Εκει που κυνηγας παπια επιτρέπονται τα μολυβδινα σκαγια;Συγνώμη γιατί θα τρελαθώ να πω ενα παράδειγμα είσαι απόγευμαματινο Και σούρουπο Που η πλειοψηφία των παπιοκυνηνηγων πάει,,στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ρίξεις από 10 μμέτρα μχέρι 25 μην πω 20 λέω 25 γιατί να μην ββάλω το euromix 31 7,8 η κάποιο λαό τσιχλοφυσιγκο σε 7η 8 νούμερο σε 28,30,31,32 που είναι και φτηνό και ρίξε ρε αδερφέ στης σκιές όσες σφαίρες θες !! Τι να πω γάμο την παραπληροφόρηση μου δηλαδή πρέπει να πάω να πάρω biturmpo στα 12.50 ευρώ η πάει λέγοντάς πάλι στα 10 συν τι λέτε μωρέεεεεεεεεε αρχίζω και αφριζωωωωω ξυπνάτε Τους νέους ξυπνατέεεεε δεν μμπορώ αλο να κάνω μμάγκες φυσιγγιοκατασκευαστες και αυτοί για την δόξα η για ότι πιστεύουν η ακόμα και ας ββγάζουν Καλά φυσιγγια να Κάτεβαζουν της τιμές δηλαδή αυτοί που έχουν φυσιολογικές τιμές των 8 ευρώ σε ένα καλό φυσιγγι είναι μαλακες να κάτσουν τα φυσιγγια τους στα ράφια και να την ψαχουλεφτουν !!
Και για το Ημερήσιο έχει τρόπους να καταφέρουμε τα πουλιά που τα βάραμε πιο μακριά μην τρελαθούμε στο τέλος με τα ρεμιγκτον και ροτγουειλ 2ρια και 3ρια και πάει λέγοντάς μόνο αυτά είναι για πάπια και βαραν μακρια και δώσε ευρώ εκεί που θα ευχαριστήσουν 2 κουτιά παίρνεις ένα μην πω 3 ,,άντε κάποιος που έχει φράγκα να πάει να πάρει ο καινούργιος όμως που μόνο και μόνο από αυτά που ακούει μμαζεύει λεφτά να πάει να πάρει ένα κουτί σφαίρες τέτοιες τι να ρίξει και τι να σκεφτεί τα φυσίγγια η το παπί?? Τι να πω δεν ξέρω έχω χαθεί με αυτά που ακούω και ββλέπω !! Τέλος του χρόνου ή κάμερα δεν θα λειπη σε κανένα κυνήγι και θα Δείτε με τι θα Ρίχνω πάπια μέγαλα μμικρά και ότι θες !!! Έσκασα πιαααααααα!!!
Φιλε δεν μιλησα για ρεμιγκον ουτε ροτβαιλ ουτε με ενδιαφερη με τη φυσιγγια και τι νουμερο κυνηγαει ο καθενας δικαιομα του ειναι εγω εχω καταληξει εδω και χρονια τι βαζω.αλλο κυνηγι κανεις εσυ στις λουμπες τις βορειας ελλαδας το απογευμα και αλλιως κυνηγαει καποιος μερα καπου αλλου,ακομα και με ομοιωματα......μαλλον το κυριοτερο σου προβλημα ειναι η τιμη απο τα φυσιγγια που βαζεις και οχι τη ποιοτητα γιατι ριχνεις πολλα και μπραβο σου αλλα ρε φιλε μαλλον εισαι η μειοψηφειαΣυγνώμη γιατί θα τρελαθώ να πω ενα παράδειγμα είσαι απόγευμαματινο Και σούρουπο Που η πλειοψηφία των παπιοκυνηνηγων πάει,,στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ρίξεις από 10 μμέτρα μχέρι 25 μην πω 20 λέω 25 γιατί να μην ββάλω το euromix 31 7,8 η κάποιο λαό τσιχλοφυσιγκο σε 7η 8 νούμερο σε 28,30,31,32 που είναι και φτηνό και ρίξε ρε αδερφέ στης σκιές όσες σφαίρες θες !! Τι να πω γάμο την παραπληροφόρηση μου δηλαδή πρέπει να πάω να πάρω biturmpo στα 12.50 ευρώ η πάει λέγοντάς πάλι στα 10 συν τι λέτε μωρέεεεεεεεεε αρχίζω και αφριζωωωωω ξυπνάτε Τους νέους ξυπνατέεεεε δεν μμπορώ αλο να κάνω μμάγκες φυσιγγιοκατασκευαστες και αυτοί για την δόξα η για ότι πιστεύουν η ακόμα και ας ββγάζουν Καλά φυσιγγια να Κάτεβαζουν της τιμές δηλαδή αυτοί που έχουν φυσιολογικές τιμές των 8 ευρώ σε ένα καλό φυσιγγι είναι μαλακες να κάτσουν τα φυσιγγια τους στα ράφια και να την ψαχουλεφτουν !!
