Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα στην παρέα,
Πήρα 20 κουτάκια 30gr, No9 από ρουμελιωτη. Μου είπε ότι φέτος είναι με PSB5, ενώ πέρυσι ήταν με PSB1. Τα έχει ρίξει κάνεις;
Εμενα παντως τα περσινα με την PSB1 και με αλλο συγκεντρωτηρα μου αρεσαν πολυ και σε τρυγονια και σε τσιχλες που τα εριχνα σε Νο9 αψογα...Τα τωρινα με την PSB5 και συγκεντρωτηρα vzero δεν μου αρεσουν καθολου,ειδικα το πρωι με την υγρασια χαλια μαυρα ακομη και στις μαυρες που ειναι σε κοντινες αποστασεις ολα τα πουλια ζωντανα και με αιμα οταν ανεβει ο ηλιος κατι κανουν αλλα καμμια σχεση με τα περσινα(με τα περσινα οπου βαραγα σεκος...)κριμα γιατι εγω νομιζα οτι ηταν ιδια με τα περσινα κι αγορασα αρκετα κουτια,αυτες οι αλλαγες που κανουν μου σπανε τα νευρα πανω που ειχα βολευτει αντε παλι στο ψαξιμο....Βεβαια αυτο με τα φυσιγγια ειναι και καπως υποκειμενικο θεμα,οποτε παιρνεις δοκιμαζεις και πραττεις αναλογα,μεχρι να τα ξαναλλαξουν...

Εμενα παντως τα περσινα με την PSB1 και με αλλο συγκεντρωτηρα μου αρεσαν πολυ και σε τρυγονια και σε τσιχλες που τα εριχνα σε Νο9 αψογα...Τα τωρινα με την PSB5 και συγκεντρωτηρα vzero δεν μου αρεσουν καθολου,ειδικα το πρωι με την υγρασια χαλια μαυρα ακομη και στις μαυρες που ειναι σε κοντινες αποστασεις ολα τα πουλια ζωντανα και με αιμα οταν ανεβει ο ηλιος κατι κανουν αλλα καμμια σχεση με τα περσινα(με τα περσινα οπου βαραγα σεκος...)κριμα γιατι εγω νομιζα οτι ηταν ιδια με τα περσινα κι αγορασα αρκετα κουτια,αυτες οι αλλαγες που κανουν μου σπανε τα νευρα πανω που ειχα βολευτει αντε παλι στο ψαξιμο....Βεβαια αυτο με τα φυσιγγια ειναι και καπως υποκειμενικο θεμα,οποτε παιρνεις δοκιμαζεις και πραττεις αναλογα,μεχρι να τα ξαναλλαξουν...
Φετινα δεν πηρα αλλα τα περσινα ηταν πραγματικα εξαιρετικά απο μπασιματα μεχρι χειμωνα, Ζωντανο πουλι σπάνια ειχα

Α κατάλαβα. Κρίμα γιατί πήρα 20 κουτάκια μόλις.

Παρε ενα οπλο με σταθερα τσοκ, φυσιγγια ριξε μεσα στο γιλεκο και πηγαινε.Ειπαμε, μην σπαζοκεφαλιαζεις και κατσε να το απολαυσεις...
Ακόμα προσπαθώ να διερευνήσω την επική αστοχία μου και σίγουρα ένας από τους πολλούς παράγοντες είναι και τα φυσίγγια.
Τα τελευταία χρόνια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας μου, είχα ένα ετήσιο Μ.Ο. περ 65-70%
Πως ξαφνικά έγινε...5;;;
Θέλει ψάξιμο.

Ακόμα προσπαθώ να διερευνήσω την επική αστοχία μου και σίγουρα ένας από τους πολλούς παράγοντες είναι και τα φυσίγγια.
Τα τελευταία χρόνια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας μου, είχα ένα ετήσιο Μ.Ο. περ 65-70%
Πως ξαφνικά έγινε...5;;;
Θέλει ψάξιμο.
ψυχολογικο καθαρα, πας με ολη την ωρα να σκεφτεσαι το κλαμπανι. Σε κυριευει ο φοβος οταν σκαει καμια πιτσιλωτη...Πρεπει να το διωξεις σιγα σιγα

Είχες σφάξει τα περσινά 30αρια να δεις πόσο έχει την psb1

Πήρα για δοκιμή
Cheditte t2 universal skeet 9.5
diana 30 8
diana 32 7
Az-20 7.5
Από βδομάδα επί της πράξης θα έχω νέα.
Αυτα τα diana τα έχει ρίξει κανείς?
Navaro και μένα με διάφανο πράσινο κάλυκα είναι φετινά.
Ναι τα ρίχνω ανελλιπώς...
Εάν κανείς δοκιμές σε χαρτί, ρίξε τα diana τα 32αρια τα 7αρια στα 35-40 μέτρα..
Αναμένουμε νέα...

Back