Tolis SBE1
Banned
Και σωβαρα τωρα αναλογα την περισταση παει και το φυσιγγι να γινετε πιο συγγεκριμενοι για συγξεκριμενες απαντησεις φιλικα και χωρις ειρωνειες μια ξυπναμε το μυθο με τα σηδερενια πουλια παλι
Άμα δεν είναι πιασμένες,θα έρθω με 36Χ5+6,το έχω σαν αντιβίωση...Εγω λεω οταν μου ξανατυχει να σε φωναξω να σκασεις μυτη
Ελα και θα σου δανεισω και δεκαρακια για τη βοσκη και το απογευμα που θα παμε για καρτερι στο περασμα για την κουρνια προσεξε τι λεω οχι στην κουρνια μακρυα απο αυτην θα βαραμε 36γρ 5 εγω τα δικα σου εσυΆμα δεν είναι πιασμένες,θα έρθω με 36Χ5+6,το έχω σαν αντιβίωση...
Τόλη θα έρθω με την μπενελα κ 11 ν σκαγι να σε κάνω σκόνηΕλα και θα σου δανεισω και δεκαρακια για τη βοσκη και το απογευμα που θα παμε για καρτερι στο περασμα για την κουρνια προσεξε τι λεω οχι στην κουρνια μακρυα απο αυτην θα βαραμε 36γρ 5 εγω τα δικα σου εσυ
Οποτε θελεις φιλαρακι τι δεκα τι 11Τόλη θα έρθω με την μπενελα κ 11 ν σκαγι να σε κάνω σκόνη
Αλλα δε θα καθομε κοντα σου γτ κατι πηρε τ αυτι μου οτι κατι κοντρα δωσεις με 11 δε σου βγηκανε καλεςΤόλη θα έρθω με την μπενελα κ 11 ν σκαγι να σε κάνω σκόνη
Υγεία να έχουμε κ ολα θα γίνουνΑλλα δε θα καθομε κοντα σου γτ κατι πηρε τ αυτι μου οτι κατι κοντρα δωσεις με 11 δε σου βγηκανε καλες
Εγω παιδια ειμαι ανοιχτος οπιος ερθει στα μεροι μου να τον συνοδευσω σε κυνηγι και να τον παω σε καλα καρτερια γτ η κανουμε κατι η δε το κανουμε οπιος θελει ας κοροηδευει κι ας ειρωνευετε εχουβ φυγει απο δω μεσα πολλα καλα παιδια παντως αλλα εχει και πολλα καλα ακομα εδω και θα ειμαι εδω για αυτους να αλλαζουμε κουβεντεςΥγεία να έχουμε κ ολα θα γίνουν
Μάγκας.-Εγω παιδια ειμαι ανοιχτος οπιος ερθει στα μεροι μου να τον συνοδευσω σε κυνηγι και να τον παω σε καλα καρτερια γτ η κανουμε κατι η δε το κανουμε οπιος θελει ας κοροηδευει κι ας ειρωνευετε εχουβ φυγει απο δω μεσα πολλα καλα παιδια παντως αλλα εχει και πολλα καλα ακομα εδω και θα ειμαι εδω για αυτους να αλλαζουμε κουβεντες
Εχεις 3 πούλμαν για τις 28 Οκτωβρίου Τόλη.Εγω παιδια ειμαι ανοιχτος οπιος ερθει στα μεροι μου να τον συνοδευσω σε κυνηγι και να τον παω σε καλα καρτερια γτ η κανουμε κατι η δε το κανουμε οπιος θελει ας κοροηδευει κι ας ειρωνευετε εχουβ φυγει απο δω μεσα πολλα καλα παιδια παντως αλλα εχει και πολλα καλα ακομα εδω και θα ειμαι εδω για αυτους να αλλαζουμε κουβεντες
Δεν ειναι μαγκια ειναι το πρεπον να φερεσε τιμια στο συνανθρωπο συγκυνηγο δε μπωρει να ερθεις εδω να μου κανεις την τιμη να με παρεις τηλ και γω να σε παω στου καραγκιωζι το γαμοΜάγκας.-
Κανονιζω καντινα θα κονομισουμε ρε τρελε ξερεις γτ δεν ερχεσε γτ ξερεις οτι δεν υπαρχει εγγυηση στο κυνηγι ασε τα σαπια αχαχαχαχΕχεις 3 πούλμαν για τις 28 Οκτωβρίου Τόλη.
Ε, σήμερα αυτό είναι μαγκιά.ειναι το πρεπον να φερεσε τιμια στο συνανθρωπο συγκυνηγο...
Εχεις καμια τριανταρια φασσες δικιο αχαχαχαχΕ, σήμερα αυτό είναι μαγκιά.
Κρατά τες ερχομαιιιιιιΕχεις καμια τριανταρια φασσες δικιο αχαχαχαχ
Σε μεσε θες η σε λευκες???Κρατά τες ερχομαιιιιιι
Κοκκινιστες με ρύζι εγωΣε μεσε θες η σε λευκες???
Α ρε τρελε θα σου κρατισω απ τις πρωτες που ειναι ταισμενες με ηλιοσπορο γτ μετα τρωνε βελανι και πικριζουνε γκουρμεδιαρη μουΚοκκινιστες με ρύζι εγω
Πήγαινε σε f2 bpBp mb 32gr έχει δοκιμάσει κάποιος? Σε βελανι. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν βγαίνει σε νούμερο 6?
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣΚρυο και υγρασια στα +35 μετρα η φασσα θελει 5ρια για να την κρατησεις....στα 35+ μετρα τα 6ρια
με υγρασια και κρυο κωλωνουν....ειδικοτερα με υγρασια.
Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου....σεβαστες για μενα ολες οι αποψεις...αλλα με 7ρι δεν παω....και 10ρι
ουτε στην τσιχλα.