εδώ γύρω βρίζουν ασύστολα. Όλα μα όλα τα πουλιά ζωντανά. Και με θερμοκρασίες που δεν τις λες και ζεστές το πρωί... Και τους Ιταλούς μην τους έχεις και για αγίους.....

Ηλία τα nsi gm3 μάπα φίλε. Όσοι τα έχουν πάρει εδώ γύρω βρίζουν ασύστολα. Όλα μα όλα τα πουλιά ζωντανά. Και με θερμοκρασίες που δεν τις λες και ζεστές το πρωί... Και τους Ιταλούς μην τους έχεις και για αγίους.....
Δεν ξέρω για τα φετινά αλλά αυτά που έχω από πέρσι λίγα που έχω ρίξει σε μπεκατσινια και νεροκοτες φετος θερίζουν( το ιδιο και περσι).προπαντός τα πρωινά με υγρασία και θερμοκρασία 10 και 11 βαθμούς αυτές της μέρες δηλαδή... και στην τσίχλα το ιδιο.....τι να σου πω μιτσο δοκιμάζω και μετά περνώ ποσότητα... Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από αυτά και από τα σιπε ...ότι έχω παρει από NSI & λαμπρό( τορντο32&30)και α134...δεν είχα κανένα πρόβλημα(Περσινα)....αντίθετα από τους άλλους είναι για τον @@# ότι δοκίμασα..παραπάνω δεν θέλω να γράψω...ο καθένας ας ρίξει ότι του αρεση

Last edited:
Χθες σε βόλτες 35-45 μέτρα με brain MR και 9αρι Β&P ΜΒ32 .... Παρόλο που είχε 22 βαθμούς.... Πατσαβούρες + ακόμα μια π βάρεσα πιο μετά.

Ένα φυσική που 20 σχεδόν χρόνια δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ

Συνήθως φαινόμενο η nsi να τα κάνει κωλος. Ο Κυργιας αναμενόμενο όπως έχει κάνει και στο παρελθόν άλλωστε διαφημίστηκε αγορασε όλος ο κόσμος και το συνέχισε με πίτουρα μέσα ΚΑΙ ΑΎΞΗΣΗ σε τιμή.

Attachments

• IMG-975ba90f0eb8718e1ea2b9d3fbb6302d-V.jpg
    IMG-975ba90f0eb8718e1ea2b9d3fbb6302d-V.jpg
    564,2 KB · Προβολές: 23
Χθες σε βόλτες 35-45 μέτρα με brain MR και 9αρι Β&P ΜΒ32 .... Παρόλο που είχε 22 βαθμούς.... Πατσαβούρες + ακόμα μια π βάρεσα πιο μετά.

Συνήθως φαινόμενο η nsi να τα κάνει κωλος. Ο Κυργιας αναμενόμενο όπως έχει κάνει και στο παρελθόν άλλωστε διαφημίστηκε αγορασε όλος ο κόσμος και το συνέχισε με πίτουρα μέσα ΚΑΙ ΑΎΞΗΣΗ σε τιμή.
Δεν χρειάζεται να βαλή πιτουρα και μονο η αλλαγή κάλυκα φτάνει για να καταστρέψει ένα καλό σεταπ

Αν μιλάς για το mb classic, πέρυσι δεν ηταν που ήταν γεμισμένο με psb??

Συμφωνώ πάντως οτι παραδοσιακά μιλάμε για ένα σταθερό σε απόδοση φυσιγγι. Παρ όλα αυτά ούτε εύκολα το βρίσκεις σε μαγαζιά πλέον ούτε και κυνηγούς να το προτιμούν και πολύ, δεν ξέρω γιατί.

Ρε παιδιά αν διαβασετε όλες τις σελίδες θα καταλάβετε ότι ένα φυσίγγι τρομερό για κάποιον, για έναν άλλο είναι μάπα.
Εγώ πχ τα mb32 δεν τα γουστάρω καθόλου,δεν τα βρήκα μαζί τους. Αντίθετα με τα 30γρ ήμουν μια χαρά.
Τι σημαίνει ότι είναι μάπα?Απλά δεν μου ταίριαξε.
Δυστυχώς δεν γίνεται να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Ρε παιδιά αν διαβασετε όλες τις σελίδες θα καταλάβετε ότι ένα φυσίγγι τρομερό για κάποιον, για έναν άλλο είναι μάπα.
Εγώ πχ τα mb32 δεν τα γουστάρω καθόλου,δεν τα βρήκα μαζί τους. Αντίθετα με τα 30γρ ήμουν μια χαρά.
Όντως έτσι είναι. Ότι σου ταιριάζει.
Υπάρχουν όμως και κάποιες κραυγαλέες φόλες που δεν κάνουν ούτε για πυροτεχνήματα και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αν και λίγο ακραίο...το μάπα για τον έναν...το καλύτερο για τον άλλον, καταλαβαίνω τι λες και σε μεγάλο βαθμο ισχύει!!

Εγώ για παράδειγμα είναι αδύνατον να τα βρω με φυσιγγι γεμισμένο με Α1.. πραγματικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Αν μιλάς για το mb classic, πέρυσι δεν ηταν που ήταν γεμισμένο με psb??

Συμφωνώ πάντως οτι παραδοσιακά μιλάμε για ένα σταθερό σε απόδοση φυσιγγι. Παρ όλα αυτά ούτε εύκολα το βρίσκεις σε μαγαζιά πλέον ούτε και κυνηγούς να το προτιμούν και πολύ, δεν ξέρω γιατί.
Δεν ξέρω για πέρσι, τα δικά μου είναι στοκ 22....είχα πάρει 8 κούτες κ περσι λόγο ταξιδιού δεν κυνήγησα.
Όσο αφορά το συγκεκριμένο όλοι μου η παρέα ΚΑΙ με αυτό ρίχνουν απλά λόγο του ότι ήταν πάντα πιο ακριβό από τα υπόλοιπα ήταν φειδωλοί με την κατανάλωση και το είχαν για τις πιο hardcore συνθήκες

Back