Φυσίγγια για το βάλτο

Πρόσφατα δυο DVυδροβιων ενα ελληνικό κ ενα ιταλικό του lugari.αυτο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ηταν οτι κ στις δυο περίπτωσης έριχναν με rc 32 κ έκαναν ωραίες βολές.ο ένας κυνηγούσε μέσα στο βάλτο κ ο άλλος στον κάμπο η απορία μου ειναι οτι καπιοι φίλοι λένε οτι το φυσίγγι αυτο δεν κανει για υγρασία.το ερώτημα μου ειναι αυτη οι κυνηγοτοποι δεν είχαν υγρασία?προς θεού δεν αμφισβητώ τους συναδέλφους.απλα μου έκανε εντύπωση κ ξαφνιάστηκα.το εν λόγω μόνο τον Σεπτέμβρη το εχω ριξει κ ηταν φοβερό(τρυγόνια) .[/QUOTE]

Φίλε τα rs32 είναι παρά πολύ καλά φυσίγγια πολύ γρήγορα και συγκρετρωτικα έφαγα αρκετά κουτιά στην έναρξη σε νούμερο 7 σε6 δεν έφερναν Και έπαθα πλάκα αλλά όντως δεν είναι για κρύα και εκείνα τα πρωινά που έχει πολύ υγρασία !!

Για μεσες ώρες και ψιλές θερμοκρασίες και ξηρούς καιρούς δεν παίζονται Εγώ τα είχα πάρει κατά λάθος για να περνάει Η ώρα να βαραω κάνα μπεκατσινι μέχρι να αρχησουν τα πάπια Γιατί στης αρχές πάω νωρίς για να πιάσω το μμέρος πάω 3 για να κυνηγήσω 8.30 άστα να παν και όσο περίμενω με τον καφέ την πληρώνουν τα μπεκατσινια πολύ μάρεσαν και του χρόνου πάλι θα τα πάρω για της νεκρές ώρες και όχι μόνο είναι και φτηνά με έκανε εντύπωση έχουν πολύ μμακρινή τουφέκια δεν θα ξεχάσω ένα Μέσημερι που ήμουν αραχτός ήρθε ένα κοπαδακι μμικρά έπεσε στο νερό σε απόσταση που λες μπα δεν τα περνώ αλλά λέω δεν μαμεις και ξεκινάω άδειαζω το όπλο και πήρα 3 τα 2 καθηστα και 1 στο σήκωμα και είχα μμετρήσει 45 μεγαλουτσικα βήματα αυτό έγινε φέτος !!!

Παντως παιδια τα Β&Ρ winter δοκιμασθηκαν αυτη την φορα απο -20 εως -7 στη Ρουμανια .... ευτυχως δουλεψαν κ αυτα και τα Benelli μας!!! Απλα σε αποστασεις 40-45 μετρα που συνηθως πατσαβουριαζαν τα πουλια , τωρα επεφταν κ ηταν ψιλοζωντανα στο νερο , ισως λογο κρυου να ηθελε ακομη παραπανω προσκοπευση.

4αρι, κ τα πάπια παγώνει το νερό στο φτέρωμα του σώματος ... Οποτε κ αυτό ίσως παίζει ρόλο. Πάντως κ οι κινήσεις μας λογο ρούχων δεν είναι γρήγορες κ φυσικά τα αντανακλαστικά... Αν σ έχει παγώσει μέχρι κ η τσουτσου άντε να ρίξεις σωστά

4αρι, κ τα πάπια παγώνει το νερό στο φτέρωμα του σώματος ... Οποτε κ αυτό ίσως παίζει ρόλο. Πάντως κ οι κινήσεις μας λογο ρούχων δεν είναι γρήγορες κ φυσικά τα αντανακλαστικά... Αν σ έχει παγώσει μέχρι κ η τσουτσου άντε να ρίξεις σωστά

hosting imagenes

Eκει που πετουσαν φετος στο Δ ημουν ηδη κοντα σε μιση νταλικα προσκοπευση. Ποσο περισσοτερο να βαλουμε ακομη? Με τον πολυ αερα εχεις και σημαντικη αποκλιση που επισης πρεπει να υπολογισεις. Σε λιγο θα βγαινουμε μου φαινεται με κομπιουτερ πανω στα λειοκαννα που θα σου λενε που πρεπει να σημαδευσεις, οπως στα long range ραβδωτα

Οτι καλυτερο ψωνισε ο φιλος σου Κωνσταντινε. Τα Κent Faststeel δουλευουν πολυ οι φιλοι μου στην Αμερικη, το Hevi Metal εχει τουλαχιστον αποδοση μολυβδινου.

Οτι καλυτερο ψωνισε ο φιλος σου Κωνσταντινε. Τα Κent Faststeel δουλευουν πολυ οι φιλοι μου στην Αμερικη, το Hevi Metal εχει τουλαχιστον αποδοση μολυβδινου.
Ένα ακόμα φυσίγγιο της εταιρίας ΚΕΝΤ που είχα διαβάσει και θα έπαιρνα να δοκιμάσω είναι το tungsten matrix.
Με σκάγια κατασκευασμένα από μίξη βολφραμίου και πολυμερικού υλικού, που έχουν ειδικό βάρος περίπου σαν μολύβδινο σκάγιο και το κυριότερο την ίδια σκληρότητα και έτσι μπορούν να βληθούν και από κάννες που δεν έχουν πιστοποίηση για ατσάλινα σκάγια και από οποιοδήποτε τσοκ.
Τώρα η τιμή μάλλον θα είναι αρκετά τσιμπημένη...

