Το πρώτο βάζε διασποράς.... Δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος, να είσαι ψύχραιμος, να την αφήνεις να σηκωθεί και πριν ισιώσει να της την ανάβειςΠροσωπικά χρησιμοποιώ μόνο μαλλινόταπα και πρώτο δεύτερο και και,επειδή χρησιμοποιώ μόνο ανοιχτά τσοκαρίσματα , κύλινδρο και βελτιωμένο κύλινδρο. Σούπερ φελτ 34γρ. Νο 8 και 9 της νόμπελ σπορτ και τα φέλτρο με αντίστοιχα υλικά. Έχω και τα Μύγκρα και κάτι άλλα επιονικελωμένα του Καραμανίδη,αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.
Τα δύο πρώτα είμαι ευχαριστημένος για την ώρα. Διασποράς δεν βάζω,έχω μια επιφύλαξη επειδή ανοίγουν πολύ μην κάνω καμιά ζημιά στον σκύλο ή δεν ξέρω μην αφήνουν κενά,ιδίως με ανοιχτά τσοκαρίσματα.
Διότι εάν δεν κάνω λάθος τα φυσίγγια διασποράς βγήκαν, για όπλα με στενά τσοκαρίσματα ή στάνταρ τσοκ, ώστε να αποδίδει σωστά σε κοντινές αποστάσεις, η ντουφεκιά αυτών των όπλων.
Αν την προλάβεις,χαχαχα. Αναλόγως μέρους Γιώργο, αν περιμένεις να ισιώσει σε πουρνάρι...πάει πέταξε το πουλί που λένε.Το πρώτο βάζε διασποράς.... Δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος, να είσαι ψύχραιμος, να την αφήνεις να σηκωθεί και πριν ισιώσει να της την ανάβεις
Όπως ακριβώς γράφεις για την τουφέκια σε πυκνό μέρος με μόνη διαφορά το Νο όπου παίζω σε 8 και 7. Αν το όπλο είναι πάνω σου, άστο να βάλει όλο το δάσος μπροστά... Πάλι θα πέσειΝομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα τοπου που κυνηγας τι θα βαλεις μεσα..
Εμενα τα κυνηγια μου με την Κ.Μπεκατσα τα τελευταια 18 χρονια... ειναι σε σφιχτα μεροι κατα 90%
οπου αλλο ενα 80% ειναι οτι το πουλι θα τουφεκιστει πισω απο κλαδια κορμους και οτι διαολο φανταστεις..
Δοκιμασα κατα καιρους πολλα διαπορας..Με μεγαλο προβλημα οταν δεν ειχα καθαρο στοχο................Την ηρεμια μου την βρηκα ομως με κανονικο φυσιγγι 34γρ ν.9 και ενα τσοκ 4*..αν εισαι στον στοχο δεν κανει κιχ..Ας βαλει και μαντροτοιχο μπροστα
Και παλι ειναι αναλογα το μεροςΌπως ακριβώς γράφεις για την τουφέκια σε πυκνό μέρος με μόνη διαφορά το Νο όπου παίζω σε 8 και 7. Αν το όπλο είναι πάνω σου, άστο να βάλει όλο το δάσος μπροστά... Πάλι θα πέσει
Ναι θα κερδισεις μεγαλυτερη διασπορα,για πολυ ντυμενο θα σου δωσει πουλιαΜια ερωτηση συναδερφοι..φυσιγγι με ελικοειδη διασπορεα θα δουλεψει με κυλινδρο;θα κερδισω μεγαλυτερη διασπορα απο το να χρησιμοποιουσα demi?
Ναι θα κερδισεις μεγαλυτερη διασπορα,για πολυ ντυμενο θα σου δωσει πουλια
Ναι θα κερδισεις μεγαλυτερη διασπορα,για πολυ ντυμενο θα σου δωσει πουλια
στην κασετίνα των 10 . Από τα καλύτερα για μπηχτές σε σφιχτό περιβάλλον..kalhspera gia ta direct ta 34g th gnimh exetai;;;;;;;;
Είναι από τα χειρότερα που έχω ρίξει προσωπικά και πανάκριβα.kalhspera gia ta direct ta 34g th gnimh exetai;;;;;;;;
ο λεγομενος λουκουμας..me anixta tsokarismata dld 5-4 astra pos paei;;;;;