Φυσίγγια για μπεκάτσα

Ποιος είναι ο "ΚΑΛΥΚΑΣ GORDON 70"; Μήπως ο δίχρωμος; Έχουμε φωτό;

.lazy.
Αυτή είναι η καινούργια συσκευασία Χρήστο.

Στην γκαμα της εταιρείας υπάρχει και ένα άλλο που ονομάζεται short range ,αλλά δεν με πείθει(το short range) μιας και είναι με τον διασπορεα gualandi.

Κανονικα μεταλλο και γύρω απο το καψουλι πλαστικο,διαφορα χρώματα αναλογα τον τυπο του φυσιγγιου..
Σιγουρα το εχεις δει..Σημα κατατεθεν της ΒP..

Αυτή είναι η καινούργια συσκευασία Χρήστο.

Στην γκαμα της εταιρείας υπάρχει και ένα άλλο που ονομάζεται short range ,αλλά δεν με πείθει(το short range) μιας και είναι με τον διασπορεα gualandi.
.well done.

[url=https://postimages.org/][/URL]
Πληροφοριακα....
Το πιο γεματο ανοιγμα απο τους αποκεντρωτηρες εμποριου,το εχει αυτος της Baschieri e Pellagri.
Εχει κυλινδρακι στο κεντρο του το οποιο γεμιζει κι αυτο με σκαγια της γομωσης.
Συμπερασματα και εμπειρίες απο φιλους μπεκατσαδες.
Δεν εχω προσωπικη αποψη απο τετοια φυσιγγια,λογω μη χρησιμοποιησης των.
Γιάννη, γνωρίζεις αν τον έχουν κάποια φυσίγγια του εμπορίου αυτόν τον αποκεντρωτήρα;
Δεν το ξερω Χρηστο.

χρηστο για μενα ο καλυτερος διασπορεας της αγορας ,αμα ριξεις το b,p. dispersante δεν θα το αλλαζεις ,και για κοντα και για λιγο πιο μακρια χωρις καθολου κενα ειναι σκουπα,επισης τον ιδιο διασπορεα εχει και το διασπορας του ζωτου στα 34γρ με mb36.

εγω παντος εκανα αρκετες δοκιμες σε χαρτι.... τα αποτελεσματα ηταν αλλου το ονειρο αλλου το θαυμα..... σε φιλου μου οπλο Πχ. να δινει μια καλη κατανομη.... και στο δικο μου να δινει μονο κροτο για το Πασχα...το οτι ενα φυσιγγι κανει σε ενα φιλο...δεν παει να πει οτι κανει και στο δικο μας οπλο....οποτε μονο δοκιμη σε χαρτι.

Καλό φυσίγγι αλλά περιττό το 12 κατα την γνώμη μου και με δέκα νούμερο καλό θα ηταν
Είναι πολλα τα σκάγια στα 33γρ
Οι δοκιμες τις εκανα σε 600 μετρα υψομετρο και θερμοκρασια 2 βαθμους και υγρασια 100% στο συγγεκριμενο φυσιγγι .Θεωρησα αρχικα οτι η ενσταση μου θα γεμιζει το πουλι και θα τρωω σκαγια.πραγμα που στην πραξη μου εδωσε και κοντινες και μακρινες τουφεκιες...(20μετρα). μεγαλη διατρηση και φονικοτητα...υπηρχαν τουφεκιες που δεν πιστευα οτι θα επερνα σαν αποσταση πουλι

Last edited:
33 GOLD Prince N0 12 κυλ1νδρος 15 μετρα 61 εκ 18,5
Πολύ ψηλό σκάγι αλλά τρομερή τουφεκια κατά την γνώμη μου...αν εσένα στην πράξη σου δουλεύει αυτό μετράει,για το σκαγι το Ν12 εννοώ.θεωρητικα όλοι μπορούμε να λέμε πολλα,αλλά στα τεραίν κρίνονται όλα..

Last edited:

Πληροφοριακα....
Το πιο γεματο ανοιγμα απο τους αποκεντρωτηρες εμποριου,το εχει αυτος της Baschieri e Pellagri.
Εχει κυλινδρακι στο κεντρο του το οποιο γεμιζει κι αυτο με σκαγια της γομωσης.
Συμπερασματα και εμπειρίες απο φιλους μπεκατσαδες.
Δεν εχω προσωπικη αποψη απο τετοια φυσιγγια,λογω μη χρησιμοποιησης των.

Δεν το ξερω Χρηστο.
Κανει ευκολα κατανομη" λουκουμα" αν δεν ανοιξουν τα πτερυγιακια στο κεντρο. Δουλευει καλυτερα με καποιο βαθμο τσοκ

Αυτο που τουλαχιστον προσωπικη αποψη παντα στην μπεκατσα σε ενα ανοιχτο τερεν ολα τα φυσιγγια θα πανε την στιγμη που σου δεινει περιθωριο και χρονο σκοπευσης...οταν ομως το τερεν μεσολαβουν εμποδια... που οι πιθανοτητες ειναι , τα εμποδια αυτα ειναι να παρουν (μερος) της τουφεκιας... μου αποδειχτηκε εξαιρετικο..θεωρω οτι εκει θελουμε μια πολυ καλη κατανομη-τουφεκια .φυσικα ειναι μια αποψη μου...που για αλλους φιλους μπορει να μην ειναι σωστη. εγω προσωπικα εκανα αυτον τον συδιασμο ... και μου βγηκε...η με ξελασπωσε απο τετοιες καταστασεις.

ετσι ειναι. εδω μετα της 15 δεκεμβρη της βρισκεις σε πουρναρι ,θελεις γρηγορη διασπορα και ικανοτητα το σκαι να σπαση και κανενα κλαρακι.
το 12 το θεωρο ασκοπο,βλεπω τα τελευταια χρονια τα πουλια παρολα αυτα που λεγονται κρατανε σκαγια!!!!!και μιλαμε για 9 αρια.
το καλυτερο ειναι οπλο στα μετρα μας,αν εχω χαλαση λεφτα σε τσοκ φυσιγγια κλπ.Φετος εδωσε ο Θεος, και παροτι χρεωθηκα, πηρα ενα οπλο για αριστεροχειρα,μεγαλη η διαφορα.
βεβαια μια συζητιση γυρω απο φυσιγγια τσοκ κλπ παντα βοηθαει ,οτι μαθαινης καλο ειναι.
Για αυτό που λες το ότι η μπεκάτσα και ένα σκαγι να φάει θα πέσει και εγώ διαφωνώ θα πέσει μόνον εάν το φάει στο φτερό στο σώμα μια χαρά αντέχει

Back