Φυσίγγια για την Φάσσα

Sorry, για τσίχλες τα θέλω. Κατά λάθος το έγραψα εδώ (Τα καγκουρό με τι τα κυνηγάτε... τώρα λέω να ξεκινήσω 😁).
Άμα έλεγες ότι τα θες για Φασσες θα έτρωγες κατευθείαν ignore:DΓραψε την ίδια ερώτηση στο "φυσίγγια για τσίχλες" και ετοιμάσου να ακούσεις όλες τις μάρκες του εμπορίου.Καλη τύχη!

Άμα έλεγες ότι τα θες για Φασσες θα έτρωγες κατευθείαν ignore:DΓραψε την ίδια ερώτηση στο "φυσίγγια για τσίχλες" και ετοιμάσου να ακούσεις όλες τις μάρκες του εμπορίου.Καλη τύχη!
Σου υπόσχομαι ότι δεν θα το κάνω! 😇

Έχεις κάνει ignore τον Χρύσανθο; 🤔😎

Μάγκες καλό θα είναι σιγά σιγά τα θέματα με τίτλους φυσίγγια για το ένα θήραμα η φυσίγγια για το άλλο ,να αρχίσουν να παιρνούν σε δεύτερη μοίρα ,θα δημιουργήσω ένα νέο που θα κάνει θραύση με τίτλο .Φυσίγγια τσάμπα για όποιον με πάει σε κυνηγότοπο με πουλιά .θα κυνηγάμε παρέα με δικά μου φυσίγγια και ανάλογα του αποτελέσματος θα παίρνει και το ανάλογο δώρο(και αλλά φυσίγγια ) ,δεν θέλω να δημιουργήσω κυνηγορουφιάνους αλλά αν τελειώσει έτσι η σεζόν από καλοκαίρι θα βάλω σε εφαρμογή το νέο ποστ ,αν το επιτρέψει η διαχείριση.Εχω και plan b για κυνηγετική πανδαισία δώρο και τα μεταφορικά το φαγητό και ίσως να του φέρω και γκόμενα μαζί,υπό σκέψην το τελευταίο γιατί δε μου αρέσουν τα τρίο με αγνώστους.Ρε που καταντήσαμε να λέμε το πουλί πουλάκι.

δεν υπαρχει τιποτα , και το μυστηριο ειναι ουτε μικροπουλια δεν εχει , κοκκινολαιμιδες, τσονια , που θυμαμε σηκωνονταν κοπαδιακια μεσα απο της ελιες , νεκρη φυση , εαν στησης αυτι δεν ακουγωντε καθολου κελαιδισματα, και εδω Σαμο δεν ειχε ουτε μπασιματα , γιατι αλλου τουλαχιστον της κυνηγισαν στα μπασιματα , λιγο καλυτερος ηταν ο δεκεμβριος που εβρισκα που και που κανενα κοτσυφα , τωρα ακομα ποιο λιγα

Back