Αυτό έλειπε ρε φίλε να μου φταίνε τα 32γρ 11αρακια αν εγώ εκείνη την μέρα έχω στραβωθει.......για ριχτο!
Αν το λες για την RC,όσες φορές την επέλεξα μου έκανε τα κεφια κ ας έβρισκα αλλα υλικά....
Αυτό έλειπε ρε φίλε να μου φταίνε τα 32γρ 11αρακια αν εγώ εκείνη την μέρα έχω στραβωθει.......για ριχτο!
βρε ριχτο πρωτα!καθε μερα στραβως θα εισαι?Αυτό έλειπε ρε φίλε να μου φταίνε τα 32γρ 11αρακια αν εγώ εκείνη την μέρα έχω στραβωθει.....
Α τόσο χάλια λες να είναι...βρε ριχτο πρωτα!καθε μερα στραβως θα εισαι?
Καλόριχτα!! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω όπως και τα 32 που δεν τα έχω ρίξει.Γενικά από ότι έχω δει τα πήρες στην πιο χαμηλή τιμή που έχω δει.Τα 30άρια έχουν ξεφύγει. Άλλα έψαχνα (Hit 8, Navaro, Lambro σε 3 γνωστά μαγαζιά), άλλα βρήκα. Τελικά για δοκιμή πήρα τρία κουτάκια NSI Classica light (8,40 !!!) γεμισμένα με C7 (?). Ούτε σε φωτογραφία δεν τα έχω δει. Όταν περάσουν τα πουλάκια θα τα δούμε.
Σχεδόν ίδια τιμή είχαν (και πήρα) τα Rio 20 32 gr.
Καλοφάγωτα !...
Έχει εσύ φυσιγγια. Σου φτάνουν για φέτος. Δοκιμές από του χρόνου....Καλόριχτα!! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω όπως και τα 32 που δεν τα έχω ρίξει.Γενικά από ότι έχω δει τα πήρες στην πιο χαμηλή τιμή που έχω δει.
Μπραβο του....Του είπε ευχαρηστο και εφηγε
Έχει εσύ φυσιγγια. Σου φτάνουν για φέτος. Δοκιμές από του χρόνου....
Ντρέπομαι να πω πόσα έχω. Αυτό που δεν ντρεπομαι καθόλου να παραδεχτώ ειναι οτι σκέφτομαι τι να βάλω στην επόμενη παραγγελία......Ρε ασε το παιδι να κάνει τα ψώνια του...
Αν ποτέ πιστεψουμε ότι μας φτάνουν τα φυσίγγια έχουμε χάσει το παιχνιδι....
Στον γείτονα, στο Βούρκο.Καλόριχτα!! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω όπως και τα 32 που δεν τα έχω ρίξει.Γενικά από ότι έχω δει τα πήρες στην πιο χαμηλή τιμή που έχω δει.
Αυτό ευθύβολο,εσύ σαμαροβλεπεις,το όπλο λάθος φλατζα...Μια χαρά!Αυτό ξαναπές το
Σήμερα πέρασα έξω από ένα μαγαζί με κυνηγετικά και δεν μπόρεσα να αντισταθώ
View attachment 57344
Όταν τα ειχε βγάλει για πρώτη φορά ήμουν Θεσσαλονίκη και είχα πάρει αρκετά. 3,75€............. Είχα ρίξει το 17 μερικά δεν μου άρεσαν καθόλου. Έχω ένα φίλο που τα εριχνε φανατικά. Φέτος με τις αυξήσεις 28αρια Ρουμελιωτη και αυτός!
Πολυ καλά τότε..Όταν τα ειχε βγάλει για πρώτη φορά ήμουν Θεσσαλονίκη και είχα πάρει αρκετά. 3,75€.............
Λες να έβαλα τυχαια την φωτο??Είχα ρίξει το 17 μερικά δεν μου άρεσαν καθόλου.
Μέχρι να κλείσει η αυλαία.....Φέτος με τις αυξήσεις 28αρια Ρουμελιωτη και αυτός!
το θεμα ειναι τελικα οτι τιμες δεν θα ριξουν ,αντιθετος θα της ανεβασουν και αλλο και η χαμενη τελικα θα βγουμε παλι εμεις.ειμαι περιεργος να δω πως θα δουλεψουν τα μαγαζια με της τιμες αυτες φετος.Πολυ καλά τότε..
Μεγάλη πέραση σαν τσιχλοφυσιγγα...
Λες να έβαλα τυχαια την φωτο??
Πέρσι τα πηρα, δεν τα εχω ρίξει..
Ειχα πολλαααα χρόνια να τα παρω....
Μέχρι να κλείσει η αυλαία.....
Γιατί για εκεί το βλέπω δυστυχώς....
Του χρόνου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις τιμες.......
Οι τιμές δεν ξαναπέφτουν. Ακόμα και φτερό να μην έχει φέτος όπως το πχ το 2005 δεν πρόκειται να τις ρίξουν. Ο Ρουμελιωτης θα παραμείνει παλι ο φθηνότερος συγκριτικά με τους άλλους αλλά αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά θα είναι πλέον μια η άλλη με το τοπικό κυνηγομαγαζο.το θεμα ειναι τελικα οτι τιμες δεν θα ριξουν ,αντιθετος θα της ανεβασουν και αλλο και η χαμενη τελικα θα βγουμε παλι εμεις.ειμαι περιεργος να δω πως θα δουλεψουν τα μαγαζια με της τιμες αυτες φετος.