Φυσίγγια για το βάλτο

Και όσο για της πολύ μακρινες προσκοπευσεις είπα να κάνω δοκιμή καλάμπουρι μια μερα σε μμακρινά έως πολύ μμακρινά πουλιά και να με πει μια συνταγή ο φίλος αλταιρ έτσι για τον καφέ δεν είπα να κάτσω να μΆθω να βαραω πάπια στα 60 μμέτρα δεν το θέλω αυτό και να με πληρώνουν εγώ αυτά τα κοροϊδεύω στα μεροι μου !!!
Είναι δυνατόν να αφήσω εγώ τα χωράφακια μου Ρύζια καλάμποκια της γκιολιτσες μου τα καναλακια μου τα άλμιρικια μου τα πλήμηρυσμενα μου κλπ και να κάθομαι στο σημείο 0 που ββγαίνουν στα τσαρτσαρα Όχι αλλά για το γαμωτο θα χαλάσω 2 κυνηγια δεν πειράζει κάθε μέρα εκεί είμαι !!! Και δεν μμιλάω μόνο απόγευματινο όχι και πιστεψτο είμαι κάργα φαν στο Ημερήσιο και πολλές φορές το λέω σαν το Ημερήσιο δεν έχει το γουσταρεις πιο πολύ το παπί το παίζεις όπως θες !!

Αλλά έτσι σχέδιο αν μμπορέσεις και έρθεις κατά εδώ πιστέψετε θα μου το πεις μια δύο βδομάδες πιο μπροστα και άστο απάνω μου να κάνω προεργασία και πάρε κάμερα μαζι σου τίποτα αλο και όπλο και φυσίγγια τα δικά μου εγώ θα ββλέπω και θα έχω την κάμερα μμιλάω σοβαρά αν μμπορέσεις σφύρα !!
Σε ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς ζω στην Αθήνα, οπότε από εμένα δεν "κινδυνεύουν" τα μέρη σου. Ε όχι και να σου πάρω το όπλο ρε φίλε. Πάντως ευχαριστώ θερμά και μόνο που το ανέφερες..shake.

Ξερω κοσμο και εγω μεσα που θα εκοβαν φλεβες για 4-5κιλακια απο αυτη την MG2
Να την στησεις στα 34 αυτη.... .eat.

καλησπερες!
Αυτή η σειρά της bp καθώς κ με τα μολύβδινα,υπάρχει Ελλάδα?

Δεν νομιζω οτι ερχεται αυτη η σειρα στην Ρλλαδα, ωστοσο MG2 ειχε το Mythos Stanziale Feltro 36γρ που ειχα δοκιμασει πριν κανα χρονο....

Και στα 36 γρ κατι θα κανει;) Δες το Rottweil Weidmannsheil, δεν το λες ασχημο φυσιγγι.
Παυλο και το Rottweil SILVER SELECTION 36αρι πρεπει να εχει MG2 απλα δεν εχω διαβασει στο φορουμ σχολια απο δοκιμες. Στη Ρουμανια τα ειχε αλλα λογο συνθηκων προτιμησαμε τα winter.

Στα 36 θα δουλεψει ετσι κ αλλιως με καλες ταχυτητες κ λιγες πιεσεις, τα 34 θα ειναι εναυσμα για ατελειωτα παιχνιδια ιδιογομωσης....RESPECT.
Δυστυχως Αρη πολλες σειρες δεν φερνει ο αντιπροσωπος. δλδ τα MG2 FLASS και MG2 SATURN σε premium σειρες δεν θα ειχαν ζητησει?

Να σου πω την αληθεια Τολη, εγω την μπαρουτι θελω, τα φυσιγγια τα φερουν δεν τα φερουν λιγο με απασχολει... ΑΝ κ ναι, πιστευω οτι θα ειχαν ζητηση..
εδω δεν φερνει την Μ92S , σιγουρα ειναι ευκολοτερο να φερει 20 κιλα μπαρουτι .... αμεσως θα φυγει! ...... 200 κιλα για τον φιλο μου τον Αρη :) :)

Last edited:
20 κιλα??? Με 20 κιλα δεν καλυπτει ουτε το 1% της ζητησης... .what.
Τελοσπαντων για να μην βγαινουμε εκτος θεματος, δυστυχως η οικονομικη κατσταση επηρεαζει και τις εισαγωγες ειδων με μικρη σχετικα ζητηση... Γιατι σημασια δεν εχει παντα τι ποσοτητα ζητα ο εισαγωγεας, εχει σχεσγ και η ελαχιστη ποσοστητα που απαιτειται να στειλει ο εξαγωγεας... ;)

Με ευρος γεμισματος απο 34 μεχρι 44 σε μολυβδινα και μεγαλο ευρος σε ατσαλινα θελω να πιστευω θα ειναι τελεια για μενα.κοστος στην ιταλια 70 με 80 ευρο το κιλο αν ειναι σωστες οι πληροφοριες μου.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Με ευρος γεμισματος απο 34 μεχρι 44 σε μολυβδινα και μεγαλο ευρος σε ατσαλινα θελω να πιστευω θα ειναι τελεια για μενα.κοστος στην ιταλια 70 με 80 ευρο το κιλο αν ειναι σωστες οι πληροφοριες μου.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
χμμμμμ.... καταλαβα. οταν με το καλο ερθει θελω και εγω λιγο απο αυτην την κυρια να ουμε.lazy.

