Φυσίγγια για το βάλτο

δεν το συνεχιζω αλο γιατι απο οτι βλεπω δεν σε νοιαζει η προσεγκισει παρα μονο η μακρινη τουφεκια !!! και οσο φιλαρακι για τα ανοιχτα νερα και μεις εχουμε ανοιχτα νερα αλλα σε ολα τα μεροι τα παπια καπου θα παν να φαν δεν θελουν μονο νερο !!! το νερο στο παπι λειτουργει 1ον να πινει το γλυκο παντα,, 2ον να ξεπλυθει απο το θαλασσινο νερο ,,, 3ον προφυλαξει ,, 4ον συμπληρωμα τροφης αν υπαρχουν στης οχθες μπουρμπουλια και μικροφικα βρυα κ.λ.π !! η καθαρη τροφη του ειναι ρυζι ,,καλαμποκι ,,, σταρι αρα καπου θα βγει τωρα το που στα μεροι σου εσυ πρεπει να το βρεις !!!

οσο τωρα για το πρωινο που λες τα μεγαλα πιο πολυ,,,, παιζουν πολυ και την μερα και πεφτουν και σε χωραφια αλλα αστα χωραφια γιατι ειπες για ανοιχτα νερα !!

και εγω εχω παει για παπια αμετριτες φορες σε μεγαλα ποταμια και λιμνες δηλαδι τι θα με πεις οτι ολα πεφτουν στο κεντρο και ειναι καντιλιασμενα οχι φυσικα εχουν και της πλαινες γκαβατζες τους καμια γκιολα απο τον παραποταμο η την λιμνη κ.λ.π πιστευω καταλαβαινομαστε για να τα παρεις πιο ομορφα τα ζωα απλα ο πιο πολυς ο κοσμος δεν ασχολιτε και παει στα βγαλσιματα και οταν μπαινουν τα πουλια που συνηθως ειναι καντιλιασμενα και εκει φυσικα ναι θα τα ριξεις και με μπαζουκα οχι μονο με 4ρια !!! αρα με σιγουρια πλεον μπορω να πω οτι ο καρτερακιας πρωτον κοιταει το θεμα προσεγκισει στο θηραμα με οτι ισουται αυτο φυσικα και μετα το θεμα φυσιγκια για να αυξησει της πιθανοτιτες επιτιχιας,,, μιλαμε για τα παπια παντα ,, αλλα ο πολυς ο κοσμος κοιταε να μην λερωσει το αμαξι να μην τογρατζουνισει να μην χαλασει τα αμορτισερ να μην καψει βενζινη μην ριξει καμια σφαιρα παραπανω και συνηθως ολοι καθονται μπροστα μπροστα και ριχνουν 2-3αρια και οι αλοι πιο κατω τα παιρνουν με 8ρια στα μουτρα τους μπροστα !!! δεν το συνεχιζω αλο ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν νευριαζω ουτε τιποτα μιλαω ακρως ηρεμα και φιλικα !!!
Τασο κυνηγαω σχεδον καθε μερα βαλτο και εχω μαθει να μην ντουφεκαω ΠΟΤΕ αν δεν ειμαι τουλαχιστον 90 τις εκατο σιγουρος που θα το παρω ετσι και αλλιως εκει θα ειμαι εκει παλι την επομενη μερα.ομως μου αρεσουν οι ακαριες καταβολες χωρις τραυματισμενα πουλια αυτο μονο τα ποιο χοντρα σκαγια σου δινουν μιλαμε παντα για μεγαλα πουλια και οχι σαρσελια.δυστηχως στα μερη μου τα ρυζια τα σταρια και τα καλαμποκια δεν υπαρχουν και οσα υπαρχουν ειναι σε απαγορευμενα μερη και αποστασεις.δεν μου αρεσει το απογευματινο κυνηγι και το κανω πολυ σπανια,για μενα το κυνηγι εναι παντα ημερησιο με ολους τους καιρους ακομα και με απνοια η με νταλα ηλιο,δοξα το θεο πολυ σπανια φευγω χωρις πουλια.η ομορφια του πρωινου δεν υπαρχει κατα την αποψη μου.

