Εκτός άμα είναι Λάμπρο που ψάχνεις την προσκοπευση και τι σκατα έχει μέσα την ώρα που κολλάει η κάννη σαν ξοβεργα και σε έχουν ζωσει τα φίδια ταυτόχροναΣωστό κι αυτό
Εκτός άμα είναι Λάμπρο που ψάχνεις την προσκοπευση και τι σκατα έχει μέσα την ώρα που κολλάει η κάννη σαν ξοβεργα και σε έχουν ζωσει τα φίδια ταυτόχροναΣωστό κι αυτό
Maxam PSB2Ρε παιδιά ξέρει κανένας να μου πει με ποια πυριτιδα είναι γεμισμενο το rio royal pichon ld?
Μουτσας Γκρασιας Αμιγκο Τάσος πορ φαβορ
ΕLEY HI-FLYER. Καλυκες 67 m/m πυρίτιδα PSB 28 gr.View attachment 33065
Ωχ @ΝικοςΠ κατι για υψιλα ιπταμενους λεει σκωτωνει μακρυα λες???
Μαλλινο η πλαστικο κυαθιο?ΕLEY HI-FLYER. Καλυκες 67 m/m πυρίτιδα PSB 28 gr.View attachment 33065
ΠλαστικοΜαλλινο η πλαστικο κυαθιο?
Αυτα λογο του οτι δεν ειναι στριμωγμενα θα εχουν πιστεβω φοβερη αποδοση δεδομενου ογι θα εχουν ικανοπιοητικη ταχυτητα που θα τα βρω εχω ενα καημο να βρω 28 αρι με 5 και με 6 νο σκαγιαΕLEY HI-FLYER. Καλυκες 67 m/m πυρίτιδα PSB 28 gr.View attachment 33065
Βγάζει και η nsiΑυτα λογο του οτι δεν ειναι στριμωγμενα θα εχουν πιστεβω φοβερη αποδοση δεδομενου ογι θα εχουν ικανοπιοητικη ταχυτητα που θα τα βρω εχω ενα καημο να βρω 28 αρι με 5 και με 6 νο σκαγια
Κλαμπανιζε σιγουρο , πετσετε μπανιε για κλαμεΜουτσας Γκρασιας Αμιγκο Τάσος πορ φαβορ
Εσκοπετας Μπαϊκαλος ε Ριο Καρτουτσος σεκουραμεντε σουξεσο
Τόλη τα πρακτικαλ φυσίγγια γεμιζονται σε 5 νΑυτα λογο του οτι δεν ειναι στριμωγμενα θα εχουν πιστεβω φοβερη αποδοση δεδομενου ογι θα εχουν ικανοπιοητικη ταχυτητα που θα τα βρω εχω ενα καημο να βρω 28 αρι με 5 και με 6 νο σκαγια
Δεν είναι και τίποτα άγνωστο.Αν δεις από κάτω το κουτί με μικρά γράμματακια γράφει.ΜAXAM Madrid -Spain.Ισως τα φτιάχνουν Ισπανοί με προδιαγραφές ELEY.Αυτα λογο του οτι δεν ειναι στριμωγμενα θα εχουν πιστεβω φοβερη αποδοση δεδομενου ογι θα εχουν ικανοπιοητικη ταχυτητα που θα τα βρω εχω ενα καημο να βρω 28 αρι με 5 και με 6 νο σκαγια
Κλαμπανιζε σιγουρο , πετσετε μπανιε για κλαμε
Ρουμελιωτης 28αρι πες του αν και νομίζω πως φτιάχνει 6αρι αλλιώς στο φτιάχνει παραγγελία το έχω ακούσει από φίλο .Αυτα λογο του οτι δεν ειναι στριμωγμενα θα εχουν πιστεβω φοβερη αποδοση δεδομενου ογι θα εχουν ικανοπιοητικη ταχυτητα που θα τα βρω εχω ενα καημο να βρω 28 αρι με 5 και με 6 νο σκαγια
Άστο δεν τσιμπάω, χαιρετίσματα στην παρέα σουΔεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου φίλε.....
Εκτός κ βγαίνω πρωτος σε κανα σκοπευτικο αγωνισμα, τότε μοστραρω φάτσα για να με καμαρώσεται...
Μου αρέσει όμως να κρίνω κ να ειρωνευομαι όλους τους υπόλοιπους κ χωρίς καν να τους ξέρω....
Κλασαμεντε μου φενοντε ομωςΤόλη τα πρακτικαλ φυσίγγια γεμιζονται σε 5 ν