Στα 125-130 μέτρα ανοίγει ωραία αλλά δεν ξέρω αν θα έχει δύναμη.....100 metri beretta mobile 3* 45m
Σαν ιδέα δεν ήταν κακή, ο συγκεντρωτηρας θέλει μια πατέντα να αποχωριζεται σε διαφορετικές αποστάσεις.Αυτό το φυσιγγι είναι ότι πιο μάπα έχει κατασκευαστεί ποτε....
Θεωρώ ότι το 60 metri είναι πιο αποτελεσματικό με βάση του ότι θα έχει μια ωραία κατανομή εντελώς θεωριτικα στα 80-90 μέτραΣαν ιδέα δεν ήταν κακή, ο συγκεντρωτηρας θέλει μια πατέντα να αποχωριζεται σε διαφορετικές αποστάσεις.
Το φυσίγγι αυτό κάνει ακριβώς ότι του ζητήσαμε να κάνει. Τώρα βέβαια είναι λίγο σαν τα @@ του δεσπότη, αλλά για κάποιον που θα ρίξει στα 100+ μέτρα σε ένα κοπάδι,, ίσως του δώσει μια κάρπωση. Από την άλλη σκέπτομαι και πόσα θα τραυματίσει, πόσα θα πάρει στο χέρι και απογοητεύομαι ...100 metri beretta mobile 3* 45m
Ποια η διαφορα ξέρουμε μεταξύ τους ?Θεωρώ ότι το 60 metri είναι πιο αποτελεσματικό με βάση του ότι θα έχει μια ωραία κατανομή εντελώς θεωριτικα στα 80-90 μέτρα
Ακριβώς.... θέλει άλλο στήσιμο-ζύγισμα να ανοίγει σωστά.. αυτό μέχρι και τα 100 πάει μονοβολο.. μέσα δίνει μια αδύναμη-αραιά ντουφεκια που δεν θα έχει αποτέλεσμα...Σαν ιδέα δεν ήταν κακή, ο συγκεντρωτηρας θέλει μια πατέντα να αποχωριζεται σε διαφορετικές αποστάσεις.
Το έχει βγάλει κ 60 metri αλλαααα ααααααλλλλα κόντεψε να μου φύγει το όπλο από τα χέρια!!!! 36gr κ ψηλοτουφεκαει 30 πόντους... κλωτσημα που νομίζεις ότι το όπλο κόπηκε στα τεσσερα....προσωπικά δεν έχω δει σκάγια νούμερο 4 να τρυπάει σα βούτυρο τενεκέ φέτας στα 70 μέτρα ...ίσα με το στόχαστρο του όπλου...μέρα με την νύχτα η ανάκρουση των 2Σαν ιδέα δεν ήταν κακή, ο συγκεντρωτηρας θέλει μια πατέντα να αποχωριζεται σε διαφορετικές αποστάσεις.
Δεν γνωρίζω αλλά βάση του ονόματος του θα ανοίγει σε μια κάπως πιο λογική απόσταση όπου θα έχει και δύναμη....Ποια η διαφορα ξέρουμε μεταξύ τους ?
Δεν τα χω ρίξει ποτέ Γιάννη, θυμάμαι που έφερε το κυνηγομαγαζο τότε που πρωτοκυκλοφορησαν στο νησί και τα δύο, πήραν μερικοί από περιέργεια αλλά δεν τους ρώτησα αν έριξαν κιόλας?Το έχει βγάλει κ 60 metri αλλαααα ααααααλλλλα κόντεψε να μου φύγει το όπλο από τα χέρια!!!! 36gr κ ψηλοτουφεκαει 30 πόντους... κλωτσημα που νομίζεις ότι το όπλο κόπηκε στα τεσσερα
Το 60 metri πλέον φοβάμαι να το ρίξω έχω ένα για ενθύμιο...Είχε βγει το 100 metri και το 20-80 metri τα δεύτερα πολύ καλύτερα και τελευταία έβγαλε τα 60 metri που σου δίνει ποιο άνετα πουλιά .
Βγάζεις την shootcam και προσαρμόζεις αποστασιόμετρο....και το αφήνεις να ανοιχτεί εκεί που πρέπει.Πατάς ,,ακούς το σφύριγμα και...... τέλος.Αντε τώρα να υπολογίσεις πότε το πουλί πετάει στα 100 και πότε στα 120.
Τα 100 metri στα καθιστά είναι φωτιά.Ίσως το μόνο κυνήγι στην Ελλάδα που θα είχε εφαρμογή το αποστασιομετρο και τα 100 metri στην Ελλάδα .
Συνήθως η πρώτη τουφεκιά είναι σε καθιστή στο χωράφι και οι υπόλοιπες στο σήκωμα του κοπαδιού.
Οπότε κοιτάς το αποστασιομετρο,υπολογίζεις 120 μέτρα και τις πλακώνεις με τα 100 metri .
Και αν δν πάρεις καμία....τότε κάνεις ακόντιο το όπλο από τα νεύρα σου.....Ίσως το μόνο κυνήγι στην Ελλάδα που θα είχε εφαρμογή το αποστασιομετρο και τα 100 metri στην Ελλάδα .
Συνήθως η πρώτη τουφεκιά είναι σε καθιστή στο χωράφι και οι υπόλοιπες στο σήκωμα του κοπαδιού.
Οπότε κοιτάς το αποστασιομετρο,υπολογίζεις 120 μέτρα και τις πλακώνεις με τα 100 metri .