Χαχαχα......μην το λες πολλοί βάζουν δεκάρια και μια φορά είδα να βάζουν και 11αρια, εννοείται οτι μάζεψα τα σκυλιά μου και ακόμα τρέχω.
Σε βρίσκω πολύ καλό.Χαχαχα......
Το 8ρακι είναι ότι ακριβώς χρειάζεται για μένα φίλε μου...
Σε μερικα μέρη που κρατά φασες βάζω και 7αρι προσωπικά.
Πάντως μην σας τρελένουν τα πολλά γραμμάρια, πέφτουν οι βασίλισσες με το 20αρι και 26-28 γρ.
ψεματα λες αποδείξετο
Απαπα τι είναι αυτά που λες στην πυρά στην πυρά.να ρωτήσω και εδώ τα εικοσαριά σκοτώνουν μπεκάτσες
Μπράβο Αλέξανδρε εκθεσιακός μοντέλα ένα και ένα.Mετα απο πολυ ψαξιμο μεσα στην γιαφκα βρηκα τα μπεκατσοφυσιγγα που ελεγα.
Απο αριστερα με αναποδο ελικοειδη 34γρ Ν10.
Μεση 32γρ Ν10 και φελλο με αποσπομενο ελικοειδη στα 28γρ Ν10.
Και τα 3 εχουν πλαστικο εμφρακτηρα 6,5 ΜΒ32.
Oσο μαθαινεις και καταλαβαινεις που κοιταει η καννη σου την ωρα που πατας την σκανδαλη
πεφτεις σε γρ,ασχετα με το τι ονομα εταιρειας γραφει το οπλο που κρατας
Απο την εποχη των ποιντερ Κωνσταντινε,τωρα καθομαι και τα χαζευω απλα......Μπράβο Αλέξανδρε εκθεσιακός μοντέλα ένα και ένα.
Για να μην τα χαζεύεις στείλε μου τα να τα δοκιμάσω στην πράξη φίλεΑπο την εποχη των ποιντερ Κωνσταντινε,τωρα καθομαι και τα χαζευω απλα......
ωραιες πατεντες ειδικα τ πρωτοMετα απο πολυ ψαξιμο μεσα στην γιαφκα βρηκα τα μπεκατσοφυσιγγα που ελεγα.
Απο αριστερα με αναποδο ελικοειδη 34γρ Ν10.
Μεση 32γρ Ν10 και φελλο με αποσπομενο ελικοειδη στα 28γρ Ν10.
Και τα 3 εχουν πλαστικο εμφρακτηρα 6,5 ΜΒ32.
Oσο μαθαινεις και καταλαβαινεις που κοιταει η καννη σου την ωρα που πατας την σκανδαλη
πεφτεις σε γρ,ασχετα με το τι ονομα εταιρειας γραφει το οπλο που κρατας
Η να ξαναπάρει ποιντερ.Για να μην τα χαζεύεις στείλε μου τα να τα δοκιμάσω στην πράξη φίλε
Η να ξαναπάρει ποιντερ.