Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Την Κυριακή με αρκετή πρωινή υγρασία κ ελλείμματος σεντιτ, έριξα για 1η φορα κάποια πορτοκαλί ρουμελιωτης σε 9αρι. Παρά το μικρό δείγμα, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο από τις παλιές κόκκινες φωτοβολίδες και πολύ περισσότερο από τα μπλε, τουλάχιστο σε τέτοιες συνθήκες. Με βοριαδάκι κ ξεραΐλα όλα φαίνεται να δουλεύουν καλά.

Και από του χρόνου...

Κάπως έτσι σαν κι αυτόν είχα ξεκληρίσει το κοτέτσι της γιαγιάς μου και δεν ήξεραν γιατί έβρισκαν τις κότες ψοφιες μέχρι που με πήρε χαμπάρι η μάνα και την συνέχεια την φαντάζεστε 😂

Την Κυριακή με αρκετή πρωινή υγρασία κ ελλείμματος σεντιτ, έριξα για 1η φορα κάποια πορτοκαλί ρουμελιωτης σε 9αρι. Παρά το μικρό δείγμα, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν περισσότερο από τις παλιές κόκκινες φωτοβολίδες και πολύ περισσότερο από τα μπλε, τουλάχιστο σε τέτοιες συνθήκες. Με βοριαδάκι κ ξεραΐλα όλα φαίνεται να δουλεύουν καλά.
μια χαρααααααααα φυσεκια βγαζη ο αντρεας φιλεμου τασοοοο,,τα 30αριατου δεν τα αλαζω με τιποτε αλο φυσεκι παντως καιρουυυυ καλοκαιρι και χειμωνααα;);).terror. τουφεκανε ωραιααα,,,καινουργια τιμουλα 9,5 ευρω το κουτακι εεεεεεεεε τι να κανουμε θα τα χωσουμε παλιιιι.yel. τα γουστα με ευρω πληρωνονταιιιιι,,εαν θες κατσε σπιτι και βλεπε κυνηγια απο το βινταιωωωω.sarcastic.

μια χαρααααααααα φυσεκια βγαζη ο αντρεας φιλεμου τασοοοο,,τα 30αριατου δεν τα αλαζω με τιποτε αλο φυσεκι παντως καιρουυυυ καλοκαιρι και χειμωνααα;);).terror. τουφεκανε ωραιααα,,,καινουργια τιμουλα 9,5 ευρω το κουτακι εεεεεεεεε τι να κανουμε θα τα χωσουμε παλιιιι.yel. τα γουστα με ευρω πληρωνονταιιιιι,,εαν θες κατσε σπιτι και βλεπε κυνηγια απο το βινταιωωωω.sarcastic.
Θα μας κάνουν να κόψουμε το τσιγάρο για τα κωλοφυσιγγια!

Τις τελευταίες μέρες έριξα lambro Tordo 32 αγορασμένο πριν καμιά 3ετία και έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Αντίθετα το lambro Tordo 30 που αγόρασα φέτος, δεν μπόρεσα να τα βρω μαζί του. Ξέρεις κανείς αν οι τελευταίες παρτίδες του πορτοκαλί είναι ίδιες με τις παλιές;

Last edited:
Φυσίγγια που έχω ρίξει τις τελευταίες μέρες με αρκετές ευκαιρίες αλλά κ ψηλωμενα πουλιά είναι:
-Ωμέγα Αγγελόπουλος ν9 πολύ καλό

-Ρουμελιώτης 30 γρ με vzero γρήγορο κ δυνσατουτσικο αλλά σκοτώνει πολύ μακριά σε όλους τους καιρούς

-Nsi gm3 fast πολύ δυνατό για τα γούστα μου, με ζέστη κάνει υπερδιατρηση κ αίματα στις μεσαίες αποστάσεις αλλά σκοτώνει στο διάστημα παρόλο που κουδουνίζει το κεφάλι σου

-Ρουμελιώτης 30 γρ με piston skeet k 688 είναι τόσο γρήγορο που δεν μπορώ να στείλω τα σκάγια με τίποτα στην τσίχλα. Μόνο όταν τουφεκαω στην ουρά τους γίνονται σκόνη. Για άλλους θα είναι όνειρο αυτό, εγω πάω το κλαμπανι ένα γόνα

-Κυργιας Ναβάρο 30 τίμια την κάνουν τη δουλειά τους σε φυσιολογικές αποστάσεις

Όλα είναι αγοράσμενα πριν τον Νοέμβριο κ όλα σε νούμερο 9 εκτός από το 30αρι τού Ρουμελιώτη με πιστον που είναι τωρινό...

