Χατζιωτης βρηλισια Πέππας στη Θηβών όπως τα λέει ο Ηλίας εγώ ρίχνω τα 30 πολλά χρόνιαΠοιος τα πουλάει Αθήνα Ηλια?Σε τι νούμερο σκαγια?
Χατζιωτης βρηλισια Πέππας στη Θηβών όπως τα λέει ο Ηλίας εγώ ρίχνω τα 30 πολλά χρόνιαΠοιος τα πουλάει Αθήνα Ηλια?Σε τι νούμερο σκαγια?
Μελίσσια είναιΧατζιωτης βρηλισια Πέππας στη Θηβών όπως τα λέει ο Ηλίας εγώ ρίχνω τα 30 πολλά χρόνια
Μπασιματα δεν μου άρεσε πολύ, για τώρα καλό ήταν, δεν ξετρελαθηκα κι όλας δεν είναι πολύ συγκεντρωτικό.Lambro super tordo
Το έχει ρίξει κάποιος και έμεινε ευχαριστημένος?
Υποτίθεται πως είναι συγκεντρωτικό λόγω σκληρότητας σκαγιων...Μπασιματα δεν μου άρεσε πολύ, για τώρα καλό ήταν, δεν ξετρελαθηκα κι όλας δεν είναι πολύ συγκεντρωτικό.
Έτσι λέει, Πίο συγκεντρωτικό είναι το Α1Υποτίθεται
Όταν είχε πρωτοβγεί όλες μα όλες ζωντανές...Lambro super tordo
Εγώ τα είχα βρει εξαιρετικά σε δυο κυνηγια με πολύ υγρασία...τότε ήταν με sipe, τώρα με c7 , για τα νέα με την c7 δεν έχω άποψηΌταν είχε πρωτοβγεί όλες μα όλες ζωντανές...
Το ειχα ριξει οταν ειχε πρωτοβγει.Συην αρχη πηρα κατι ψηλωμενες και οριακες ειχα μεινει ευχαριστημενος.Μετα σε ενα απογευματινο να ριχνει νιφαδες δεν επεφτε πουλι ξερο...Lambro super tordo
Το καινούργιο με ,c7 ,πολύ ωραίο καλύτερο από αυτό με σιπεLambro super tordo
Και εγώ αυτό με την σιπε έριξα.Το καινούργιο με ,c7 ,πολύ ωραίο καλύτερο από αυτό με σιπε
Με την σιπε μου έκανε νερά τον χειμώνα απλά δεν σε κανένα όπλο μου...με την s7 λίγα που έχω ρίξει τώρα .με χαμηλές θερμοκρασίες τα πάει πολύ καλαΚαι εγώ αυτό με την σιπε έριξα.
Το πιστεύω, νομίζω θα έγινε καλύτερο και για τρυγόνια,με την σιπε πρέπει να ξέρεις και να κάνεις πολλές δοκιμές για να σου βγει σε εμπορικό.Με την σιπε μου έκανε νερά τον χειμώνα απλά δεν σε κανένα όπλο μου...με την s7 λίγα που έχω ρίξει τώρα .με χαμηλές θερμοκρασίες τα πάει πολύ καλα
Η sipe, περαν του πατήματος που δεν το γουσταρει και περαν των σκληρών βυσμάτων που επιθυμεί, για να εχεις ενα ισοροπημένο setup θα πρεπει να παιζεις με τα καψούλια με μια standard δοσολογία.Το πιστεύω, νομίζω θα έγινε καλύτερο και για τρυγόνια,με την σιπε πρέπει να ξέρεις και να κάνεις πολλές δοκιμές για να σου βγει σε εμπορικό.
Το μόνο φυσηγγι που μου άρεσε φέτος και είναι πραγματικά σταθερό με διάφορους καιρούς είναι το α1 της λαμπρό και το 32 & 34.....τα Ναβάρο μαύρα χάλια και το 30&32 .. την σιπε και την σ4 πρέπει να είσαι πολύ μάγκας να φτιάξεις σταθερό φυσηγγι για ολλο τον χρόνο σε ψιλά σκάγια 8/9/10Η sipe, περαν του πατήματος που δεν το γουσταρει και περαν των σκληρών βυσμάτων που επιθυμεί, για να εχεις ενα ισοροπημένο setup θα πρεπει να παιζεις με τα καψούλια με μια standard δοσολογία.