Eχει περασει σε αλλο επιπεδο ο Γρηγορης... ;) Εγω ακομα μονο διαβαζω κ μαζευω πληροφοριες επι του θεματος... .goodboy.
Παυλο χρησιμοποιειται μια "γρηγορη" πυριτιδα ας πουμε σκοπευτικη σαν πρωτο στρωμα κ μια πιο προοδευτικη απο πανω, φυσικα σε αναλογιες που θελουν γνωση κ ευλαβια για να γινουν ολα σωστα... Η πρωτη πυριτιδα χρησιμοποιειται για να καψει σωστα τη δευτερη κ να επιτυχουμε πολυ αυξημενες ταχυτητες κ σχετικα χαμηλες πιεσεις...
Και παντα με χοντρα σκαγια για να εχεις αποτέλεσμα αλλιως παει στραφι ο κοπος σου :):):):)

αν δεν ενοεις φιλε καποιον αλον εγω ο μονο παπια ειμαι ο πανος !! τωρα οσο τα φυσιγκια ακρη δεν βγαζουμε τωρα ομως θυνηθηκα κατι εχει ενα φετινο βιντεακι φιλαρακι που κυνηγα μονο παπια στα μεροι μας αλλα σε μακρινες τουφεκιες σε γκιολες τα χωραφια ειναι πιο κατω βαλτετο και δεστετο τι κανου τα 6αρια μονο 6αρια και τα 3φυσιγκια με φυσιγκια οχι ιδιετερα για μενα αλλα φετος επειδη τον εβλεπα απο μακρια στο κυβηγι εμεινα μαλακας απο κει που εριχνε με τα ιμπεριαλ 32 γραμαρια αυτα ειναι ισπανιας 5.50 ευρω αν παρεις κουτα !! πατηστε greek hunting ο φιλος λεγεται ορχαν κεχαγια !!! αν μπορεσω θα το βαλω εγω εδω !!!

εχει ενα φετινο βιντεακι φιλαρακι που κυνηγα μονο παπια στα μεροι μας αλλα σε μακρινες τουφεκιες σε γκιολες τα χωραφια ειναι πιο κατω βαλτετο και δεστετο τι κανου τα 6αρια μονο 6αρια και τα 3φυσιγκια με φυσιγκια οχι ιδιετερα για μενα αλλα φετος επειδη τον εβλεπα απο μακρια στο κυβηγι εμεινα μαλακας απο κει που εριχνε με τα ιμπεριαλ 32 γραμαρια αυτα ειναι ισπανιας 5.50 ευρω αν παρεις κουτα !! πατηστε greek hunting ο φιλος λεγεται ορχαν κεχαγια !!! αν μπορεσω θα το βαλω εγω εδω !!!

To βαζω εγω που σαν τρελαμενος το εχω δει... Ωραιο βιντεακι ειναι... ;)

δεν το συνεχιζω αλο γιατι απο οτι βλεπω δεν σε νοιαζει η προσεγκισει παρα μονο η μακρινη τουφεκια !!! και οσο φιλαρακι για τα ανοιχτα νερα και μεις εχουμε ανοιχτα νερα αλλα σε ολα τα μεροι τα παπια καπου θα παν να φαν δεν θελουν μονο νερο !!! το νερο στο παπι λειτουργει 1ον να πινει το γλυκο παντα,, 2ον να ξεπλυθει απο το θαλασσινο νερο ,,, 3ον προφυλαξει ,, 4ον συμπληρωμα τροφης αν υπαρχουν στης οχθες μπουρμπουλια και μικροφικα βρυα κ.λ.π !! η καθαρη τροφη του ειναι ρυζι ,,καλαμποκι ,,, σταρι αρα καπου θα βγει τωρα το που στα μεροι σου εσυ πρεπει να το βρεις !!!

οσο τωρα για το πρωινο που λες τα μεγαλα πιο πολυ,,,, παιζουν πολυ και την μερα και πεφτουν και σε χωραφια αλλα αστα χωραφια γιατι ειπες για ανοιχτα νερα !!

