Φυσίγγια για μπεκάτσα

Τα έχετε δει πουθενά αυτά; Σε ιταλικό φόρουμ τα πέτυχα και μου έκαναν εντύπωση τα σκάγια.. :confused::confused:
Προφανος για μεγαλύτερη διασπορά...
Ότι σκουπίζει η καθαρίστρια...yel.

Γιώργο αν και δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά...ούτε θυμάμαι να έχω βρει στην Ελλάδα φυσίγγια με τέτοιου είδους σκάγια.
Ναι για μεγάλη διασπορά είναι...το κακό είναι ότι κατηγορούνται και για ανεξέλεγκτη.

Για τους ιδιογομωτες...πιστεύω...σκάγια στο γουδί και βγαίνει κάτι παρεμφερές.

Έχουν όμως την ικανότητα να διαπερνούν το θηραμα έτσι όπως είναι καταντημενα;;; :confused:
Ειναι για κοντινες βολες,Γιωργο.
Τα σκαγια εχουν ακομη ταχυτητα και ετσι οπως ειναι,κανουν ασχημα τραυματα.
Σκοτωνουν.
Για πιο μακρυα, απλα ραντιζεις μολυβι....

Ειναι για κοντινες βολες,Γιωργο.
Τα σκαγια εχουν ακομη ταχυτητα και ετσι οπως ειναι,κανουν ασχημα τραυματα.
Σκοτωνουν.
Για πιο μακρυα, απλα ραντιζεις μολυβι....
Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέτοιο φυσίγγι για πιο μακριά...καλύπτεσαι από ένα κλασσικό διασποράς ή ένα μαλλινοταπο με ανοιχτό τσοκ.
Για μένα δεν υπάρχει καν λόγος να το πάρεις...
Σε τόσο κοντινές αποστάσεις, με τα φυσίγγια ανάποδου αποκεντρωτήρα που κυκλοφορούν κάνεις θαυμάσια τη δουλειά σου.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέτοιο φυσίγγι για πιο μακριά...καλύπτεσαι από ένα κλασσικό διασποράς ή ένα μαλλινοταπο με ανοιχτό τσοκ.
Για μένα δεν υπάρχει καν λόγος να το πάρεις...
Σε τόσο κοντινές αποστάσεις, με τα φυσίγγια ανάποδου αποκεντρωτήρα που κυκλοφορούν κάνεις θαυμάσια τη δουλειά σου.
Αμα γεμίζεις κιόλας φτιάχνεις ότι θες και για κοντά και για πιο μακριά..

Με σκάγια φακές γεμίζονταν παλαιότερα το rc dispesante..
Προφανώς λόγω που ηταν σκαγια πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων δεν θα πήγαν καλά σε πωλήσεις κ τα άλλαξε με "κανονικά"..
Δεν ηταν περιορισμένων δυνατοτήτων αλλα οι φακες κανανε ανεξέλεγκτη διασπορα με απολτελεσμα να υπαρχουν τραυματισμοί σε σκυλια και άνθρωπους

Τα έχετε δει πουθενά αυτά; Σε ιταλικό φόρουμ τα πέτυχα και μου έκαναν εντύπωση τα σκάγια.. :confused::confused:
Προφανος για μεγαλύτερη διασπορά...
Ότι σκουπίζει η καθαρίστρια...yel.

Mary Arm γαλλικά και με ψαγμένο διασπορεα, αν δεν κάνω λάθος και τα tunnet χρησιμοποιούν τον ιδιο.

Εξαιρετικά σετ απ για διασπορας από 5 εως 15 μετρα έχει το μέλος @skyfall..
Aς μας διαφωτίσει περισσότερο εάν το επιθυμεί.

Σου τη χρωστούσα! .sarcastic..bye.
Όπως τα λέει ο Αποστόλης ....μου έχει φτιάξει και εμένα μερικά για μπεκατσα αλλά τα φυλάω όταν θα χρειαστεί να αλλάξω κάνα σφράγισμα .........vert funny.

Όπως τα λέει ο Αποστόλης ....μου έχει φτιάξει και εμένα μερικά για μπεκατσα αλλά τα φυλάω όταν θα χρειαστεί να αλλάξω κάνα σφράγισμα .........vert funny.
Είναι πολύ μπροστά τα φυσίγγια του Γιώργου...
Αλλά που να καταλάβετε εσείς...
Ρίχνεις ένα φυσίγγιο και σου κάνει την κάννη εξειδικευμενη διασποράς...

images

Τι bellchoke και μαλ@#$ες....sarcastic.

Είναι πολύ μπροστά τα φυσίγγια του Γιώργου...
Αλλά που να καταλάβετε εσείς...
Ρίχνεις ένα φυσίγγιο και σου κάνει την κάννη εξειδικευμενη διασποράς...

images

Τι bellchoke και μαλ@#$ες....sarcastic.
Σπυρακη μου αφού τα θέλει ο ποπός σου να σου δώσω μερικά να τα ρίξεις αλλά μετά η γαλλιδουλα σου θα πάει για συναρμολόγηση .......ευκαιρία να δοκιμάσουμε και την αντοχή του chapuis. ...ha ha.

Σπυρακη μου αφού τα θέλει ο ποπός σου να σου δώσω μερικά να τα ρίξεις αλλά μετά η γαλλιδουλα σου θα πάει για συναρμολόγηση .......ευκαιρία να δοκιμάσουμε και την αντοχή του chapuis. ...ha ha.
Δε μασάνε τα παλικάρια ρε...
Απλά εγώ ρε Γιάννη, οπως ξέρεις, είμαι και κεντροντουφεκάω και δεν καταδέχομαι να βάλω στο όπλο μου διασποράς φυσίγγιο....yelling..crying smile.

...ευκαιρία να δοκιμάσουμε και την αντοχή του chapuis. ...ha ha.
Το 725 την απέδειξε περίτρανα...crying smile.
Μην του το ξαναδωσεις κ σπάσει ο διάολος το ποδαρι του κ στο επιστρέψει σε ναυλον σακούλα..εφτά χιλιάδες τσουρέκια....very happy.
Κυρ αστυνομεεεεε ήρθα για απόσυρση οπλου.....crying smile..crying smile.

Last edited:
Back