Για αυτό βοηθάμε να τις απαλλάξουμε από την ταλαιπωρία.Ψειριασμένες Αυγουστιάτικες καριόλες
Όλες ίδιες είναι, μακάρι να ήμουν πανω μόνιμα και να τις κυνηγουσα όλο τον χρόνο.
Για αυτό βοηθάμε να τις απαλλάξουμε από την ταλαιπωρία.Ψειριασμένες Αυγουστιάτικες καριόλες
Ευχαριστώ Τάσο!Πολυ καλη επιλογή για έναρξη κ καυσωνα, κάνουν καλή δροσιά στα πουλια......
Να είμαστε κ λιγο οικολόγοι......
Καλοριχτα ρε Γιαννάκη λεβεντόπαιδο...
Τι αν θυμάσαι καλά ρε κουφάλα....Αν θυμάμαι καλά 8,5 ευρώ τα lambro και τα super kill και 6,5 τα sporting Μάνο.
Χαχαχαχα για το super kill δεν ειμαι σίγουρος, αλλά νομίζω τοσο ήταν.Τι αν θυμάσαι καλά ρε κουφάλα....
Τα j&b 36γρ πόσο τα είχε θυμάσαι;Χαχαχαχα για το super kill δεν ειμαι σίγουρος, αλλά νομίζω τοσο ήταν.
Ήθελα τα jb super να παρω και δεν τα είχε σε πιο χοντρό από 8αρι.
Από jb θυμάμαι είχε τα sporting στα 6,5€.Τα j&b 36γρ πόσο τα είζε θυμάσαι;
Ήθελα να δω αν τα είχε ανεβάσει.Τον Μάη που πήρα σκιτ κένταυρος και τα νάμπερ ουάν τζιμπι ήταν 5,5 και 10 αντίστοιχα!Από jb θυμάμαι είχε τα sporting στα 6,5€.
Είδα και τα number one και τα special αλλά δεν συγκρατησα τιμές.
Καλοριχτα να είναι.. Μήπως έχεις δοκιμάσει το lambro a1 speciale 36gr να μου πεις μια γνωμη? Τα gorilla 34 είναι φωτιάView attachment 52030
Τελευταίες αγορές για τις γαλάζιες.Εχω και κάποια neo velox και gorilla 34.
Πουλιά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βρω, αλλά τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένος από φυσίγγια.
Δυστυχώς όχι Κώστα. Στην αρχή που πρωτοβγηκε το έριξε φίλος χειμώνα βόρεια ελλαδα και του άρεσε αρκετά.Καλοριχτα να είναι.. Μήπως έχεις δοκιμάσει το lambro a1 speciale 36gr να μου πεις μια γνωμη? Τα gorilla 34 είναι φωτιά
Οκ Γιάννη σε ευχαριστώ..Δυστυχώς όχι Κώστα. Στην αρχή που πρωτοβγηκε το έριξε φίλος χειμώνα βόρεια ελλαδα και του άρεσε αρκετά.
Αξίζει μια δοκιμή πιστευω όταν κρυώσει ο καιρος.
Αυτά τα ρίχνεις ,στον κόρακα που λένεΠαιδες S.O.S τα rottweil του κορακιου 34 γρ 5.5 νουμερο τα χει δοκιμασει κανεις???
Οχι, σοβαρολογω. Ρωταω εαν τα χει ριξει καποιος για να τα δοκιμασω και εγω αν αξιζει τον κοπο. Ουτως ή αλλως λιγα τα κυνηγια μου στη φασσα. Ενα κουτι μου φτανει. Αλλα θελω σοβαρες απαντησεις οχι λαλακιες.Αυτά τα ρίχνεις ,στον κόρακα που λένε
Οχι, σοβαρολογω. Ρωταω εαν τα χει ριξει καποιος για να τα δοκιμασω και εγω αν αξιζει τον κοπο. Ουτως ή αλλως λιγα τα κυνηγια μου στη φασσα. Ενα κουτι μου φτανει. Αλλα θελω σοβαρες απαντησεις οχι λαλακιες.
Δηλαδη στα μπασιματα που ο καιρος βορεια ελλαδα ειναι 5 εως 20 βαθμους (ωρες 8μησι εως 11) τι βαζεις εσυ αν επιτρεπεται?View attachment 52967
Shot size 2.9 mm
Shot number 5 (ιταλικό)
V 2,5 400 m/s
Spread Normal
Brass height 12 mm
Load weight 34 g
Hull material Plastic
Κορακοφύσιγγο δεν θα έριχνα πάντως εγώ στην φάσσα.
Δεν είναι και φθηνά.
Αν πήγαινα για φάσσα θα έβαζαΔηλαδη στα μπασιματα που ο καιρος βορεια ελλαδα ειναι 5 εως 20 βαθμους (ωρες 8μησι εως 11) τι βαζεις εσυ αν επιτρεπεται?
Παρε ενα κουτι ειναι ωραιο φυσιγγι, ειχα παρει ενα περυσι αλλα λογω τιμης δεν ξαναπηραΟχι, σοβαρολογω. Ρωταω εαν τα χει ριξει καποιος για να τα δοκιμασω και εγω αν αξιζει τον κοπο. Ουτως ή αλλως λιγα τα κυνηγια μου στη φασσα. Ενα κουτι μου φτανει. Αλλα θελω σοβαρες απαντησεις οχι λαλακιες.
Με δικανο θα κυνηγησω. Λαουρονα δεκαετιας 80 με τσοκ 4.5 και 2.5 με καννη 70 ποντους και αυλους 18.4 δοκιμασμενο στις 900 πιεσεις. Το ρεμινκτον και το περκορσο ειναι απαγορευτικα για το συγκεκριμενο οπλο. Οι αποστασεις ειναι κοντινες και κοντινες προς μεσαιες. Για πες αποψη...Αν πήγαινα για φάσσα θα έβαζα
Remington express #6 όσο έχω ακόμα.
Percorso #5
Τι όπλο έχεις ?
Μακρινά πουλιά ή όχι ?
Δεν έχεις δοκιμάσει κανένα φυσίγγι με το όπλο σου να δεις πως πάει ?
Τα crow πως σου ήρθαν ?
Βάλε ένα Λάμπρο Α1 Σπέσιαλ 34γρ νο6Με δικανο θα κυνηγησω. Λαουρονα δεκαετιας 80 με τσοκ 4.5 και 2.5 με καννη 70 ποντους και αυλους 18.4 δοκιμασμενο στις 900 πιεσεις. Το ρεμινκτον και το περκορσο ειναι απαγορευτικα για το συγκεκριμενο οπλο. Οι αποστασεις ειναι κοντινες και κοντινες προς μεσαιες. Για πες αποψη...
Σε ευχαριστω!Βάλε ένα Λάμπρο Α1 Σπέσιαλ 34γρ νο6