και εγω εχω παει για παπια αμετριτες φορες σε μεγαλα ποταμια και λιμνες δηλαδι τι θα με πεις οτι ολα πεφτουν στο κεντρο και ειναι καντιλιασμενα οχι φυσικα εχουν και της πλαινες γκαβατζες τους καμια γκιολα απο τον παραποταμο η την λιμνη κ.λ.π πιστευω καταλαβαινομαστε για να τα παρεις πιο ομορφα τα ζωα απλα ο πιο πολυς ο κοσμος δεν ασχολιτε και παει στα βγαλσιματα και οταν μπαινουν τα πουλια που συνηθως ειναι καντιλιασμενα και εκει φυσικα ναι θα τα ριξεις και με μπαζουκα οχι μονο με 4ρια !!! αρα με σιγουρια πλεον μπορω να πω οτι ο καρτερακιας πρωτον κοιταει το θεμα προσεγκισει στο θηραμα με οτι ισουται αυτο φυσικα και μετα το θεμα φυσιγκια για να αυξησει της πιθανοτιτες επιτιχιας,,, μιλαμε για τα παπια παντα ,, αλλα ο πολυς ο κοσμος κοιταε να μην λερωσει το αμαξι να μην τογρατζουνισει να μην χαλασει τα αμορτισερ να μην καψει βενζινη μην ριξει καμια σφαιρα παραπανω και συνηθως ολοι καθονται μπροστα μπροστα και ριχνουν 2-3αρια και οι αλοι πιο κατω τα παιρνουν με 8ρια στα μουτρα τους μπροστα !!! δεν το συνεχιζω αλο ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν νευριαζω ουτε τιποτα μιλαω ακρως ηρεμα και φιλικα !!!
Τασο κυνηγαω σχεδον καθε μερα βαλτο και εχω μαθει να μην ντουφεκαω ΠΟΤΕ αν δεν ειμαι τουλαχιστον 90 τις εκατο σιγουρος που θα το παρω ετσι και αλλιως εκει θα ειμαι εκει παλι την επομενη μερα.ομως μου αρεσουν οι ακαριες καταβολες χωρις τραυματισμενα πουλια αυτο μονο τα ποιο χοντρα σκαγια σου δινουν μιλαμε παντα για μεγαλα πουλια και οχι σαρσελια.δυστηχως στα μερη μου τα ρυζια τα σταρια και τα καλαμποκια δεν υπαρχουν και οσα υπαρχουν ειναι σε απαγορευμενα μερη και αποστασεις.δεν μου αρεσει το απογευματινο κυνηγι και το κανω πολυ σπανια,για μενα το κυνηγι εναι σχεδον παντα ημερησιο με ολους τους καιρους ακομα και με απνοια η με νταλα ηλιο,δοξα το θεο πολυ σπανια φευγω χωρις πουλια.η ομορφια του πρωινου δεν υπαρχει κατα την αποψη μου απο καποιον π
αν δεν ενοεις φιλε καποιον αλον εγω ο μονο παπια ειμαι ο πανος !! τωρα οσο τα φυσιγκια ακρη δεν βγαζουμε τωρα ομως θυνηθηκα κατι εχει ενα φετινο βιντεακι φιλαρακι που κυνηγα μονο παπια στα μεροι μας αλλα σε μακρινες τουφεκιες σε γκιολες τα χωραφια ειναι πιο κατω βαλτετο και δεστετο τι κανου τα 6αρια μονο 6αρια και τα 3φυσιγκια με φυσιγκια οχι ιδιετερα για μενα αλλα φετος επειδη τον εβλεπα απο μακρια στο κυβηγι εμεινα μαλακας απο κει που εριχνε με τα ιμπεριαλ 32 γραμαρια αυτα ειναι ισπανιας 5.50 ευρω αν παρεις κουτα !! πατηστε greek hunting ο φιλος λεγεται ορχαν κεχαγια !!! αν μπορεσω θα το βαλω εγω εδω !!!
σορρυ πανο νομιζα που σε λενε τασο,ασπαζομαι τις αποψεις σου για τα χωραφια ετσι και αλλιως και εγω βαζω σε πιασμενα πουλια σε μικρα κομματια μονο 6αρια.ομως η δευτερη αρρωστια μου ειναι η ιδιογομοση μετα το παπι και δεν αγοραζω ποτε εμποριου εκτος απο κανα δυο κουτια ψιλα για καβατζα στο αυτοκινητο για καμια τσιχλα.χοντρα μονο δικα μου........σε ζηλευω που εχεις τοσα κομματια εκει στα βορρια εδω σε εμας εχουν απαγορευση τα παντα δυστηχως μολις μπει ενας τσικιας τρεχουν ολλοι οι ψευτοοικολογοι του κολ............