Παυλο και το Rottweil SILVER SELECTION 36αρι πρεπει να εχει MG2 απλα δεν εχω διαβασει στο φορουμ σχολια απο δοκιμες. Στη Ρουμανια τα ειχε αλλα λογο συνθηκων προτιμησαμε τα winter.
tolis μην ξανακανεις αυτο το ατοπημα;)

Πολλά δεν είναι 70-80 το κιλό;;;

λοιπον σημερα πηρα τα φυσιγγια τα φτηνα που ειπα οτι θελω να δουλεψω για φετος οπως τα ειχαμε σε νουμερα 6.7.8 τα ιμπεριαλ στα 6 ευρω το κουτι στα 32 γραμαρια μια πολυ καλη τιμη και σε 10 κουτια εχει καλητερη νομιζω στα 5.50 !!

λοιπον ειδα τα φυσιγγια στο σπιτι και μου φανηκαν αρκετα αξιοπιστα απο την εξωτερικη μορφολογια τους με 12 μεταλο και με αρεσε η λιτη φορμα τους και οι εντονες γραμες πανω στον πρασινο πλαστικο που δινουν καλητερη εξοδο και κατι ακομα στο τελιωμα που εχει το κλεισιμο εχει ενα πιο εντονο φαλτσο να το πω μια πιο εντονη καμπυλη κατα μεσα απο αλλα φυσιγκια που το ειχα παρατηρημενο με καναν εμπλοκες για τον λογο που ηταν χοντροκομενα σε αυτο το σημειο δυσκολευαν να μπαυν ανετα στην κανη στης γρηγορες τουφεκιες ,, με λιγα λογια καθε φυσιγγι εχει και καποια γραμη πανω κατω στο συγκεκριμενο για μενα ηταν πολυ θετικο μπορω να πω απο αλλα πολυ πιο ακριβα !!!

τωρα ανοιξα απο καθε νουμερο ενα φυσιγγι στο 8αρι βρηκα 463 σκαγια
στο 7αρι345 και στο 6αρι 280 πιστευω η πιο ψαγμενη εχετε καταλαβει τι παιζει το 6αρι τουσ την ουσια ειναι ενα 5αρι εληνικο και αντοιστηχα στα αλλα νουμερα γιαυτο ο φιλος μου στο βιντεακι του με το εξαρι σε ημερισιο τα κανει σπαραλια και σε αρκετα μεγαλες αποστασεις θυμαστε πριν λιγο καιρο που βαλαμε το βιντεακι και τα λεγαμε αρα στην ουσια το φιλαρακι ερηχνε με 5αρι γιαυτο κοβαν ετσι που και σε μενα για 6αρι ετσι σχεδιο με εκανε εντυπωσει αρρα καταλαβα πολλα με το ανοιγμα χαχαχα παραδειγμα εγω που δουλευα τα gm3 του κυργια το 6αρι ειχε μεσα 348 κοιταξτε τωρα διαφορα στην ουσια εριχνα με τα δεδομενα ιταλιας 7αρι και αυτο ειναι πολυ σημαντικη διαφορα γιατι πολοι και εγω μεσα δουλευω ξενα φυσιγκια και αυτη ειναι μια πολη μεγαλη διαφορα και μπορεις ευκολα να την πατησεις ,, αρρα αν δουλεψω το ιμπεριαλ στο παπι πρωτο 7αρι σαν 6αρι δικο μας και τα αλλα 2 6αρια σαν 5αρια για μερα μιλαω και εισαι κομπλε και οσο για το σουρουπο 8αρι σααν 7αρι δικο μας και εισαι τζαμι !!!

τωρα απο πυριτιδα εδω θελω τα φωτα τον ιδιογωμωτων ειναι σαν στρογκυλα κοματακια σαν κοφετι γκριζα ανοιχτα τι ειναι αυτο τωρα ?? πως λεγεται ??

το σαββατο εχει δοκιμη τσοκ μετρα κ.λ.π θα δουμε και τικανει πανω στο χαρτονι και τι κανει το μπαικαλ στην πραξει θα του ταιριαξει θα δειξη !!! θα τα βγαλω η βιντεο η φωτο να κανουμε μοχαμπετι χαχαχα !!!

Back