Φυσίγγια για μπεκάτσα

Θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν μου προτείνατε μαλλινόταπο - μεσόταπο όμως... :)
Προσωπικά χρησιμοποιω τα Special Game της NSI. 32gr.
Αλλά και οποιοδήποτε άλλο με μεσόταπα κάνει.
Πολλοί επίσης δουλεύουν τα Gorilla, άλλοι τα Feltro.

για τον κουτουμανο τι λετε παιδια το διασπορας με την μπεκατσα εξω
Γιώργο και η κασετινα τα διασπορας με τα 40γρ έχουν μπεκατσα εξω και η 25αδα με τα 32γρ έχει..
Τα 40αρια είναι τρομερά κ φοβερά..Τα 32αρια δεν τα έχω ρίξει αλλά φαντάζομαι την ίδια δουλειά θα κάνουν..κ τα δυο είναι με ελικοειδή..

πολυ μακρυ φυσιγγι ρε φιλε Τασο τι καλυκας ειναι αυτος για μαγκνουμ το περασα(το 40γρ)
Ειναι ρελιαστο για αυτό..Το φυσίγγι είναι 70αρι..(το μήκος του φυσιγγίου μετριετε ανοιχτό)..Μην το φοβασε καθόλου..Αν δεν θεωρείς τα 40γρ στην μπεκατσα υπερβολή τότε ρίξε το κ θα με θυμηθείς..:)

ωραιος σε ευχαριστω!! .well done.σκεφτομαι να το δοκιμασω και στα παπια στο απογευματινο τοτε.ban.....απο ταχυτητα δεν ξερω που βρισκεται.xm.

ωραιος σε ευχαριστω!! .well done.σκεφτομαι να το δοκιμασω και στα παπια στο απογευματινο τοτε.ban.....απο ταχυτητα δεν ξερω που βρισκεται.xm.
Ξέχασα να σου πω ότι το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι αφήνει κάποιες μολυβδωσεις στην κάννη..(όλα τα φυσίγγια με έλικα το έχουν αυτό εξάλλου).
Ναι είναι ιδανικό κ για τα παπια..για αυτό βγενει κ σε χοντρά νούμερα..Έχω ακούσει στον Έβρο το δούλευαν αρκετοί τότε που επιτρεπόταν τα μολυβδινα.Ταχυτητες δεν ξερω..Ο φίλος μας ο Αρις σίγουρα ξέρει κάτι παραπανω...;)

Θα κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν μου προτείνατε μαλλινόταπο - μεσόταπο όμως... :)
Χρηστο αν μπορείς με όσα σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις.
Προσωπικά χρησιμοποιω τα Special Game της NSI. 32gr.
Αλλά και οποιοδήποτε άλλο με μεσόταπα κάνει.
Πολλοί επίσης δουλεύουν τα Gorilla, άλλοι τα Feltro.
Γιάννη και το migra της b&p no 8,5 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Corfu πρέπει να ναι καλό.

Το 40αρι του Κουτουμανου ειναι πολυ καλο κ με "ψαγμενη" συνταγη για να αποδιδει στα δυσκολα θηραματα... Σε ψιλα σκαγια δεν το εχω ριξει ομως κ δεν εχω αποψη... Ειναι αρκετα γρηγορο...

Χρηστο αν μπορείς με όσα σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις.

Γιάννη και το migra της b&p no 8,5 που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Corfu πρέπει να ναι καλό.
Καλησπέρα παιδια. Όσο αφορά το Mygra, όντως είναι ακριβό, 14 ευρώ τα 25, αλλα μου έχει δώσει πουλιά με όλους τους καιρούς, καθαρά χωρίς λαβωμένα. Μάλλινα που έχω δοκιμάσει και μου άφησαν καλές εντυπώσεις είναι το δορκάς 2001 και το becaccia special collection της nobel. Έχω κατασταλάξει σε μάλλινο πλέον στο Mygra.
Σε δοκιμές που έχω κάνει με κύλινδρο ή κατανομή του σε σχέση με διασποράς ελικοειδής με κύλινδρο είναι πιο σφιχτή, το χρησιμοποιω σε ανοιχτά μέρη σαν δεύτερο για πιο μακρινή τουφεκιά.
Ο κουμπάρος μου χρησιμοποιεί σε μάλλινο τα Gorilla 33 γρ.πολλή καλό και αυτό αλλά με πιο σφιχτή κατανομή από το Mygra.

Δεν νομίζω να είναι λάθος το φυσίγγι..Ίδιο φυσίγγι κ κουτί έχει κ η διαφήμιση της ΜΕΤΠΛΑΣΤ..Σκάγια lead gold προφανώς εννοεί επιχαλκωμενα..
Κάποτε είχε άλλη συσκευασία κ άλλο χρώμα κάλυκα..

Δεν νομίζω να είναι λάθος το φυσίγγι..Ίδιο φυσίγγι κ κουτί έχει κ η διαφήμιση της ΜΕΤΠΛΑΣΤ..Σκάγια lead gold προφανώς εννοεί επιχαλκωμενα..
Κάποτε είχε άλλη συσκευασία κ άλλο χρώμα κάλυκα..
Και η b&p την ίδια φωτογραφία έχει, μάλλον είναι αυτό που λεει ο Τάσος κάποτε μπορεί να τυπονονταν αλλιώς το φυσίγγι, τα σκαγια είναι επιχαλκωμενα και ταπα συνδυασμός μαλινης με φελλο και πλαστικο εμφρακτηρα

free picture upload

screen cap
Θα μας πει και ο Γιάννης που το χρησιμοποιει.

Και η b&p την ίδια φωτογραφία έχει, μάλλον είναι αυτό που λεει ο Τάσος κάποτε μπορεί να τυπονονταν αλλιώς το φυσίγγι, τα σκαγια είναι επιχαλκωμενα και ταπα συνδυασμός μαλινης με φελλο και πλαστικο εμφρακτηρα

free picture upload

screen cap
Θα μας πει και ο Γιάννης που το χρησιμοποιει.
Αυτό που δείχνει ο Γιώργος είναι παιδιά, 34 γρ μολύβδινα και το κουτί γράφει 34 γρ.

7WKdw7kh.jpg

Σε διαφήμιση στα τελευταία "κυνηγετικά νέα"της περασμένης Τετάρτης γράφει πυρίτιδα MB32
34γρ μαλλινη ταπα,Τεχνολογία ακαγιων:lead gold..Δεν ξέρω αν εννοεί επιχαλκωμενα άλλα υποτίθεται ότι τα σκάγια θα έχουν χρυσαφι χρώμα..

Back