Προσωπικά χρησιμοποιω τα Special Game της NSI. 32gr.Θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν μου προτείνατε μαλλινόταπο - μεσόταπο όμως...
Αλλά και οποιοδήποτε άλλο με μεσόταπα κάνει.
Πολλοί επίσης δουλεύουν τα Gorilla, άλλοι τα Feltro.
Προσωπικά χρησιμοποιω τα Special Game της NSI. 32gr.Θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν μου προτείνατε μαλλινόταπο - μεσόταπο όμως...
Γιώργο και η κασετινα τα διασπορας με τα 40γρ έχουν μπεκατσα εξω και η 25αδα με τα 32γρ έχει..για τον κουτουμανο τι λετε παιδια το διασπορας με την μπεκατσα εξω
Ειναι ρελιαστο για αυτό..Το φυσίγγι είναι 70αρι..(το μήκος του φυσιγγίου μετριετε ανοιχτό)..Μην το φοβασε καθόλου..Αν δεν θεωρείς τα 40γρ στην μπεκατσα υπερβολή τότε ρίξε το κ θα με θυμηθείς..πολυ μακρυ φυσιγγι ρε φιλε Τασο τι καλυκας ειναι αυτος για μαγκνουμ το περασα(το 40γρ)
Ξέχασα να σου πω ότι το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι αφήνει κάποιες μολυβδωσεις στην κάννη..(όλα τα φυσίγγια με έλικα το έχουν αυτό εξάλλου).ωραιος σε ευχαριστω!! σκεφτομαι να το δοκιμασω και στα παπια στο απογευματινο τοτε.ban.....απο ταχυτητα δεν ξερω που βρισκεται.xm.
Χρηστο αν μπορείς με όσα σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις.Θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν μου προτείνατε μαλλινόταπο - μεσόταπο όμως...
Γιάννη και το migra της b&p no 8,5 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Corfu πρέπει να ναι καλό.Προσωπικά χρησιμοποιω τα Special Game της NSI. 32gr.
Αλλά και οποιοδήποτε άλλο με μεσόταπα κάνει.
Πολλοί επίσης δουλεύουν τα Gorilla, άλλοι τα Feltro.
Αλλά αρκετά πιο ακριβό.Γιάννη και το migra της b&p no 8,5 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Corfu πρέπει να ναι καλό
Καλησπέρα παιδια. Όσο αφορά το Mygra, όντως είναι ακριβό, 14 ευρώ τα 25, αλλα μου έχει δώσει πουλιά με όλους τους καιρούς, καθαρά χωρίς λαβωμένα. Μάλλινα που έχω δοκιμάσει και μου άφησαν καλές εντυπώσεις είναι το δορκάς 2001 και το becaccia special collection της nobel. Έχω κατασταλάξει σε μάλλινο πλέον στο Mygra.Χρηστο αν μπορείς με όσα σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις.
Γιάννη και το migra της b&p no 8,5 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Corfu πρέπει να ναι καλό.
becaccia special collection της nobel
Το κουτι γράφει 34γρ και το φυσιγκι 33γρ!
Και η b&p την ίδια φωτογραφία έχει, μάλλον είναι αυτό που λεει ο Τάσος κάποτε μπορεί να τυπονονταν αλλιώς το φυσίγγι, τα σκαγια είναι επιχαλκωμενα και ταπα συνδυασμός μαλινης με φελλο και πλαστικο εμφρακτηραΔεν νομίζω να είναι λάθος το φυσίγγι..Ίδιο φυσίγγι κ κουτί έχει κ η διαφήμιση της ΜΕΤΠΛΑΣΤ..Σκάγια lead gold προφανώς εννοεί επιχαλκωμενα..
Κάποτε είχε άλλη συσκευασία κ άλλο χρώμα κάλυκα..
Αυτό που δείχνει ο Γιώργος είναι παιδιά, 34 γρ μολύβδινα και το κουτί γράφει 34 γρ.Και η b&p την ίδια φωτογραφία έχει, μάλλον είναι αυτό που λεει ο Τάσος κάποτε μπορεί να τυπονονταν αλλιώς το φυσίγγι, τα σκαγια είναι επιχαλκωμενα και ταπα συνδυασμός μαλινης με φελλο και πλαστικο εμφρακτηρα
free picture upload
screen cap
Θα μας πει και ο Γιάννης που το χρησιμοποιει.
Τα mygra ποια ακριβώς είναι;