Φυσίγγια για αγριόχηνες

Status
Not open for further replies.
εισαι μεσα αλεξανδρεεεεε,,η χηνες που ειναιιι;;; ;) .terror.
Δεν ξερω Σακη, αλλα και ολη η Βορεια Ελλαδα να γεμισει εδω κατω δεν προκειται να δω καμια...θα ριξω απο ενα για δοκιμη και τα αλλα τα κραταω μηπως χρειαστουν καπου.

Ένα μέτριας ταχύτητας με ένα γρήγορο στα 40 μέτρα ,,μικρές διαφορές στην ταχύτητα θα έχουν .- ως μέτριας...εννοώ τα 380 μέτρα το σεκοντι...αυτή την ταχύτητα είχαν τα ρεμινγκτον νίτρο μάγκνουμ 42 γραμ ...κ γαμ κ δερναν ακόμα κ στα 70‼️

Ένα μέτριας ταχύτητας με ένα γρήγορο στα 40 μέτρα ,,μικρές διαφορές στην ταχύτητα θα έχουν .- ως μέτριας...εννοώ τα 380 μέτρα το σεκοντι...αυτή την ταχύτητα είχαν τα ρεμινγκτον νίτρο μάγκνουμ 42 γραμ ...κ γαμ κ δερναν ακόμα κ στα 70‼️
Πηρα φιλε σημερα 5 φυσιγγια νο2 και αλλα πεντε νο4, μιλαμε για φυσιγγαρα!!!

Για 52 γραμμάρια ssssssuper‼️

Δεν θα το αλλαξω το σεταπ Τζονι.....θα το αφησω οπως ειναι....και οταν βρω χρονο....και μερος...θα δοκιμασω
τι διατρηση εχει στα 70 μετρα....απο εκει θα βγαλω συμπερασμα φιλε!!!
Η θερμοκρασια επεσε...δεν εχουμε μειον 10....αλλα και στους +1 πιστευω οτι θα βγαλω συμπερασμα .!!!

Δεν εχουν αναγκη φιλε, δεν παθαινουν τιποτα.

Παθαινουν Αλεξ. Τα επηρεαζει η υγρασια....τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα εγω....και πολυ καλα
φυλαγμενα....τα ''επιασε'' η υγρασια....και ΟΧΙ μονο τα ρεμικτον...και αλλες μαρκες επωνυμες...και το
χειροτερο απο ΟΛΑ....δεν τα ''επιασε'' η υγρασια ολα το ιδιο...αλλα εχουν πολυ...αλλα λιγοτερο...και
αλλα καθολου....στο ιδιο κουτι συσκευασιας...γμτ....φιλε....αντε να βρεις ακρη.....

Παθαινουν Αλεξ. Τα επηρεαζει η υγρασια....τουλαχιστον αυτα που δοκιμασα εγω....και πολυ καλα
φυλαγμενα....τα ''επιασε'' η υγρασια....και ΟΧΙ μονο τα ρεμικτον...και αλλες μαρκες επωνυμες...και το
χειροτερο απο ΟΛΑ....δεν τα ''επιασε'' η υγρασια ολα το ιδιο...αλλα εχουν πολυ...αλλα λιγοτερο...και
αλλα καθολου....στο ιδιο κουτι συσκευασιας...γμτ....φιλε....αντε να βρεις ακρη.....
Δεν βαριεσαι...αμα τα ριξω καπου και χασω το θηραμα, θα πω ειχαν παρει υγρασια... .yel.

Νομίζω ότι δικαιωματικά το excel-άκι με τους υπολογισμούς ταχύτητας πρέπει να ανέβει σε αυτό το θέμα (ή αν θέλουν να το μετακινήσουν αλλού οι mods)
Έκδοση 12 (υπολογίζει και την v0 από την vx όπου x οποιαδήποτε απόσταση)
Μεταφρασμένο στα ελληνικά ... αφιερωμένο σε όλους τους συμμετέχοντες στο hunterslife.
Αν έχετε παλιό excel (2003 ή παλιότερο) και δεν ανοίγει το ένα αρχείο προσπαθήστε με το άλλο ...
Καλύτερα να τρέξετε το .xlsm

*
Αλλάζουμε μόνο το καφέ και τα κίτρινα κελιά.
Τίποτα άλλο ... γιατί είναι ξεκλείδωτο ...

Attachments

Το ίδιο (όπως παραπάνω) σε κάλυκα 3" με 46 γραμ. σκάγια, (το πιο πάνω είχε 42 γραμ.).
Πολύ καλή ομοιομορφία πιέσεων και ταχυτήτων, αμφότερα.
View attachment 21765
Πες μου ότι έχεις το pressure trace και δεν έχεις βρει τις φωτό από internet ...

Παλικαρια βλεποντας τους πινακες και μετατρεποντας τα FPS σε μετρα αυτο που εβγαλα ειναι
360 - 369 - 262m/s
Kαι εαν οι υπολογισμοι μου ειναι σωστοι....και εφοσον αυτα τα φυσιγγια σιγουρα θα σκοτωνουν....γιατι
εμεις.... με πρωτον τον ευτο μου....ψαχνουμε ταχυτητες 400 - 410 - 420m/s ???.think.

Mηπως εχασα την ''μπαλα''....η ακομα χειροτερα καβαλησα το ''καλαμι'' των ταχυτητων ??
Ειλικρινα το λεω....δεν θα με ενοχλησει εαν μου πειτε οτι καβαλησα καλαμι.....ετσι και αλλιως την αληθεια
και το σωστο ψαχνω.
Επισεις στους μειον βαθμους τι αποδοση εχουν ???

Περιμενω να δω και την δικη σας γνωμη.....μηπως και βρουμε την ''χρυση τομη'' των ταχητητων!!!!:)

Νίκο,
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν καβάλησες το καλάμι των ταχυτήτων το "καλάμι των πιέσεων καβάλησες".
Αν μπορέσεις, βάλε κάποια φωτογραφία με τον πάτο ενός ριγμένου φυσιγγίου που να φαίνεται καθαρά το καψύλι.

Επισεις στους μειον βαθμους τι αποδοση εχουν ?
Νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική ερώτηση στην οποία δεν θα πάρεις θεωρητική απάντηση ποτέ.
Είναι επίσης και η πιο σημαντική !!!

Μόνο δοκιμές φίλε στους -15 ή φυσίγγι στον καταψύκτη στους -30.
Δεν έχω άλλες ιδέες. ;)

Σε τι κάνη το έχεις βάλει;
Μπορείς να στείλεις μια φωτό ;
Πόσο κόστισε ;
Αυτές οι 3 για αρχή :)
Benelli Nova, 3.5", 61εκατ., κύλινδρος.
Δεν θυμάμαι πόσο το είχα πάρει, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε.
Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το νεώτερο μοντέλο (Pressure Trace II).
https://www.shootingsoftware.com/pressure.htm

Νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική ερώτηση στην οποία δεν θα πάρεις θεωρητική απάντηση ποτέ.
Είναι επίσης και η πιο σημαντική !!!

Μόνο δοκιμές φίλε στους -15 ή φυσίγγι στον καταψύκτη στους -30.
Δεν έχω άλλες ιδέες. ;)

Φιλε στην καταψυξη φυσεκια δεν βαζω....εχω ετοιμα φυσεκια με 64βολια 5/0....Σημερα εδω χιονισε...εχουμε
μηδεν βαθμους....αυριο πρωι πρωι θα τα ριξω και θα τα μετρησω....θα σας πω αποτελεσματα...

Status
Not open for further replies.
Back