Για μένα καλύτερο το supercaccia το ανάμεικτο.Αχχχ αυτά τα πυρκαλ. Ειδικά τα μαύρα με την mb32 κεντουσαν.. Τα nsi colombo με τα ανάμεικτα σκάγια 39γρ σε νο 4/6 επινικελωμενα τα χρησιμοποιεί κάποιος συνάδελφος να ππει εντυπώσεις???
Για μένα καλύτερο το supercaccia το ανάμεικτο.Αχχχ αυτά τα πυρκαλ. Ειδικά τα μαύρα με την mb32 κεντουσαν.. Τα nsi colombo με τα ανάμεικτα σκάγια 39γρ σε νο 4/6 επινικελωμενα τα χρησιμοποιεί κάποιος συνάδελφος να ππει εντυπώσεις???
Kαι το wolf το αναμεικτο...Για μένα καλύτερο το supercaccia το ανάμεικτο.
Τσάμπα τα λεφτά τους δλδ που βγαίνει πάνω από 1ευρω το φυσίγγιΓια μένα καλύτερο το supercaccia το ανάμεικτο.
Με sipe δεν ειναι αυτα;Kαι το wolf το αναμεικτο...
Ναι..(εγω δεν τα έχω ρίξει.....)Με sipe δεν ειναι αυτα;
Οκ καταλαβα ειναι αυτα τα καφε με 36 γρ. σε νο5/7 & 4/6. Εχω καμια 30 πακετα ειναι πολυ καλα σε κρυο για μεγαλα θηραματαΝαι..(εγω δεν τα έχω ρίξει.....)
Ο οutlander μου έλεγε τα καλυτερα...
Στο πίνακα τό βλέπεις τέλειο στο κυνήγι στην πράξη πολλά ζωντανά.Αφού μιλάμε για φυσίγγια με ανάμεικτα σκάγια έχει ρίξει κάποιος το B&P Dual power;
Στο πίνακα τό βλέπεις τέλειο στο κυνήγι στην πράξη πολλά ζωντανά.
Tόσες φόλες κι'ακόμα αντέχεις .Μπράβο κ.Νίκο !!!Και μαλλον ΔΙΚΙΟ εχεις.....Τα εριχνα παλια....και γι'αυτο πηγαν στην ''ακρη''....και περισσεψαν.
Για τα mix δεν .εχω άποψη καθότι δεν δοκίμασα ποτέ .Γεια σας ρε παιδια.
Προσωπικα ποτε δεν συμπαθησα τα φυσιγγια με διπλα σκαγια, ειτε ηταν mix ειτε σε σειρα για να βγαζουν ατρακτο.
Ιδικα στην πραξη δεν ειδα ποτε καποια ιδιαιτερη επιτυχια.
Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, διοτι ως γνωστον ακρη με τις επιλογες τους ειδους δεν βγαινει.....
Γενικα προτιμω την Γαλλικη (και οχι μονο )νοοτροπια, που θελει λιγα γραμμαρια σκαγια,σε συνδιασμο με την ΝοτιοΕλλαδιτικη συνηθεια οπου κυνηγα το αυτο θηραμα ,με τουλαχιστον 1-2 νουμερα ψιλοτερα σκαγια.
Η μια σχολη εινσι υπερ των καταβολων με λιγα και χοντρα.Για τα mix δεν .εχω άποψη καθότι δεν δοκίμασα ποτέ .
Για τα 2 νο όμως πχ 4-6 ή 5-7 χωριστά με τα χοντρά απο πάνω έχω να πω ότι βγάζουν
φοβερή ντουφεκιά
Στο πίνακα τό βλέπεις τέλειο στο κυνήγι στην πράξη πολλά ζωντανά.
Ευχαριστώ πολύ!Ναι Γιαννη....Ανεβαζω την δοκιμη με την αποτυπωση φιλε μου!!!!
View attachment 28546View attachment 28547View attachment 28548View attachment 28549
Το extra 35gr σε Νο6 κ το winter 38gr σε Ν4 τα έριχνα με το ΤΟΖ ελατηρίου το 2016.....όπου έστριβα τουφέκι....σκόνη.Ευχαριστώ πολύ!
Γενικά η b&p έχει πολλές επιλογές στα 35γρ και πάνω(Extra,Long range,Winter,Baby magnum,Dual Power,σειρά MG2 και mygra),αλλά δεν βλέπω πολλούς να τα χρησιμοποιούνε.
Έχεις δίκιο... τουλάχιστον εδώ στα μέρη μου αυτό ισχυει στα Βp άνω από τα 34γρ....αλλά δεν βλέπω πολλούς να τα χρησιμοποιούνε.
Πας να τα βάλεις σε θυρίδα κ να τα βγάλεις όταν παλιώσουν εεεε...;;;;τα έβαλε προσφορα 2,70€ κ φορτώθηκα (f2).. Αστα να υπάρχουν.....
Tunet duo 7-4Έχεις δίκιο... τουλάχιστον εδώ στα μέρη μου αυτό ισχυει στα Βp άνω από τα 34γρ....
Φαντάσου ότι παλια είχε ένα μαγαζί κασετινα dual 4+7, 3+6, και f2 long range, έκλεισε κ τα πουλησε σε άλλο, περσι που έδιωξε τα φυσίγγια λόγω του νόμου που ετοιμάζουν τα έβαλε προσφορα 2,70€ κ φορτώθηκα (f2).. Αστα να υπάρχουν.....
Πριν από αυτο ζήτημα είναι να είχαν πουλησει 2-3 κουτιά...
Moνο η σειρά mythos valle 37γρ κ semi είχε σημειώσει επιτυχία.......
Ευχαριστώ πολύ!
Γενικά η b&p έχει πολλές επιλογές στα 35γρ και πάνω(Extra,Long range,Winter,Baby magnum,Dual Power,σειρά MG2 και mygra),αλλά δεν βλέπω πολλούς να τα χρησιμοποιούνε.
Tόσες φόλες κι'ακόμα αντέχεις .Μπράβο κ.Νίκο !!!