Σωστος ο Αρις! 3* ή 4* καλύτερα;Νικο βαλε να ριχνει πρωτα η καννη με τα τρια στρα κ βαλε Direct 32 και δευτερη η καννη με τα πεντε αστρα κ MB Light κ θα με θυμηθεις...
Το θεμα με τον εξολκεα παντως θελει κοιταγμα...
Σωστος ο Αρις! 3* ή 4* καλύτερα;Νικο βαλε να ριχνει πρωτα η καννη με τα τρια στρα κ βαλε Direct 32 και δευτερη η καννη με τα πεντε αστρα κ MB Light κ θα με θυμηθεις...
Στη Beretta το σκητ είναι πιο ανοιχτό από τον κυλινδρο.Ποια η διαφορα του skeet απο τα 5 άστρα ;
Βάλε τα 3* κάτω με το διασπορας για πρώτη τουφεκιά και επανω τον κυλινδρο με τα 30γρ για δεύτερη.Άρα εγω θα βαλω το κύλινδρο και τα 3 πανω ?
Οκ ευχαριστω!Βάλε τα 3* κάτω με το διασπορας για πρώτη τουφεκιά και επανω τον κυλινδρο με τα 30γρ για δεύτερη.
Για Direct εγω θα εβαζα το 3.... Για αλλα διασπορας το 4*...Σωστος ο Αρις! 3* ή 4* καλύτερα;
Για να το λες, το έχεις δοκιμάσει.Για Direct εγω θα εβαζα το 3.... Για αλλα διασπορας το 4*...
+1Νικο βαλε να ριχνει πρωτα η καννη με τα τρια στρα κ βαλε Direct 32 και δευτερη η καννη με τα πεντε αστρα κ MB Light κ θα με θυμηθεις...
το
Θα το κάνω Άρη , ευχαριστω ! Το κοιταξα ειναι λεει ετσι ο μηχανισμός που τα πιεσμενα φυσσιγια λόγω αυξημένης ανάκρουσης οπλίζουν και τον αλλο εξολκεα ..τι να πω
+1
εξαιρετικός συνδυασμός, αν και για δεύτερη ντουφεκιά θα πρότεινα το B&P MB Classic 32 γρ Νο 7
Και γω όταν είχα ντουφέκι με εναλλασσόμενα τσοκ, τέτοιο συνδυασμό χρησιμοποιούσα με άλλα φυσίγγια βέβαια.
Στα πυκνά έβαζα σαν 1η ντουφεκιά 3* και ένα διασποράς MAX-D του Στόκα Νο 9 (πανομοιότυπο αποκεντρωτήρα με του DIRECT) και σαν 2η 5* και ένα μαλλινοταπο συνήθως το NSI superfelt No 7.
Σε ποιο ανοιχτά μέρη στα 3* ένα διασποράς της NSI στα 34 γρ (με τριπλή βυσμάτωση, μάλλον δεν το βγάζει πλέον) και σαν δεύτερη ντουφεκιά 5* ή 4* (ανάλογα το μέρος) και ένα κανονικό φυσίγγιο συγκεντρωτήρα Νο 7.
Νίκο λίγο ''άκυρο'' μου φαίνεται αυτό, για σύγχρονο δίκαννο δοκιμασμένο στα 1370 bars...
Αν θυμάμαι το όπλο σου έχει 60εκ. κάννες, τέτοια κοντά μήκη καννών, ειδικά σε δίκαννα, κάνουν πιο αισθητή την ανάκρουση και τον θόρυβο της ντουφεκιάς, ίσως γι' αυτό νοιώθεις πιο έντονα την ανάκρουση.
Σκέψου, η απόσταση των στομίων των καννών από το αυτί, είναι το ίδιο με μιας καραμπίνας 50-52 εκ κάννης.
Όταν κυνηγουσα πιο συστηματικά μπεκατσα ήταν το πρώτο μου φυσίγγι.Έχει δοκιμάσει κάποιος το alfa game χρυσή μπεκάτσα;
http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-xrisi-bekatsa
Παλιότερα δούλευα και αυτό το συνδυασμο με δεύτερο τρίτο φυσίγγι το μαλλινόταπο NSI Special Game ν.8.Σε λιγο πιο ανοιχτά μέρη.Γιάννη σκέφτομαι με spreader το 8/10 για πρώτο φυσίγγι και τα άλλα δυο τα HUNTING PERFECTION BEKATSA. Τι λέτε;
Εχω ριξει μονο το alfa game elite 36γρ(γκρι) κ ήταν πολύ καλο..Έχει δοκιμάσει κάποιος το alfa game χρυσή μπεκάτσα;
http://alfagame.gr/ΦΥΣΙΓΓΙΑ-kinigi/alfa-game-xrisi-bekatsa
Εχω ριξει μονο το alfa game elite 36γρ(γκρι) κ ήταν πολύ καλο..
Αν θες να πας στα 38γρ τότε δοκίμασε κ τα κουτουμανος 40γρ διασπορας..Εξαιρετικό κ πιο φθηνό από το alfa game..Αν υπάρχει Κομοτηνή τότε δωστου μια ευκαιρία. Τα πουλιά γαζί..Μια φορά ειχα ριξει σε μια που βγηκε στο καθαρό με ν7 ήταν δεν ήταν 20μ και όταν την μαδησα δεν έβλεπα τίποτα άλλο εκτός από τρύπες..Δίχως να καταστραφεί το πουλί..Μιλάμε για πολλά σκάγια..
Χρήστο του Κουτουμανου ειναι με ελικοειδή διασπορεα.Τάσο δυστυχώς δεν τα βρίσκω στην Κομοτηνή. Είναι με διασπορέα ή με αποκεντρωτήρα;
Δεν συγχωρεί ούτε λαγό ούτε φάσσα.το 7αρι μπορεί να έχει λιγότερα σκάγια αλλά δεν συγχωρεί...
το 7αρι μπορεί να έχει λιγότερα σκάγια αλλά δεν συγχωρεί...
Τότε οι μπεκατσες ήταν δευτερεύον θηραμα, στο λαγό ήταν το μυαλό τους, στην περδικα και σε κανένα κοπάδι φασσες καθιστες.Είναι και το αγαπημένο Νο σκαγιού, για τις ξυλόκοτες και όχι μόνο, των κυνηγών της γενιάς του πατέρα μου, που κυνήγησαν κυρίως τις δεκαετίες '60-'70-'80...