Καλά, κάτσε να βρω ένα κουτί Κουτουμάνος Olympus n.6 να ρίξεις και θα γλείφεις τους κάλυκες μετά...
Έχω καιρό να γλείψω .... κάλυκα.Μεζάχαρη είναι γεμισμένα ;
Έχω καιρό να γλείψω .... κάλυκα.
Δημήτρη για τις παγωνιές ένα από τα αγαπημένα των βορειοελλαδιτών κυνηγών (και εμού φυσικά) σε υδρόβια, φάσσα και λαγό. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη...
http://www.wolfstore.gr/fisiggia-wolf/sigkentritika-fissigia-wolf/wolf-f104-ensxymeno
του κουτουμανου ειναι ακομα πιο φορτωμενα..μετρημενα...
ζολο παρε κουτουμανου για τα πολλα κρυα κ παρε κανα b&p με mb36 ..εγω εχω δουλεψει ολη τη γκαμα κ τα ρημαδια βαρανε καλα . dual power σε ν 7+4 κ ν 3+6 απιστευτα σκοτωματα. mb extra πολυ καλο .mb long range..
κανε δοκιμες στα περιστερια τελη σεπτεμβρη κ βλεπεις τι σου αρεσει.
παντως στα τοσα χρονια που κυνηγαω τη φασσα...η τεκνα ειναι με διαφορα η καλυτερη πυριτιδα για μενα...συγκεκριμενα τα percorso caccia(οταν κυνηγαω με laurona 18,5) και τα Lambro feltro (οταν κυνηγαω με το baikal 18,4) ειναι για μενα οι καλυτερες λυσεις με διαφορα...τωρα η Α0 και η JK6 επισης μου αποδιδουν αλλα σε πιο ξηρους καιρους...δεν θεωρω ασταθης την τεκνα κυριως αν ειναι σε φυσιγγια καλων εταιρειων...Άστην την τέκνα, ψάξου αλλού ... ΜΒ, Μ92S ...
Λεωνίδα με τα Feltro ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που παίρνεις φάσσα;
ακριβως στην ιδια αποσταση που παιρνω πουλια και με συγκεντρωτηρες...εκτος απο τα percorso που ειναι αποσπωμενου πατου που ισως εχουν καποια πιο σφιχτη τουφεκια απο αλλους συγκεντρωτηρες...τωρα οσο για τα feltro αν εννοεις την μαλλινη ταπα...μια χαρα δουλευει το τσοκ που χρησιμοποιω...η μαλλινη ταπα δεν ειναι διασπορεας...τα feltro για μενα ειναι τα κορυφαια στο ειδος του...καλυτερα και απο τα superfelt...
υπ: δουλευω 3* και 2*
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΧΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ Ν ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ FEDERAL PREMIUM 35.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ REMINGTON EXPRESS LONG RANGE.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ.ΤΣΟΥΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Τ ΑΞΙΖΟΥΝΕ.ΟΠΛΑ REMINGTON 11-87 SPORTSMAN ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ BERETTA Α302
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΧΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ Ν ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ FEDERAL PREMIUM 35.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ REMINGTON EXPRESS LONG RANGE.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑΤΑ.ΤΣΟΥΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Τ ΑΞΙΖΟΥΝΕ.ΟΠΛΑ REMINGTON 11-87 SPORTSMAN ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ BERETTA Α302