Φυσίγγια για την Φάσσα

Ειστε καριολάκηδες ....yel.
Παντως σήμερα αγόρασα ενα κουτι percorso 4αρια γιατι με ζαλισαν κάτι ψηλωμένες.
Αλλά για να μαι ειλικρινής ,για 3αρια πήγαινα αλλά δεν ειχαν και ειπα να μη φύγω άδειος ..yel.
Για τις ψηλωμένες πάρε μια κασετίνα 6-6.5€ F2 long range 36g No5, αντικειμενικά δεν έχει αντίπαλο.

Για τις ψηλωμένες πάρε μια κασετίνα 6-6.5€ F2 long range 36g No5, αντικειμενικά δεν έχει αντίπαλο.
Έχω κι απ αυτά ,αλλά θα το πιστέψεις οτι αν και έριξα πολύ λίγα ,δεν τα βρήκα μ αυτό το φυσίγγι και γενικά δεν μου αρεσει να αλλάζω συνέχεια φυσίγγια Νικολή.Κολλημένος με τα percorso,μερικές φορες ,b&p f2 34gr και κατ εξαίρεση με δύσκολο καιρό Lambro μπλε .

Τα καινουργια Χρηστο δεν θα ειναι για συνεχεια...θα παρουμε ενα δυο κουτια και θα ειναι 2ο η 3ο στο οπλο μονο για πολυ μακρινες τουφεκιες, ετσι το σκεφτομαι εγω τουλαχιστον.
Για εσένα που είσαι XXX-LR αξίζει μια δοκιμή...αλλά σε αυτήν την τιμή παιζουν και τα hi-brass federal.(μεγάλος ανταγωνιστής)

Έχω κι απ αυτά ,αλλά θα το πιστέψεις οτι αν και έριξα πολύ λίγα ,δεν τα βρήκα μ αυτό το φυσίγγι και γενικά δεν μου αρεσει να αλλάζω συνέχεια φυσίγγια Νικολή.Κολλημένος με τα percorso,μερικές φορες ,b&p f2 34gr και κατ εξαίρεση με δύσκολο καιρό Lambro μπλε .
Πως σου φαίνεται το f2 34g τι νούμερο ρίχνεις ;

Κορυφαίο! Αρκει να ρίχνεται με καιρικές συνθήκες κατάλληλες.
Τωρα το ριχνω περισσότερο σε 7 και 6 και λιγότερο σε 5. Μου εχει δώσει τρομερές τουφεκιές.Υπήρξαν χρονιές που το ειχα βρει 6€ και το έριχνα και στις τσίχλες.

Τωρα το ριχνω περισσότερο σε 7 και 6 και λιγότερο σε 5. Μου εχει δώσει τρομερές τουφεκιές.Υπήρξαν χρονιές που το ειχα βρει 6€ και το έριχνα και στις τσίχλες.
Πολύ καλό το f2 .και το RC 4 36 gr κατ εμέ .

Το καλύτερο φυσίγγι της αγοράς για υγρασία μέχρι και ομίχλη

Το ριχνω και εγώ βαλτο σε πράσινα σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Παρά πολύ καλό σε Ν 7.

Ρε Παυλο δεν ξερω ,αλλά το 7αρι σ αυτο το φυσίγγι μ αρεσει παρα πολύ.
Είναι απλά απίστευτα φονικό σε μεγαλύτερα θηράματα σε κανονικές αποστάσεις. Μέχρι τα 25 με 30 μέτρα γιατί πιο μακριά δεν έβλεπα από την ομίχλη, τον πράσινο τον κάπνιζε λες και ήταν τσίχλα!!!

Είναι απλά απίστευτα φονικό σε μεγαλύτερα θηράματα σε κανονικές αποστάσεις. Μέχρι τα 25 με 30 μέτρα γιατί πιο μακριά δεν έβλεπα από την ομίχλη, τον πράσινο τον κάπνιζε λες και ήταν τσίχλα!!!
Και τον λαγό στα 30-35μ το νο5 τον κάνει ρετάλι.

Πολύ καλό, το είχα βρει σε προσφορά(7,10€) το 2014 στην Ηγουμενίτσα και πήρα 10 κουτιά, μου άρεσαν και στα πρασινοκεφαλα και στη φασσα, την επόμενη χρονιά ξαναπήρα άλλη μια δεκάδα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Εδώ στα μέρη μου έχουν περίπου 10,50 απ ότι θυμάμαι.

Back