του χρονου θα ζευγαροσο το poinder μου ελα να σου δοσο
Το elix ελικοειδη διασπορέα. Μάρκα δεν ξέρω ένας κίτρινος είναι. Αν θέλεις σου στέλνω φωτό το απόγευμα. Το cheddite δεν ξέρω...μηπως ξερουμε το gorilla elix και το cheddite regina τι διασπορεα χρησιμοποιουνε?
Για το Gorilla δεν ξέρω, αλλά από το όνομα υποθέτω ελικοειδή χωρίς πτερύγια.μηπως ξερουμε το gorilla elix και το cheddite regina τι διασπορεα χρησιμοποιουνε?
Ρε παιδια στην φωτο δειχνει LB6 με φελλο!Τι ειδους free shots ειναι αυτο?Η Cheditte παράγει και το free shots με διασπορεα βυθισμένο στα σκάγια, παρόμοιο με τα δικά μας συγκεντρωτικά. Κάπου είχα διαβάσει πως από εκεί πήρα την ιδέα του ο αείμνηστος Στόκας με τα θρυλικά maxD.
000Super Free Shots
This cartridge produced with an innovative solution on the wad can get an uniform and large pattern already at 20 m without coating the gun
Gauge 12
Head Brass (mm.) 25
Case Height (mm.) 70
Primers CX2000
Wad Special Dispersing
Lead (gr.) 36
Pellet Size 7-8-9-10
Closure Crimped
Box / Case 10/200
και γιατί να μην έχει φελλό? .....ακόμα και ο lb6 θέλει αμορτισέρ........Ρε παιδια στην φωτο δειχνει LB6 με φελλο!Τι ειδους free shots ειναι αυτο?
Το ξερω φιλε μου.....γεμιζω LB6 με φελλο και με αντιβαρο.Αυτο ΔΕΝ ειναι μπεκατσοφυσιγγο εκτος και ανκαι γιατί να μην έχει φελλό? .....ακόμα και ο lb6 θέλει αμορτισέρ........
και ομως αυτο το διασπορας ανοιγη πολυ και εχει και πολυ δυναμη.Το ξερω φιλε μου.....γεμιζω LB6 με φελλο και με αντιβαρο.Αυτο ΔΕΝ ειναι μπεκατσοφυσιγγο εκτος και αν
εχω χασει επεισοδια πιο πανω και αναφερεστε σε κατι αλλο.Αυτο ειναι μετα τα 40 μετρα της μπεκατσας αντι
για την κλασικη μουτζα να της τραβηξεις ενα τετοιο μπας και.......
Το ξερω φιλε μου.....γεμιζω LB6 με φελλο και με αντιβαρο.Αυτο ΔΕΝ ειναι μπεκατσοφυσιγγο εκτος και αν
εχω χασει επεισοδια πιο πανω και αναφερεστε σε κατι αλλο.Αυτο ειναι μετα τα 40 μετρα της μπεκατσας αντι
για την κλασικη μουτζα να της τραβηξεις ενα τετοιο μπας και.......
Προφανώς τη διασπορά την κάνει ο πλαστικός κώνος που μπαίνει πάνω από τα σκάγια με την κορυφή προς τα κάτω. Κάτι αντίστοιχο με τον ανάποδο αποκεντρωτήρα του Στόκα και του Direct.και ομως αυτο το διασπορας ανοιγη πολυ και εχει και πολυ δυναμη.
Στελιο θα ηταν λογικο εαν ο LB6 ηταν κομμενος μεχρι τον φελλο.Αυτο φενεται ολοκληρο στην φωτο.Προφανώς τη διασπορά την κάνει ο πλαστικός κώνος που μπαίνει πάνω από τα σκάγια με την κορυφή προς τα κάτω. Κάτι αντίστοιχο με τον ανάποδο αποκεντρωτήρα του Στόκα και του Direct.
Το βγάζει ο Τάσκωφ στο Μεσολόγγι.