Last edited:
Ρουμελιώτης 30 γρ με piston skeet k 688 είναι τόσο γρήγορο που δεν μπορώ να στείλω τα σκάγια με τίποτα στην τσίχλα. Μόνο όταν τουφεκαω στην ουρά τους γίνονται σκόνη.
Και υποτίθεται ότι ο piston-skeet, με τη διπλή άτρακτο που δημιουργεί, βοηθά ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή όταν η προσκόπευση είναι παραπάνω απ' ότι χρειάζεται !!! :oops: :rolleyes:

Τις τελευταίες μέρες έριξα lambro Tordo 32 αγορασμένο πριν καμιά 3ετία και έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Αντίθετα με το lambro Tordo 30 που αγόρασα φέτος και δεν μπόρεσα να τα βρω μαζί του. Ξέρεις κανείς αν οι τελευταίες παρτίδες του πορτοκαλί είναι ίδιες με τις παλιές;
Είναι αλλαγμένο έχει Giovanni συγκετροτυρα από gt που είχε...και εμένα μου αρέσει πολύ

Τις τελευταίες μέρες έριξα lambro Tordo 32 αγορασμένο πριν καμιά 3ετία και έχω μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Αντίθετα το lambro Tordo 30 που αγόρασα φέτος, δεν μπόρεσα να τα βρω μαζί του. Ξέρεις κανείς αν οι τελευταίες παρτίδες του πορτοκαλί είναι ίδιες με τις παλιές;
Το χρησιμοποιώ τα 4 τελευταία χρόνια και με έχει αφήσει παρα πολύ ικανοποιημένο. Μαζί με το 206 formula. Αυτά τα 2 ρίχνω στην τσιχλα. Δυστυχώς το τελευταίο το σταμάτησαν.

Φυσίγγια που έχω ρίξει τις τελευταίες μέρες με αρκετές ευκαιρίες αλλά κ ψηλωμενα πουλιά είναι:

-Ρουμελιώτης 30 γρ με vzero γρήγορο κ δυνσατουτσικο αλλά σκοτώνει πολύ μακριά σε όλους τους καιρούς

-Nsi gm3 fast πολύ δυνατό για τα γούστα μου, με ζέστη κάνει υπερδιατρηση κ αίματα στις μεσαίες αποστάσεις αλλά σκοτώνει στο διάστημα παρόλο που κουδουνίζει το κεφάλι σου

-Ρουμελιώτης 30 γρ με piston skeet k 688 είναι τόσο γρήγορο που δεν μπορώ να στείλω τα σκάγια με τίποτα στην τσίχλα. Μόνο όταν τουφεκαω στην ουρά τους γίνονται σκόνη. Για άλλους θα είναι όνειρο αυτό, εγω πάω το κλαμπανι ένα γόνα

Όλα είναι αγοράσμενα πριν τον Νοέμβριο κ όλα σε νούμερο 9 εκτός από το 30αρι τού Ρουμελιώτη με πιστον που είναι τωρινό...
Το gm3 fast έχει την ίδια γωμοση με το λαμπρό Τορντο32 1,60*32 αλλά με κάψουλι 686 και συγκετροτυρα Giovanni...είναι βαριά φυσηγγια για δύσκολους καιρούς της nsi

ωντος φιλε αρη του ρουμελιωτη το 30αρη ,οχι το πιστον,,δουλευη σε οτι καιρω θελης και κοβηηηηη αρκαιτα μακριααα δεν το αλαζω με τιποτε και ειμαι σταθερος στον φιλο ανδρεα διωτι μας προσεχηηηη,,τωρα ετοιμαζω αλη μια παραγκελια 30αρια διωτι αμα βλεπω τα συρταρια μισα ανχωνομαι .sarcastic. στοκαρο ωσο μπωρο φιλε

