Παπάδες κάνει το 32...Καλά είναι για τις τιμές πλέον.
Το 32αρι τώρα στα μπασιματα κάνει έργα.
Παπάδες κάνει το 32...Καλά είναι για τις τιμές πλέον.
Το 32αρι τώρα στα μπασιματα κάνει έργα.
Και το 30 Άρι.Παπάδες κάνει το 32...
Φέτος δεν τα πήρα. Πήρα μόνο 30αρια γτ με ικανοποιούσαν περισσότερο μέχρι και πέρυσι.Παπάδες κάνει το 32...
Εννοείς το κίτρινο το fast...Αλάνια για το φετινό 30αρι του τσιπουρα τι γνώμη έχουμε
Μια από τα ίδια. Δύο άτομα, εγώ και ο γιός μου, με 390, 304 και ένα ποζέ franci falconet, σε δύο κυνηγια τρελή αστοχια (Το ίδιο και εγώ και ο φίλος μου ... Δεν θέλω να γράψω περισσότερα....
Καινούργιο πρέπει να είναι, κάνα 10€ το βρήκες?Του τσιπουρα τα J&B MISO MEZZO μισοταπο 32γρ είναι καινούριο; Βρήκα 1 κουτάκι 32γρ νο8 και το τσίμπησα να το δοκιμάσω...
ΑκριβώςΚαινούργιο πρέπει να είναι, κάνα 10€ το βρήκες?
Είπαμε, πολύ καλά σε ν9Τα VELOX 32 με VECTAN- A τα έχει δοκιμάσει κανεις
Καποιες φορες, τετοιοι μικροβιοτεχνες, παραγουν αξιολογα φυσιγγια που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα επώνυμα...Γνωριζει κάποιος αυτά τα φυσίγγια;προσφάτως ριγμένα, τα βρήκα σήμερα στον κυνηγοτοπο Βοιωτία View attachment 93190View attachment 93191
Η κυρα Δημητρα στο σκρουτζ,μας το συνεστο ανεπιφυλακτα...mb classic...τα φετινα κανεις????
Η κυρα Δημητρα φαινεται μετραει τα 75 μετρα, με τον ιδιο τροπο που την εψησε ο αντρας της οτι τον εχει 20 ποντουςΗ κυρα Δημητρα στο σκρουτζ,μας το συνεστο ανεπιφυλακτα...
Με το τέσσερο το νουμερο,τον ξερανε τον αυτιά στα 75 μετρα...
Ουτε εκατοστο λιγοτερο...
Αν εισαι Αθηνα,ερχεσαι Σκλαβενιτη στην Αχαρνων,μερα και ωρα που γεμιζουν τα ΑΤΜ του καταστηματος...
Τους απειλεις εχοντας μολυβια Lambro στην θαλαμη,κανεις το ριφιφί σου και στοκαρεις για μερικα χρονια...
Απλα κατα την αγορα,να παρεις και το τεσσερο το νουμερο για το λαγο...
Το συνεστο η Μητσι και με το παραπανω...
Μην τουφεκισεις ομως κατω απο τα 74,99 μετρα,γιατι θα τον κανεις θρύψαλα...
View attachment 93306
Καλά άστο,αν πιάσουμε πάλι τα μέτρα θα αποδειχθεί ότι εμείς δε τουφεκαμε καλά!Η κυρα Δημητρα στο σκρουτζ,μας το συνεστο ανεπιφυλακτα...
Με το τέσσερο το νουμερο,τον ξερανε τον αυτιά στα 75 μετρα...
Ουτε εκατοστο λιγοτερο...
Αν εισαι Αθηνα,ερχεσαι Σκλαβενιτη στην Αχαρνων,μερα και ωρα που γεμιζουν τα ΑΤΜ του καταστηματος...
Τους απειλεις εχοντας μολυβια Lambro στην θαλαμη,κανεις το ριφιφί σου και στοκαρεις για μερικα χρονια...
Απλα κατα την αγορα,να παρεις και το τεσσερο το νουμερο για το λαγο...
Το συνεστο η Μητσι και με το παραπανω...
Μην τουφεκισεις ομως κατω απο τα 74,99 μετρα,γιατι θα τον κανεις θρύψαλα...
View attachment 93306