Φυσίγγια για την Φάσσα

Τα τελευταια χρονια επαιρνα Ρουμελιωτη 34gr με 6,4ε υστερα με 7,5ε κ ημουν ευχαριστημενος. Ωραιοτατο φυσιγγακι.
Τωρα που τα πηγε 11,5ε δεν πηρα. Εκανα μια καβατζα, καμια 30αρια κουτια, απο nsi speed και b&p f2 classic σε χαμηλοτερες τιμες.
Επισης πηρα κ Lampro a1 34 σε 7αρι για τις κοντινες.. 😄
Σπύρο το καινούργιο το speed 34 στην ίδια τιμή με του Ρουμελιώτη νομίζω είναι. Από αυτά τα δύο ποιο θεωρείς πιο φονικό και αποδοτικό στους περισσότερους καιρούς?? Επίσης ξέρεις αν και στο καινούργιο κουτί το speed 34 είναι με c7?

Σπύρο το καινούργιο το speed 34 στην ίδια τιμή με του Ρουμελιώτη νομίζω είναι. Από αυτά τα δύο ποιο θεωρείς πιο φονικό και αποδοτικό στους περισσότερους καιρούς?? Επίσης ξέρεις αν και στο καινούργιο κουτί το speed 34 είναι με c7?
με c7 ειναι, εμενα μου αρεσουν το ιδιο τωρα τον χειμωνα, σε πιο ηπιους καιρους, το speed ειναι καλυτερο.

Καλημέρα. Οτι ειπε ο Μάνθος πιο πανω.
Τα ειχα παρει τον Οκτώβρη 10,5ε με δωρεαν μεταφορικα. Τωρα νομζω τα εχει 11.

Back