Καλησπέρα σε όλους,
Μετά από μια και μισή κυνηγετική σεζόν, έχω να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένος με το classica light 30gr. Το έχω ρίξει τον Οκτώβριο με 25+ βαθμούς στα περάσματα, με 90%+ υγρασία, με ξηρό καιρό και γύρω στους 5 βαθμούς, ούτε μια φορά δεν με άφησαν παραπονεμένο. Επίσης τα έχω ευχαριστηθεί σε πάρα πολύ ψηλές ντουφέκιες με Νο8. Άλλα φυσίγγια που δοκίμασα φέτος και έμεινα ευχαριστημένος ήταν το bornaghi special 32gr όπου αν και ήταν πολύ σκληρό απέδιδε το ίδιο καλά και με κρύο και με ζεστή, επίσης έκοβε πολύ μακριά. Τα mb 32 από B&P ήταν σχετικά καλά, δεν τρελάθηκα αλλά δεν ήταν και άσχημα. Αυτά που δοκίμασα με αρκετό κρύο και δεν δούλεψαν ήταν τα Α1 speciale 32gr βέβαια ίσως να είναι για πιο γλυκό καιρό. Όλα αυτά τα έριξα με την fabarm L4s.

Καλησπέρα σε όλους,
Μετά από μια και μισή κυνηγετική σεζόν, έχω να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένος με το classica light 30gr. Το έχω ρίξει τον Οκτώβριο με 25+ βαθμούς στα περάσματα, με 90%+ υγρασία, με ξηρό καιρό και γύρω στους 5 βαθμούς, ούτε μια φορά δεν με άφησαν παραπονεμένο. Επίσης τα έχω ευχαριστηθεί σε πάρα πολύ ψηλές ντουφέκιες με Νο8. Άλλα φυσίγγια που δοκίμασα φέτος και έμεινα ευχαριστημένος ήταν το bornaghi special 32gr όπου αν και ήταν πολύ σκληρό απέδιδε το ίδιο καλά και με κρύο και με ζεστή, επίσης έκοβε πολύ μακριά. Τα mb 32 από B&P ήταν σχετικά καλά, δεν τρελάθηκα αλλά δεν ήταν και άσχημα. Αυτά που δοκίμασα με αρκετό κρύο και δεν δούλεψαν ήταν τα Α1 speciale 32gr βέβαια ίσως να είναι για πιο γλυκό καιρό. Όλα αυτά τα έριξα με την fabarm L4s.
.....classica light 30gr, απλά εξαιρετικό !!!

Φέτος δούλεψα τα εξής: a1 speciale 32 & 34 gt 28 , cheditte tordo32 και Navarro 30. Για μένα το καλύτερο το cheditte. Καλό το gt αλλά το παλιό prima 28 μου άρεσε περισσότερο , επίσης καλά τα 2 lambro με το 34 λίγο καλύτερο απ το 32. Το Navarro δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα.
Όταν τελειώσουν τα 8 κουτιά διάφορα που έχω του χρόνου, θα παίρνω μόνο τα cheditte. Ίσως και τα gt στα μπασίματα.

Από τα λίγα που έριξα Ναβάρο 30 τα καινούργια με 688 κάψουλι χαλιά μόνο με πολύ κρύο και αυτό με χίλια ζόρια . gm3 fast της nsi σε εμένα έκατσε πολύ ..navaro 32.. χάλια μαύρα.....α132/34.λαμπρό..απλα εξερετικα και τα δυο όπως και τα τορντο30+32 πολύ καλά σε όλλους μας και τα nsi c732gr.που έριξα πολύ καλο

Εγώ φέτος έριξα diana 30 νο9 Δορκάς διασποράς νο9 και νο10 και c7 μαύρο 34 νο 9 στη μπεκάτσα speed nsi no9 δεν έχω παράπονο από κανένα πήγανε άριστα έριξα 13 κουτάκια γενικά από όλα και έχω αλλά 17 κουτάκια για του χρόνου είχα 30 κουτιά δε περίμενα να μου φτάσουν αλλά τελικά μου περισσεψαν

Εγώ φέτος έριξα diana 30 νο9 Δορκάς διασποράς νο9 και νο10 και c7 μαύρο 34 νο 9 στη μπεκάτσα speed nsi no9 δεν έχω παράπονο από κανένα πήγανε άριστα έριξα 13 κουτάκια γενικά από όλα και έχω αλλά 17 κουτάκια για του χρόνου είχα 30 κουτιά δε περίμενα να μου φτάσουν αλλά τελικά μου περισσεψαν
το καλητερω ειναι να μην ψαχνεσαι με πολες επιλογες φυσιγκιων γιατι στο τελος δεν θα βρης ακρηηηηηη,,,1 2 μαρκες και εισαι οκ οκκκ ;) ;) .hunter.

Back