Σούπερ Κική
Ότι είναι super το πληρώνεις ακριβά
Super market .....
Super αμόλυβδη .....
Super paradise.....
Super tordo.......
...εδώ στο νησί τα ρίχνουν ορισμένοι και στις Πέρδικες, 1η τουφεκιά 7αρακια......αλλα κορυφη τα cheditte freeshots.
Τι επίπεδο!!!για μένα...δε λέει!
Καλά κάνουν, γαζωνουν....εδώ στο νησί τα ρίχνουν ορισμένοι και στις Πέρδικες, 1η τουφεκιά 7αρακια...
Το δέκα είναι θάνατοςΈκανες πολύ καλά που φορτωσες νωρίς, τα βλέπεις τα χάλια σήμερα και θα πάει κι άλλο, από ότι φαίνεται. Τα Ναβάρο τα πήρα πρώτη φορά και μάλιστα πέντε κουτιά τα πήρα σε νούμερο 10.
Μάλλον δεν θα έμαθε για την Ουκρανία ο φίλοςΣας έχω φυσιγγάκι όχι για τσίχλες αλλά για την έναρξη που δεν αυξήθηκε ούτε σεντ από πέρσι και θα πάρω ένα ολόκληρο κουτί : Heavy dove loads !
...παντόφλα, ξε-παντόφλα, έναν που ξερω δε χάνει τουφεκιά, φίλε, οχι λόγια...3Αλφα & Freeshots μόνο...Πες καπετάνιε μην ντρέπεσαι
Σου βάζω και ένα δειγματολόγιο για να διαλέξεις χρώμα σε περίπτωση που πεις περισσότερα από όσα πρέπει View attachment 51025
Γάντι του μποξ σε παντόφλα δεν παίζειΠες καπετάνιε μην ντρέπεσαι
Σου βάζω και ένα δειγματολόγιο για να διαλέξεις χρώμα σε περίπτωση που πεις περισσότερα από όσα πρέπει View attachment 51025
Η σούπερ γκόμενα με 6.000.000 followers!!!
https://www.filathlos.gr/diaphora/310910-e-soyper-gkomena-me-6-000-000-followers-photo
Υ.Γ...για μένα...δε λέει!(δεν είμαι και του Ασιατικού μπλοκ, για να λέμε την αλήθεια...)
Έχουν βαλβίδα ... τα φέρνεις στο μέγεθος που θες.Ασιατικό μπλοκ με μεγάλα βυζιά δεν είναι ότι κι ότι. Είναι θησαυρός
Με τέτοιες τιμές τι περιμένειςΤη ανοιξαμε νέο θεμα τη όχι, ένα κι αυτό ρε.....πτανα παλι ολα γινονται..
Τυχερε... Πήρες καρδούλα από τον Χρήστο.Με τέτοιες τιμές τι περιμένεις
Πώς να μιλήσουμε σοβαρά όταν θες μέσο όρο 7,50 ευρώ για ένα κουτί φυσίγγια για να πας για τσίχλες
Το μόνο θετικό ότι λογικά θα κοπεί η μαλακία ορισμένων να ρίχνουν όπου βλέπουν απλά για να πούνε ότι έριξαν
Δεν φταίς εσύ εγω φταίωΤυχερε... Πήρες καρδούλα από τον Χρήστο.
Θα τα βγάλουν σε πεντάδες τα τσιχλοφύσιγγα τώρα (special edition) ... θα έχουν την ίδια τιμή με παλιά (5€ το κουτί) ... ευτυχώς δεν λες !!!! ΣώθκαμανΜε τέτοιες τιμές τι περιμένεις
Πώς να μιλήσουμε σοβαρά όταν θες μέσο όρο 7,50 ευρώ για ένα κουτί φυσίγγια για να πας για τσίχλες
Το μόνο θετικό ότι λογικά θα κοπεί η μαλακία ορισμένων να ρίχνουν όπου βλέπουν απλά για να πούνε ότι έριξαν