Φυσίγγια για Τσίχλες

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν ξεκίνησα να γεμίζω η πρώτες πυριτιδες που έπιασα στα χέρια μου, ήταν σιπε, και γκρανουλαρ. Γέμιζα για πάπια, αλλά ήθελα να γεμίζω για καψοραχια και για τσίχλες 28 γρ. Τότε έφερνε ακόμα ο φάντομ πυριτιδες, μου λέει είσαι τρελός που θες να κάψεις αυτές τις πυριτιδες στα 28γρ. Είναι κρίμα. Του λέω ποιες έχεις για 28γρ. Είχε ισπανικια, και Ας. Του λέω ποια από της δύο προτείνεις ;; Μου λέει η μία είναι Φεράρι, και η άλλη λαντα. Πήρα την Φεράρι, αλλά αν ήξερα ότι δεν θα ξανά έβρισκα, θα το περνά όλο το βαρέλι. Έτσι ήρθε στα χέρια μου η Ας.:)

Lambro super tordo
Το έχει ρίξει κάποιος και έμεινε ευχαριστημένος?
Το ειχα ριξει οταν ειχε πρωτοβγει.Συην αρχη πηρα κατι ψηλωμενες και οριακες ειχα μεινει ευχαριστημενος.Μετα σε ενα απογευματινο να ριχνει νιφαδες δεν επεφτε πουλι ξερο...

Με την σιπε μου έκανε νερά τον χειμώνα απλά δεν σε κανένα όπλο μου...με την s7 λίγα που έχω ρίξει τώρα .με χαμηλές θερμοκρασίες τα πάει πολύ καλα
Το πιστεύω, νομίζω θα έγινε καλύτερο και για τρυγόνια,με την σιπε πρέπει να ξέρεις και να κάνεις πολλές δοκιμές για να σου βγει σε εμπορικό.

Το πιστεύω, νομίζω θα έγινε καλύτερο και για τρυγόνια,με την σιπε πρέπει να ξέρεις και να κάνεις πολλές δοκιμές για να σου βγει σε εμπορικό.
Η sipe, περαν του πατήματος που δεν το γουσταρει και περαν των σκληρών βυσμάτων που επιθυμεί, για να εχεις ενα ισοροπημένο setup θα πρεπει να παιζεις με τα καψούλια με μια standard δοσολογία.

Η sipe, περαν του πατήματος που δεν το γουσταρει και περαν των σκληρών βυσμάτων που επιθυμεί, για να εχεις ενα ισοροπημένο setup θα πρεπει να παιζεις με τα καψούλια με μια standard δοσολογία.
Το μόνο φυσηγγι που μου άρεσε φέτος και είναι πραγματικά σταθερό με διάφορους καιρούς είναι το α1 της λαμπρό και το 32 & 34.....τα Ναβάρο μαύρα χάλια και το 30&32 .. την σιπε και την σ4 πρέπει να είσαι πολύ μάγκας να φτιάξεις σταθερό φυσηγγι για ολλο τον χρόνο σε ψιλά σκάγια 8/9/10

Back