Kostas ContraDosi
Moderator
Που να δεις το 2019 σε περπατητο με Νο10 και (1*) Foul.....συννεφάκια....Το δούλεψα πέρσι και πρόπερσι. Πολύ ικανοποιημένος με 3*.
ΑΛΛΑ ηταν με βυσματωση Ζ2Μ...επειτα απο 1 εβδομαδα που ξανα πηρα 3 κουτια (6.80€)

Που να δεις το 2019 σε περπατητο με Νο10 και (1*) Foul.....συννεφάκια....Το δούλεψα πέρσι και πρόπερσι. Πολύ ικανοποιημένος με 3*.
Μακάρι να το ρίξεις.....Οκ...
Δευτέρα Τρίτη θα πάω να τον δω κιόλας και να πάρω κάνα κουτάκι...!!!
Τί ώρα?Οκ...
Δευτέρα Τρίτη θα πάω να τον δω κιόλας και να πάρω κάνα κουτάκι...!!!
10:23:47Τί ώρα?
Ειχα παρει νοεμβρη που ειχα κατεβει Αθηνα, αλλα δεν εχω ριξει.
Είδα 10,5€ και ξεράθηκα.
Ναι , λιγοστά εριξα με 6-7 βαθμούς και πολύ υγρασία είδα καλές καταβολές με 4αρι τσοκ και σκάγια νο9.Μήτσο λες για το light 31 γρ...
Σωστά;;
Θα ενημερωθείς....Τί ώρα?
Αρτα λέω και κλαίω !28 Αρι Diana σήμερα ν8 και πραγματικά τα πουλιά έπεφταν από παντού, τώρα μου φαίνεται είναι η εποχή του, το θέλει το κρυακι του από τα δυνατά 28 άρια.
Πολύχρονος Μήτσο. Να εχεις υγεία και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.Αρτα λέω και κλαίω !![]()
Είχες δίκιο ....Με Θώδη 25. Όπως και με v zero πολύ καλό 57,8 Το 1,45 και 688 θα βγει δυνατουλι, θα το δεις κιόλας.
"Υπάρχει μία απαξίωση του κυνηγιού από τους ίδιους τους κυνηγούς"σε λιγο θα βγει ο Κυρ Καραμαουνας στο πρωινες ιχνηλασιες
Πεστα ρε!!!!!!!"Υπάρχει μία απαξίωση του κυνηγιού από τους ίδιους τους κυνηγούς"
ΟΧΙ κύριε Ιορδανογλου...η απαξίωση του κυνηγιού προέρχεται ξεκάθαρα από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.Εχει δημιουργήσει έναν θηριώδη εχθρό και έχει κρυφτεί από πίσω με "αγώνες και μελέτες".
Ο Έλληνας κυνηγός εξακολουθεί να είναι οικογενειάρχης.Η ζωή έχει γίνει τόσο ακριβή που με δυσκολία δίνει τη παρουσία του σε κυνηγότοπους.Καμια πολιτική της ΚΣΕ να βοηθήσει τον Έλληνα κυνηγό αντίθετα τον υποχρεώνει σε αυξήσεις.Προσωπικά με ενδιαφέρουν αυτά που βρίσκονται κάτω από το χαλί ώστε να γίνουμε καλύτεροι.Εχουμε περάσει και καλές και κακές χρονιές άλλωστε αυτό είναι το κυνήγι.
*Αν αφιερώνατε τον ίδιο χρόνο με τις πάπιες που σπάνε και την κατασκευή όπλων με το θέμα που σας ανέφερε η κυρία για τα πεταμένα φυσίγγια να είστε σίγουρος ότι το καλό θα ήταν πολλαπλάσιο στη κυνηγετική οικογένεια.
"Υπάρχει μία απαξίωση του κυνηγιού από τους ίδιους τους κυνηγούς"
ΟΧΙ κύριε Ιορδανογλου...η απαξίωση του κυνηγιού προέρχεται ξεκάθαρα από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.Εχει δημιουργήσει έναν θηριώδη εχθρό και έχει κρυφτεί από πίσω με "αγώνες και μελέτες".
Ο Έλληνας κυνηγός εξακολουθεί να είναι οικογενειάρχης.Η ζωή έχει γίνει τόσο ακριβή που με δυσκολία δίνει τη παρουσία του σε κυνηγότοπους.Καμια πολιτική της ΚΣΕ να βοηθήσει τον Έλληνα κυνηγό αντίθετα τον υποχρεώνει σε αυξήσεις.Προσωπικά με ενδιαφέρουν αυτά που βρίσκονται κάτω από το χαλί ώστε να γίνουμε καλύτεροι.Εχουμε περάσει και καλές και κακές χρονιές άλλωστε αυτό είναι το κυνήγι.
*Αν αφιερώνατε τον ίδιο χρόνο με τις πάπιες που σπάνε και την κατασκευή όπλων με το θέμα που σας ανέφερε η κυρία για τα πεταμένα φυσίγγια να είστε σίγουρος ότι το καλό θα ήταν πολλαπλάσιο στη κυνηγετική οικογένεια.
Τα είπες όλα φίλε!! Μπράβο να αγιάσει το στόμα σου! Το Κυνηγι σιγά σιγά πάνε να το κάνουν για λόρδους!! Έχω πετύχει έναν από ΚΣΕ σε κυνηγομαγαζο του Περιστερίου.... και κατάλαβα πολλά από αυτήν την Τυχαία συνάντηση..."Υπάρχει μία απαξίωση του κυνηγιού από τους ίδιους τους κυνηγούς"
Έγραψες φίλε μου."Υπάρχει μία απαξίωση του κυνηγιού από τους ίδιους τους κυνηγούς"
To κατέβασα 688 1.35 Χ 28 Ν.10 piston skeet 23 6* 57.50 .Με Θώδη 25. Όπως και με v zero πολύ καλό 57,8 Το 1,45 και 688 θα βγει δυνατουλι, θα το δεις κιόλας. Μακάρι να την ξαναφερναν την αγόραζα εχθές.
Ναι, το έχω ρίξει, έτσι ακριβώς όπως το εστησες, πολύ καλό, με όλους τους καιρούς δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα. Αλλά και με 2000 στο 1,40 *28 - Θώδη 25 - Ν 10 - 57,5 το ίδιο πολύ καλό, δεν παίρνει χαμπάρι. Αυτή την μπαρουταρα ( μόνο αυτή ) την ρίχνω από το 2017 μέχρι σήμερα, στα ψηλά. Όπως μια φορά, από βιασύνη γιατί είχα αργήσει, μπερδεψα τα γιλέκα, και πήρα τα ψηλά ( έχω δύο στο αμάξι, ένα με ψηλά, και ένα με χοντρά ) το έριξα στα υδρόβια απογευματινό, και με έκανε να παρα μιλώ, ακόμα το θυμάμαι όπου το σήκωνα φωτιά σκέτη. Όταν έφυγα και πήγα στο αμάξι, και είδα με τι έριχνα, τρελάθηκα, λέω δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα ο Θεός. Αν την ξαναφερναν θα φορτωνα όσο δεν παίρνει, μέχρι και τα εγγόνια μου θα έβρισκαν. Μπαρουταρα.To κατέβασα 688 1.35 Χ 28 Ν.10 piston skeet 23 6* 57.50 .
Σήμερα ήταν φωτιά . Καθαρά πουλιά με ακαριαίες καταβολές