Kinigos
Moderator
Μόνο που είμαστε πολλοί αλλά λίγοι κάνουμε το σωστόέτσι ακριβώς φίλε μου, είτε απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά μέσα στη θήρα για όλους, είτε όχι..........
Μόνο που είμαστε πολλοί αλλά λίγοι κάνουμε το σωστόέτσι ακριβώς φίλε μου, είτε απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά μέσα στη θήρα για όλους, είτε όχι..........
Μην τα εξομειωσουμε με κραχτες όμως. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.έτσι ακριβώς φίλε μου, είτε απαγορεύονται τα ηλεκτρονικά μέσα στη θήρα για όλους, είτε όχι..........
Να μην τα εξομοιώσουμε, δεν παύουν να δίνουν ένα δυσανάλογα μεγάλο πλεονέκτημα στον κυνηγό απέναντι στο θήραμα, με αυτή τη φιλοσοφία απαγορεύονται και τα υπόλοιπα μέσα.Μην τα εξομειωσουμε με κραχτες όμως. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Τα υπόλοιπα μέσα, απαγορεύονται επειδή κάποιος Σκορδαλιάς ή κάποιος Πένσας ή κάποιος άλλος άσχετος δεν ξέρει τί του γίνεται και περνάει νόμους χωρίς έρευνα. Σε όλο τον κόσμο δηλαδή που κυνηγάνε με κραχτες είναι ηλίθιοι ή έχουν λιγότερα θηράματα από μας;δεν παύουν να δίνουν ένα δυσανάλογα μεγάλο πλεονέκτημα στον κυνηγό απέναντι στο θήραμα, με αυτή τη φιλοσοφία απαγορεύονται και τα υπόλοιπα μέσα.
Στη φασσα "απαγωρευετε" το διασποραςΤι σημαίνει αντρικο ρε Κωστή? Το θέμα στο κυνήγι είναι να βαζεις ενα φυσίγγιο που θα σου δώσει άμεσες καταβολές χωρίς λαβωμενα πουλιά! Αν εσυ Ντουφεκας πρώτη βολη στα 15-20 γιατί να μην βάλεις διασπορεα στο πρώτο! Εδώ μπορεί να βάλεις στο υδρόβιο ή στην φασσα διασπορεα σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις!
Είναι πραγματι "μαγική" κ κατά συνεπεια είναι μαγευτικό κ το κυνήγι της..Ολα εναντίον της είναι.....ο λόγος που έχουμε σκαρφιστεί τοσα τοσα βοηθήματα για την αφεντιά της δείχνει ποσο μαγική είναι......
Δε το ειπα για σεβασμο αλωστε εγω βαραω δυο και φευγω αλλα το λεω γτ οινπερισωτεροι βαρανε στη κουρνια διασπορας και ετσι χανοντε οι φασσες απο το μεροςΌλη μέρα για ένα πουλί ψάχνουμε παιδιά σιγα μην ρίξουμε και Άσσεους με αποσπώμενο .
άμα θες σεβασμό (ενώ μπορεις να πιασεισ Πολλά) πιάνεις 3 -4 πουλιά και πας σπίτι το αν θα τα πιάσεις με κουδούνι η gps η ντρουν δεν παβει να είναι 3-4
Βασίλη και παλαιότερα στις ζούγκλες του Ταρζάν είχε πολλά πουλιά, αλλά δεν είναι εύκολο κυνήγι εκεί μέσα! Παράλληλα είχε αρκετές για να γίνει ενδιαφέρον κυνήγι και σε ανοιχτά μέρη, ακόμα και στον κάμπο. Αυτός είναι ο λόγος που το κυνήγι της μπεκάτσας γινόταν ακόμα και χωρίς κουδούνι. (π.χ. σε κάμπο ή αμπέλια). Παρόμοια κατάσταση με αυτή που περιγράφει ο Νίκος smprk έζησα και εγώ με σέττερ κυνηγούσα τις πέρδικες χωρίς κουδούνι ή μπίπερ αλλά και τις μπεκάτσες στα ντούσκα ... (ήταν άσπρος, μεγαλόσωμος και είχε το μυαλό να βοηθάει να τον εντοπίζω!). Διασποράς στην μπεκάτσα δεν χρησιμοποιώ, 32 γρ Νο 8 και κύλινδρος δεξιά 4* αριστερή. Αν δεν την πετύχω να φύγει...Να μην τα εξομοιώσουμε, δεν παύουν να δίνουν ένα δυσανάλογα μεγάλο πλεονέκτημα στον κυνηγό απέναντι στο θήραμα, με αυτή τη φιλοσοφία απαγορεύονται και τα υπόλοιπα μέσα.
