με κυλινδρο και 52 γρ θα εχης καλα απωτελεσματααα θα περνης και την μπεκατσα και τον σκυλο μαζιι ΓΑΤΑΚΙΙΙΙΜε τι τσοκ αυτά τα φυσίγγια θα εχουν καλο αποτέλεσμα;
με κυλινδρο και 52 γρ θα εχης καλα απωτελεσματααα θα περνης και την μπεκατσα και τον σκυλο μαζιι ΓΑΤΑΚΙΙΙΙΜε τι τσοκ αυτά τα φυσίγγια θα εχουν καλο αποτέλεσμα;
Καλαααααα,εσυ κοιτα να δεις τι χρωμα εχουν οι μπεκατσες και τα ξανα λεμεμε κυλινδρο και 52 γρ θα εχης καλα απωτελεσματααα θα περνης και την μπεκατσα και τον σκυλο μαζιι ΓΑΤΑΚΙΙΙΙ
για 10~15 μέτρα με κύλινδρο και skeet. Πάντως το να σκορπίσεις την τουφεκιά είναι σχετικά εύκολο για όσους ασχολούνται με ιδιογόμωση.......Με τι τσοκ αυτά τα φυσίγγια θα εχουν καλο αποτέλεσμα;
Βικτωρα με τσοκ 3 4 5 εχεις καλα αποτελεσματα αλλα για αρκερα κοντα..αν ξεμακρυνει λιγο η μπεκατσαΜε τι τσοκ αυτά τα φυσίγγια θα εχουν καλο αποτέλεσμα;
Νικο πιστευω το πιο ευκολο ειναι σαν ιδιογομωτες να την σκορπισεις υπαρχουν αμετρητες πατεντες για διασποραγια 10~15 μέτρα με κύλινδρο και skeet. Πάντως το να σκορπίσεις την τουφεκιά είναι σχετικά εύκολο για όσους ασχολούνται με ιδιογόμωση.......
Αυτο τον συνδυασμο θελω να δουλεψω και γω φετος Βικτωρα μια χαρα θα εισαι..απλα για δευτερο ή τριτο φυσιγγι βαλε συγκεντρωτηρα για να καλυψεις και αυτες που ξεμακραινουνΓια καμπάνα τσοκ και πρωτο μαλλινοταπο ειμαι οκ;
Αυτο τον συνδυασμο θελω να δουλεψω και γω φετος Βικτωρα μια χαρα θα εισαι..απλα για δευτερο ή τριτο φυσιγγι βαλε συγκεντρωτηρα για να καλυψεις και αυτες που ξεμακραινουν
Το μαύρο με τον κόκκινο αποκεντρωτηρα πρόλαβα Στέλιο και χρήση σε τσίχλα άκρως αποτελεσματικό αλλά θεωρούσα πολλά τα 34γρ γι'αυτό το κυνήγι σαν βάρος γομωσης άσχετα αν η ανακρουση τους ήταν μηδενική σε σχέση με άλλα διασποράς στα ίδια γραμμάρια.Συγνώμη, μια διόρθωση .... MAX ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ λεγόταν το παλιό με τον κόκκινο αποκεντρωτήρα ... και Max D 100% ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ το νεώτερο με τον χρυσαφί ...
Τα συγκεκριμένα όχι Βίκτωρα αλλά η φιλοσοφία αυτού του αποκεντρωτηρα είναι το γρήγορο άνοιγμα σε κοντινές αποστάσεις και μπηχτές τουφεκιές, σαν πρώτο σε σφιχτά από βλάστηση μέρη θεωρώ ότι είναι το στοιχείο του , του Στοκα το είχα δοκιμάσει με τεσσάρι και τριάρι τσοκ και μ'άρεσε (τσίχλα περπατητο).Τα εχει δοκιμάσει κανεις να μας πει τι παιζει;
Βίκτωρα, πιστεύω πιο καλά είναι ο συνδυασμός καμπάνα τσοκ, πρώτο από αυτά και μετά δεύτερο - τρίτο μαλλινόταπα...Για καμπάνα τσοκ και πρωτο μαλλινοταπο ειμαι οκ;
Χρήστο πιο εννοείς απο αυτα;Βίκτωρα, πιστεύω πιο καλά είναι ο συνδυασμός καμπάνα τσοκ, πρώτο από αυτά και μετά δεύτερο - τρίτο μαλλινόταπα...
Χρήστο πιο εννοείς απο αυτα;
..δοκιμασμένη πατέντα το ρέλιασμα στην βάση του αποκεντρωτήρα από την ιδιογομωτκή κοινότητα με άριστα αποτελέσματα
Με τι τσοκ αυτά τα φυσίγγια θα εχουν καλο αποτέλεσμα;
Ναι όντος με μπέρδεψες χαχα,λες πρωτο το χρυσο;Για αυτά που ρωτούσες στα παρακάτω ποστ σου που παραθέτω, αλλά ίσως να μπερδεύτηκα για τον συλλογισμό σου...
Επειδή αναφέρθηκες σ΄αυτό, έτσι λέω. Εγώ έχω άλλη τακτική. Πιο βαριά....Ναι όντος με μπέρδεψες χαχα,λες πρωτο το χρυσο;
Δεν θα μου αφήσει κενα ομως το μπελ;Επειδή αναφέρθηκες σ΄αυτό, έτσι λέω. Εγώ έχω άλλη τακτική. Πιο βαριά....
Δοκιμή στην πράξη φίλε. Έχεις μετά τα μάλλινα...Δεν θα μου αφήσει κενα ομως το μπελ;
παρελαβα σημερα 3 πενταδες να δουμε τι ρολο βαρανε στην μαχη
με 52γρ εισαι καλημενως φιλαρακιμου εγω με την ταπα της ρηχνωπαρελαβα σημερα 3 πενταδες να δουμε τι ρολο βαρανε στην μαχη
ΒΙΚ αν θυμάμαι καλά είχες πάρει κάτι FANTOM μάλλινες; Δοκίμασες καμία να μας πεις τι λένε;παρελαβα σημερα 3 πενταδες να δουμε τι ρολο βαρανε στην μαχη