αυτα ειναι τα μεροι μας και μετα ειναι τα χωραφια μια γευση εχω και γω καμερα αλλα δεν την βολευομαι καλα ολο για την καμερα χανω τα πουλια οταν μπορεσα θα βαλω και μερικα δικα μου απο καρτερια και σηκωματα !!! ο.κ φιλε βενετατο καταλαβα παω πασο !!!

δεστε καλα το βιντεακι και πιτε μου τι αλο να ζητησει κανεις απο αλο νουμερο εκτος απο 6αρι χαχαχχχαχα ημερισιο κυνηγι σε ολα τα μετρα και το το λεω με το χερι στην φωτια οτι ειναι αυτα τα φυσιγκια γιατι τον ξερω τον ανθρωπο μιλαμε φιλος ειναι και εχουμε και κυνηγησει και μαζι !!! ουτε κουνιετε το οπλο οταν βαραει απλα και ομορφα γλυκιες τουφεκιες ωραια πραγματα τσαφ τσαφ τσαφ οχι μπαμ μπουμ και τα παπια αυτα ολα σχεδον ειναι μεγαλα !!!

Φαίνονται καθαρά οι κάλυκες..Δίκιο έχεις..Μπράβο στο ιμπεριαλ και δεν του το ειχα για λέω την αλήθεια..:)
Σε τσίχλα κ τρυγόνι πολύ καλό αλλά μέχρι εκεί..Βλέποντας αυτό το βίντεο έμεινα μακακας...fff.

δεστε καλα το βιντεακι και πιτε μου τι αλο να ζητησει κανεις απο αλο νουμερο εκτος απο 6αρι χαχαχχχαχα ημερισιο κυνηγι σε ολα τα μετρα
Ο φιλος σου τουφεκαει καλα... Αυτο σημαινει πως για μενα κ με ενα φυσιγγι 34 γ ν5 να τουφεκουσε (πχ F2 Classic που ειναι κ φτηνο κ μαλακο) παλι την ιδια επιτυχια θα ειχε κ τολμω να πω πως σε μερικα πουλια που ηθελαν κ δευτερη για να ξεραθουν ισως να τα κατεβαζε με την πρωτη...
Προσωπικη αποψη παντα... Παντως δουλευουν ωραια τα φυσιγγια αλλα κ ο ανθρωπος ξερει να τουφεκαει...

Μια δοκιμή δεν ββλάπτει και το λέω αυτό σε φίλους που τους αρέσουν τα καρτερία γιατί από ότι ββλέπω δεν χρησιμοποιείται αυτά τα φυσίγγια δοκιμάστε τα gm3 special 32 γρά. Του Κυρ για το 6άρια έχει 400 φεύγα σκάγια με έχουν κάτσει απίστευτα αυτά τα φυσίγγια τι μμακριά τι κοντά ότι θες και όλα τα πουλιά νεκρά εκτός δικού μου λάθος Εγώ τα δουλεύω με 3άρια τσοκ με φουλ ακόμα δεν δοκίμασα δεν χρειάστηκε τώρα στο τέλος !!! Πάντως πιστεύω και στην φασσα θα κάνει δουλειά Αφού χαλάει έτσι τα πράσινα !!! Του χρόνου πέφτει παραγγελία με κλειστά τα μάτια !! Και για φτηνά από ότι είδα τα δουλεύετε πολύ εσείς σε τσίχλες και λέτε καλά λόγια τα 31γρα. Τα eyromix τα λαμπρό για τα μμικρά το απόγευμα 7.8 ανάμεικτα θα κάνω δοκιμή να δω πως θα κάτσουν αλλιώς πάλι στα 8.5 ευρώ διασποράς gm3 εγγύηση αλλά δεν συμφέρουν τρώμε πολλά φυσίγγια. !! Θα δούμε !!