Αν και βγαίνουμε οφτοπικ...οι μπεκάτσες δεν ήταν πάντοτε στη ζούγκλα του Ταρζάν κρυμμένες, κάποιος τις έσπρωξε εκεί και με συγκεκριμένες μεθόδους, τέλος πάντων!
Δεν την χαρακτηρίζουν άδικα πλέον κάποιοι βασίλισσα της τεχνολογίας...από βασίλισσα του δάσους...
ΣκυλαροςΣτο μυαλο μας ειναι ολα Ειχα ενα ποιντερ ,ναι καλα ακουτε,ΠΟΙΝΤΕΡ που το κυνηγουσα χωρις μπιπερ χωρις κουδουνι στην περδικα και στην μπεκατσα ,Ο εκτος ειχε μεγαλη ευρενα ,τρομερη μυτη αλλα πανω απο ολα ειχε μυαλο Ειχε επιστροφες ακομα και στα ποιο πυκνα ,εκανε την ερευνα του 100-150 μετρα ισως και παραπανω αλλα στο 5λεπτο ερχωταν να με βρη ,Αν αργουσε ποιο πολυ ηξερα οτι φερμαρει Εψαχνα και τον εβρισκα ,Και αν δεν τον εβρισκα ερχωταν με εβρισκε και με ξαναπηγενε στο πουλι
Σε ευχαριστω πολυ Εδω 12 μηνων σε ορτυκια τοπιαρικα Σηκωθηκε ενα ακινητος σηκωθηκα δευτερο ακινητος ηταν και τριτο ,Το εχασα 5 χρονων απο χαλαζαρ
Αυτα ετσι πανε εγω ειχα σεττερ μου περασε να το παρατισω δυο φορες μετα απο πολυ εκπαιδευση ειχα αγανακτισει δε πηγενα κυνηγι απο τη στεναχορια κανα μηνα ξαφνικα παω μια μερα και εβγαλε οτι ηξερε και δεν ηξερε μιλαμε εργαλειο δευτερη σεζον παπαλα καλαρ φυλαρια και ερλιχιωση μαζιΣε ευχαριστω πολυ Εδω 12 μηνων σε ορτυκια τοπιαρικα Σηκωθηκε ενα ακινητος σηκωθηκα δευτερο ακινητος ηταν και τριτο ,Το εχασα 5 χρονων απο χαλαζαρ
τα φετινα ειναι με ελικοειδη .και τα 2 διασπορας του που βγαζει ειναι με ελικοειδη.[μονο μερικα σε νουμερο 7 του εχουν μεινει με τον b&p]Μηπως καποιος γνωριζει εαν το oscar διασπορας 33 γρ. εχει ελικοειδη διασπορεα ή διασπορεα b&p?Στα site του το δινει ποτε με τον ενα και ποτε με τον αλλο...τελικα τι ισχυει?Μηπως παλιοτερα ηταν με b&p και τωρα τ αλλαξε μ ελικοειδη?Εαν καποιος γνωριζει θα θελα τα φωτα του...
ok,ευχαριστω.τα φετινα ειναι με ελικοειδη .και τα 2 διασπορας του που βγαζει ειναι με ελικοειδη.[μονο μερικα σε νουμερο 7 του εχουν μεινει με τον b&p]