Και για το Ημερήσιο έχει τρόπους να καταφέρουμε τα πουλιά που τα βάραμε πιο μακριά μην τρελαθούμε στο τέλος με τα ρεμιγκτον και ροτγουειλ 2ρια και 3ρια και πάει λέγοντάς μόνο αυτά είναι για πάπια και βαραν μακρια και δώσε ευρώ εκεί που θα ευχαριστήσουν 2 κουτιά παίρνεις ένα μην πω 3 ,,άντε κάποιος που έχει φράγκα να πάει να πάρει ο καινούργιος όμως που μόνο και μόνο από αυτά που ακούει μμαζεύει λεφτά να πάει να πάρει ένα κουτί σφαίρες τέτοιες τι να ρίξει και τι να σκεφτεί τα φυσίγγια η το παπί?? Τι να πω δεν ξέρω έχω χαθεί με αυτά που ακούω και ββλέπω !! Τέλος του χρόνου ή κάμερα δεν θα λειπη σε κανένα κυνήγι και θα Δείτε με τι θα Ρίχνω πάπια μέγαλα μμικρά και ότι θες !!! Έσκασα πιαααααααα!!!
Βρε φιλαράκι πιστεψτο δεν το λέω ούτε για να μαλώσω ούτε για να το παίξω και ούτε το είπα για σένα γενικά αναφέρθηκα !!!Φιλε δεν μιλησα για ρεμιγκον ουτε ροτβαιλ ουτε με ενδιαφερη με τη φυσιγγια και τι νουμερο κυνηγαει ο καθενας δικαιομα του ειναι εγω εχω καταληξει εδω και χρονια τι βαζω.αλλο κυνηγι κανεις εσυ στις λουμπες τις βορειας ελλαδας το απογευμα και αλλιως κυνηγαει καποιος μερα καπου αλλου,ακομα και με ομοιωματα......μαλλωον το κυριοτερο σου προβλημα ειναι η τιμη απο τα φυσιγγια που βαζεις και οχι τη ποιοτητα γιατι ριχνεις πολλα και μπραβο σου αλλα ρε φιλε μαλλον εισαι η μειοψηφεια
Δεν αγοραζω ποτε μου μονο γεμιζω οποτε εχω πολλες επιλογες στο τι βαζω μεσα στα 35-40 πιστευωΒρε φιλαράκι πιστεψτο δεν το λέω ούτε για να μαλώσω ούτε για να το παίξω και ούτε το είπα για σένα γενικά αναφέρθηκα !!!
Συγνωμη δηλαδή εσύ απόγευματινο που κανείς που παίρνουν τα πουλιά σε τι ύψος μόνο με πανάκριβα φυσίγγια πέφτουν??
Στα 60 μμέτρα τουφεκας Εγώ μμιλάω άντε 35-40 μέτρα βαρια έχει λύσεις και για αυτά τα υψοι παραπάνω δεν ξέρω και δεν μμιλάω αν τώρα εσύ βΑράς σε τέτοια υψοι πεστο και σε μας να Ρίχνουμε !! Τι να πω δεν ξέρω !!
Ρε φίλε απογοήτευση είπα εγώ ότι 7,8 σε 35, 40 μμέτρα το είδες αυτό πουθενά??????Δεν αγοραζω ποτε μου μονο γεμιζω οποτε εχω πολλες επιλογες στο τι βαζω μεσα.στα 35-40 πιστευω δεν πεφτουν με 7-8αρια Ισως με ενα πολυ καλο 6 αρι μιλαμε για ακαριες καταβολες και οχι σπασμενα πουλια.στα 50-60 ισως και λιγο παραπανω αν πιστεψεις ποσο πολυ προσκοπευση θελουν ενα καλο 4αρι ακομα καλυτερα 3αρι ειναι το τελειο.