Μια δοκιμή δεν ββλάπτει και το λέω αυτό σε φίλους που τους αρέσουν τα καρτερία γιατί από ότι ββλέπω δεν χρησιμοποιείται αυτά τα φυσίγγια δοκιμάστε τα gm3 special 32 γρά. Του Κυρ για το 6άρια έχει 400 φεύγα σκάγια με έχουν κάτσει απίστευτα αυτά τα φυσίγγια τι μμακριά τι κοντά ότι θες και όλα τα πουλιά νεκρά εκτός δικού μου λάθος Εγώ τα δουλεύω με 3άρια τσοκ με φουλ ακόμα δεν δοκίμασα δεν χρειάστηκε τώρα στο τέλος !!! Πάντως πιστεύω και στην φασσα θα κάνει δουλειά Αφού χαλάει έτσι τα πράσινα !!! Του χρόνου πέφτει παραγγελία με κλειστά τα μάτια !! Και για φτηνά από ότι είδα τα δουλεύετε πολύ εσείς σε τσίχλες και λέτε καλά λόγια τα 31γρα. Τα eyromix τα λαμπρό για τα μμικρά το απόγευμα 7.8 ανάμεικτα θα κάνω δοκιμή να δω πως θα κάτσουν αλλιώς πάλι στα 8.5 ευρώ διασποράς gm3 εγγύηση αλλά δεν συμφέρουν τρώμε πολλά φυσίγγια. !! Θα δούμε !!
Μπράβο που κυνηγάς παπιά με μόνο 32 γρ. σκάγια...
Πρέπει να είσαι απο τους ελάχιστους...
Αν όμως είναι γεμισμένα με Νο 6 Ιταλικής διαμέτρου 2,7 χιλ. που βγαίνουν (σύμφωνα με τους πίνακες) 9,3 σκ./γρ. περίπου
Τότε έχουμε
32 γρ. Χ 9,3 σκ./γρ.=297,6 σκάγια στο συνολο της γόμωσης.

Φιλαράκι έχει 400 σκαγια σίγουρα ακριβώς δεν θυμάμαι είμαι σίγουρος γιατί πάντα τα μμετράω γιατί το έχω παρατηρήσει ότι για μένα μμιλάω Προσωπικά ότι έχω επιτυχία στα 260 σκάγια και άνω με το 3αρι τσοκ και είναι ελληνικά Αυτά όμως κατσαν πολύ καλά στο όπλο και πολύ γρήγορα στο πουλί Εγώ δεν κάνω τραγικές προσκοπευσεις πότε η στο κεφάλι η άντε λίγο μπρο στα ανάλογος τι θα πιστέψω !!

Όσο αυτό που είπες για τα 32γράμ. Δεν ξανάβαζω πότε μα πότε κάτι παραπάνω πότε ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ από 28-32 και το Ποιο χαμιλο νούμερό μχέρι 6αρι και Ποιο ψιλό 8 τίποτε αλό μα τίποτε και ειμαι καργα κάθετος !!!

Αν όμως θέλεις να μαθεις ακριβώς ποσά σκάγια μην έκανα και κάνα λάθος ξανάμετραω αλλά από ότι θυμάμαι 400 σίγουρα θα κάτσω να τα ξανάμετρισω με εβαλες στην πρίζα τώρα χαχαχαχαχαχαχα!!

Όντως είχα κάνει λάθος 348 σκάγια μμέτρησα στο 6αρι μαλον θα είχα μμετρήσει και θυμόμουν από 7αρι !!!
Επειδή μου φάνηκαν πολλά για 6άρι έγραψα το παραπάνω μνμ.
Σημασία έχει ότι είσαι ευχαριστημένος και παίρνεις παπιά με τα συγκεκριμένα φυσίγγια.
Τα υπόλοιπα είναι ποιο πολύ για τη θεωρία, κουβέντα να γίνεται δλδ.

Back