Χαρισα 6 κουτιά 33-36γρ σε φίλο αφού του εξήγησα ότι τα έχουν αλλάξει και δεν μου αρέσουν... Θα σε έχω στα υπόψην για τα επόμενα...Στείλτα να τα ξεκαπνισω
Χαρισα 6 κουτιά 33-36γρ σε φίλο αφού του εξήγησα ότι τα έχουν αλλάξει και δεν μου αρέσουν... Θα σε έχω στα υπόψην για τα επόμενα...Στείλτα να τα ξεκαπνισω
Σπύρο το καινούργιο το speed 34 στην ίδια τιμή με του Ρουμελιώτη νομίζω είναι. Από αυτά τα δύο ποιο θεωρείς πιο φονικό και αποδοτικό στους περισσότερους καιρούς?? Επίσης ξέρεις αν και στο καινούργιο κουτί το speed 34 είναι με c7?Τα τελευταια χρονια επαιρνα Ρουμελιωτη 34gr με 6,4ε υστερα με 7,5ε κ ημουν ευχαριστημενος. Ωραιοτατο φυσιγγακι.
Τωρα που τα πηγε 11,5ε δεν πηρα. Εκανα μια καβατζα, καμια 30αρια κουτια, απο nsi speed και b&p f2 classic σε χαμηλοτερες τιμες.
Επισης πηρα κ Lampro a1 34 σε 7αρι για τις κοντινες..
Εγώ για τα gorilla 34 είπα ότι σκαρτεψαν και χάλασαν το φυσίγγιο.Άρα από ότι κατάλαβα τα Speed έχουν χαλάσει;
Η κίνηση μετράει αλάνι μουΧαρισα 6 κουτιά 33-36γρ σε φίλο αφού του εξήγησα ότι τα έχουν αλλάξει και δεν μου αρέσουν... Θα σε έχω στα υπόψην για τα επόμενα...
με c7 ειναι, εμενα μου αρεσουν το ιδιο τωρα τον χειμωνα, σε πιο ηπιους καιρους, το speed ειναι καλυτερο.Σπύρο το καινούργιο το speed 34 στην ίδια τιμή με του Ρουμελιώτη νομίζω είναι. Από αυτά τα δύο ποιο θεωρείς πιο φονικό και αποδοτικό στους περισσότερους καιρούς?? Επίσης ξέρεις αν και στο καινούργιο κουτί το speed 34 είναι με c7?
Μπαίνει σε λίστα οπότε για να δοκιμαστεί και αυτό μαζί με το rio το 34αρι. Άντε να δούμε...με c7 ειναι, εμενα μου αρεσουν το ιδιο τωρα τον χειμωνα, σε πιο ηπιους καιρους, το speed ειναι καλυτερο.
Καλημέρα. Οτι ειπε ο Μάνθος πιο πανω.Σπύρο το καινούργιο το speed 34 στην ίδια τιμή με του Ρουμελιώτη νομίζω είναι. Από αυτά τα δύο ποιο θεωρείς πιο φονικό και αποδοτικό στους περισσότερους καιρούς?? Επίσης ξέρεις αν και στο καινούργιο κουτί το speed 34 είναι με c7?
Πολύ καλή επιλογή σου να δοκιμάσεις το RIO 34...Μπαίνει σε λίστα οπότε για να δοκιμαστεί και αυτό μαζί με το rio το 34αρι. Άντε να δούμε...
Θέλει κρύο αυτό.Πολύ καλή επιλογή σου να δοκιμάσεις το RIO 34...
Κρύο καιρός για Τ-rioΘέλει κρύο αυτό.
Πρεπει να βουτηξεις παξιμαδι...Κρύο καιρός για Τ-rio
Πήγε στον Χάρη έχω δουλειά τώρα.Πρεπει να βουτηξεις παξιμαδι...
Σε νο7 το Rio 34 που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλό. Απλά νομίζω πως τα έχουν σταματήσει.Μπαίνει σε λίστα οπότε για να δοκιμαστεί και αυτό μαζί με το rio το 34αρι. Άντε να δούμε...
Σε ευχαριστώ θα το ψάξω...Σε νο7 το Rio 34 που έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλό. Απλά νομίζω πως τα έχουν σταματήσει.
Για τι κυνήγι?Καλησπέρα, τι θα προτείνατε για φυσίγγια σκητ (κυνηγετική χρήση) , δεδομένου ότι τελειώνει το απόθεμά μου και πρέπει να ανανεωθεί. Αυτά που χρησιμοποιούσα δεν κατασκευάζονται πλέον...
Γιατί λες σε αυτά τα γραμμάρια? Καγκουρό?Για τι κυνήγι?
Και τι θες να πεις είσαι ρατσιστήςΕριξα ένα προχθές και η κάννη έγινε καταμαυρη
Sorry, για τσίχλες τα θέλω. Κατά λάθος το έγραψα εδώ (Τα καγκουρό με τι τα κυνηγάτε... τώρα λέω να ξεκινήσω ).Γιατί λες σε αυτά τα γραμμάρια? Καγκουρό?
Τσίχλες εννοεί.
Με μπούμερανγκ !Sorry, για τσίχλες τα θέλω. Κατά λάθος το έγραψα εδώ (Τα καγκουρό με τι τα κυνηγάτε... τώρα λέω να ξεκινήσω ).