Δεν ξερω Σακη, αλλα και ολη η Βορεια Ελλαδα να γεμισει εδω κατω δεν προκειται να δω καμια...θα ριξω απο ενα για δοκιμη και τα αλλα τα κραταω μηπως χρειαστουν καπου.εισαι μεσα αλεξανδρεεεεε,,η χηνες που ειναιιι;;;
Δεν ξερω Σακη, αλλα και ολη η Βορεια Ελλαδα να γεμισει εδω κατω δεν προκειται να δω καμια...θα ριξω απο ενα για δοκιμη και τα αλλα τα κραταω μηπως χρειαστουν καπου.εισαι μεσα αλεξανδρεεεεε,,η χηνες που ειναιιι;;;
Για 52 γραμμάρια ssssssuper
Πηρα φιλε σημερα 5 φυσιγγια νο2 και αλλα πεντε νο4, μιλαμε για φυσιγγαρα!!!Ένα μέτριας ταχύτητας με ένα γρήγορο στα 40 μέτρα ,,μικρές διαφορές στην ταχύτητα θα έχουν .- ως μέτριας...εννοώ τα 380 μέτρα το σεκοντι...αυτή την ταχύτητα είχαν τα ρεμινγκτον νίτρο μάγκνουμ 42 γραμ ...κ γαμ κ δερναν ακόμα κ στα 70
Έχει πάει 50. € το κουτί...κ δεν ξέρω το κατά πόσο φρέσκα....είναι πλέον....ήταν όμως θρύλος τα άτιμαΠηρα φιλε σημερα 5 φυσιγγια νο2 και αλλα πεντε νο4, μιλαμε για φυσιγγαρα!!!
Δεν εχουν αναγκη φιλε, δεν παθαινουν τιποτα.Έχει πάει 50. € το κουτί...κ δεν ξέρω το κατά πόσο φρέσκα....είναι πλέον....ήταν όμως θρύλος τα άτιμα
Για 52 γραμμάρια ssssssuper
Δεν εχουν αναγκη φιλε, δεν παθαινουν τιποτα.
Δεν βαριεσαι...αμα τα ριξω καπου και χασω το θηραμα, θα πω ειχαν παρει υγρασια...Παθαινουν Αλεξ. Τα επηρεαζει η υγρασια....τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα εγω....και πολυ καλα
φυλαγμενα....τα ''επιασε'' η υγρασια....και ΟΧΙ μονο τα ρεμικτον...και αλλες μαρκες επωνυμες...και το
χειροτερο απο ΟΛΑ....δεν τα ''επιασε'' η υγρασια ολα το ιδιο...αλλα εχουν πολυ...αλλα λιγοτερο...και
αλλα καθολου....στο ιδιο κουτι συσκευασιας...γμτ....φιλε....αντε να βρεις ακρη.....
Πες μου ότι έχεις το pressure trace και δεν έχεις βρει τις φωτό από internet ...Το ίδιο (όπως παραπάνω) σε κάλυκα 3" με 46 γραμ. σκάγια, (το πιο πάνω είχε 42 γραμ.).
Πολύ καλή ομοιομορφία πιέσεων και ταχυτήτων, αμφότερα.
View attachment 21765
Σε τι κάνη το έχεις βάλει;Ναι, αυτό έχω.
Νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική ερώτηση στην οποία δεν θα πάρεις θεωρητική απάντηση ποτέ.Επισεις στους μειον βαθμους τι αποδοση εχουν ?
Benelli Nova, 3.5", 61εκατ., κύλινδρος.Σε τι κάνη το έχεις βάλει;
Μπορείς να στείλεις μια φωτό ;
Πόσο κόστισε ;
Αυτές οι 3 για αρχή
Νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική ερώτηση στην οποία δεν θα πάρεις θεωρητική απάντηση ποτέ.
Είναι επίσης και η πιο σημαντική !!!
Μόνο δοκιμές φίλε στους -15 ή φυσίγγι στον καταψύκτη στους -30.
Δεν έχω άλλες ιδέες.