Δεν κάνω και άλλη δουλειά, μόνο για αυτό μετανιώνω συνέχεια. Το έχω πει πολλές φορές και ίσως καταντάει κουραστικό αλλά πιστέψτε με, θέλει να πιέσεις πολύ τον εαυτό σου να βάλει ένα "σπίτι" προσκόπευση σε ένα πράσινο ή ένα ψαλίδι που περνάει στα 60 μέτρα, αλλά αν τα καταφέρεις και το δεις να αρχίζει τις κουτρουβάλες, φτάνεις στον ουρανό. Ένας παλιός παπιοκυνηγός έλεγε ότι προσπαθεί να μάθει σε κάποιους την μέθοδο "παρά δέκα", να τουφεκάς στην ώρα 12 και τα παπιά να είναι η ώρα 10 ...παρατηρηστε λιγο ποση προσκοτευση βαζει ο alter και ας μας πει ο ιδιος ποσες φορες μετανιωσε που δεν εβαλε περισοτερη
Εδώ θα διαφωνήσουμε, πέφτει και παραπέφτει από τα 50-60 μέτρα, φτάνει να μπορείς να επαναλαμβάνεις την προσκόπευση και να φοράς ένα καλό τσοκ πολύ σφικτό.Ποιά 50 60 μμέτρα με πολεμικά βαρας τι να πω δεν ξέρω εσύ ξες!!!
Που να το βρεις το παπί στα 60 μέτρα με 200 σκάγια σε 3αρια τι σημάδι έχεις ποσά θα ρίξεις και πόσα να πέσουμε τι να πω ρε φίλε δεν ξέρω χάνομαι !!
Δεν ειμαι καλος στο σημαδι το προσπαθω,αλλα φιλε αν καταφερεις να κρατησεις μια καλη συγκετροση με καποιο τροπο ( ψαγμενο τσοκ καλο φυσιγγι) τοτε θα δεις που καποια πουλια καταβαλοντε και στα 60 αν τα πετυχεις.....ναι με 4-3αρια.καπου ειχα βαλει μια φωτο με 3αρια στα 65 μεγαλα βηματαΡε φίλε απογοήτευση είπα εγώ ότι 7,8 σε 35, 40 μμέτρα το είδες αυτό πουθενά??????
Ποιά 50 60 μμέτρα με πολεμικά βαρας τι να πω δεν ξέρω εσύ ξες!!!
Που να το βρεις το παπί στα 60 μέτρα με 200 σκάγια σε 3αρια τι σημάδι έχεις ποσά θα ρίξεις και πόσα να πέσουμε τι να πω ρε φίλε δεν ξέρω χάνομαι !!
Φίλε να σε κάνω μια ερωτησει καλά τα λες δεν λέω όχι ένα παπί έρχεται με 40χλμ. Π.χ Τραβερσα στα 60 μετρα εσύ ξες βαζεις την προσκοπευσει σου βαρας το παίρνεις έρχεται ένα αλο στα 60 μμέτρα Που σε αυτά τα μμέτρα τα λαθοι είναι φουλ μμπορεί να είναι και 70 μμπορεί και 50 παει αυτό άστο αλλά αυτό ερχετε με Αλή ταχύτητα η πιο πολύ η πιο λίγο εσύ θα ββάλεις πάλι την ίδια συνταγή και θα το πάρεις πιστεύω όχι και τα μείον είναι πολλά και δεν τα ανάφερα όλα!!Δεν κάνω και άλλη δουλειά, μόνο για αυτό μετανιώνω συνέχεια. Το έχω πει πολλές φορές και ίσως καταντάει κουραστικό αλλά πιστέψτε με, θέλει να πιέσεις πολύ τον εαυτό σου να βάλει ένα "σπίτι" προσκόπευση σε ένα πράσινο ή ένα ψαλίδι που περνάει στα 60 μέτρα, αλλά αν τα καταφέρεις και το δεις να αρχίζει τις κουτρουβάλες, φτάνεις στον ουρανό. Ένας παλιός παπιοκυνηγός έλεγε ότι προσπαθεί να μάθει σε κάποιους την μέθοδο "παρά δέκα", να τουφεκάς στην ώρα 12 και τα παπιά να είναι η ώρα 10 ...
Αυτος ειναι ο κανονας για τον κυνηγο της πολης που θα παει στο βαλτο 1-2 το πολυ 3 φορες τη σεζον.Αν τώρα θες να ρίχνεις ένα κουτί στα 60 μμέτρα 3ρια 4ρια για να βγάλεις τα γούστα να δεις ένα άντε 2 πουλιά να πέφτουν από το Θεό πάλι πάω πάσο !!!
Τότε να χαρώ τον φίλο μου δεν μμιλάω καθόλου συμφωνώ έτσι σχέδιο !!Αυτος ειναι ο κανονας για τον κυνηγο της πολης που θα παει στο βαλτο 1-2 το πολυ 3 φορες τη σεζον.
Τι περιμενεις να κανει οικονομια στα φυσιγγια οταν ξοδευει για βενζινη-διοδια 200-300 ευρω;