Παύλο σε ευχαριστώ πάρα την τύφλα που έχω εγώ του πα τι θα παρει.sarcastic.. Έχω ερώτηση με αυτά τα φυσίγγια πιο θεωρείται ιδανικό τσοκ για μεσαίες και μακρινές αποστάσεις έχω εργοστασιακα το demi και το cyl.

Eκει που πετουσαν φετος στο Δ ημουν ηδη κοντα σε μιση νταλικα προσκοπευση.
Τόση περίπου προσκόπευση δίνει σε αυτές τις συνθήκες με τον αερα από πίσω ο Don Zutz.Αν σε ενδιαφέρει όταν γυρίσω σπίτι θα βρω το κείμενο του.

Παύλο σε ευχαριστώ πάρα την τύφλα που έχω εγώ του πα τι θα παρει.sarcastic.. Έχω ερώτηση με αυτά τα φυσίγγια πιο θεωρείται ιδανικό τσοκ για μεσαίες και μακρινές αποστάσεις έχω εργοστασιακα το demi και το cyl.

Με το ντεμι εισαι ενταξει Κωνσταντινε. Ολα τα φυσιγγια που ψωνισατε ειναι υπερσυγκεντρωτικα

Τόση περίπου προσκόπευση δίνει σε αυτές τις συνθήκες με τον αερα από πίσω ο Don Zutz.Αν σε ενδιαφέρει όταν γυρίσω σπίτι θα βρω το κείμενο του.

Γιαννη θα με ενδοιεφερε και μαλιστα πολυ. Πρωτη φορα ειχα και αστοχιες λογω υπερβολικης προσκοπευσης, με πουλια να σταματανε σχεδον στον αερα λογω των σκαγιων που σφυριζαν μπροστα στη μυτη τους.

Παντως παιδια τα Β&Ρ winter δοκιμασθηκαν αυτη την φορα απο -20 εως -7 στη Ρουμανια .... ευτυχως δουλεψαν κ αυτα και τα Benelli μας!!! Απλα σε αποστασεις 40-45 μετρα που συνηθως πατσαβουριαζαν τα πουλια , τωρα επεφταν κ ηταν ψιλοζωντανα στο νερο , ισως λογο κρυου να ηθελε ακομη παραπανω προσκοπευση.
Αν ειχε βγαλει ηBP φησ. 2gr MB36/με36γρ.σκαγια να δεις τι θα εκαναν.o_O

Χθες παπαρα προχτές παπαρα αλλαγή σχεδίου και μμέρους Σήμερα !!
Λίγο που βαρενα τώρα στο τελος και πάω σε πιο κοντινα μγέροι και σαφώς έχουν πιο πολύ κόσμο λίγο που τα έχω καψει αρκετα στο μμέρος που πάω ανασα δεν πήρε 2 βδομάδες Λίγο που με πήραν χαμπάρι και με έχουν κυκλωσει άστα να παν αλου αλου !!

Άντε να δούμε με σήμερα !!!

Παιδια δείτε ποσο αργα ειχαν γινει τα φυσιγγια B&P winter με -12. αυτο το καθιστο ηταν 50 ααααντε 55 το πολυυυυυυυυυυ μετρα, τα σκαγια με μεγαλη ατρακτο με 2*Carlson κ καθυστερηση απο το μπαμ μεχρι να φθασουν, τα winter 4αρια ηταν. Το παπι ειναι στο τελος της ατρακτου περιπου.

http://sendvid.com/4dn3q2pi

Ποια η γνώμη των συναδέλφων για τα φυσίγγια του Δημήτριου Υψηλού. Εφόσον φυσικά τα έχουν χρησιμοποιήσει σε κυνήγι αγριόπαπιας.

Πολύ καλά φυσίγγια όσες φορές πήρα τα τελευταία ήταν στης αρχές κάτι διασποράς διάφανα γαζωναν σε 6ρι Αλλά φιλαράκι αναγκαστικά τα έκοψα λόγο τιμής αν θυμάμαι Καλά κάνα 10ρικο είχα δώσει και τότε τα κουτιά φεύγαν σύννεφο δεν συμφέρει μμακάρι να έκανε κάτι με της τιμές και θα τα είχα σχεδόν συνέχεια μαζί μου και διασποράς και κατανόμεας όπως τα αναφέρει !!!

Γιαννη θα με ενδοιεφερε και μαλιστα πολυ. Πρωτη φορα ειχα και αστοχιες λογω υπερβολικης προσκοπευσης, με πουλια να σταματανε σχεδον στον αερα λογω των σκαγιων που σφυριζαν μπροστα στη μυτη τους.

Γενικα πολλα παπια με ενα ελαφρυ βοριαδακι στον κωλο εκαναν πολλες απο τις τουφεκιες μας να φευγουν πισω κρυβοντας την ταχυτητα τους...

subir imagen
Αυτές τις προσκοπευσεις συνιστά ο Αμερικανός παπιοκυνηγος και συγγραφέας Don Zutz στο βιβλίο του. Τα σκαγια είναι μολυβδινα και οι προσκοπευσεις αφορούν αυτά και είναι για τραβερσες.Βλεπουμε ότι για μακρινές τουφεκιες και μεγάλες ταχύτητες παπιών δίνει προσκόπευση 6μέτρα.
Όσον αφορά τα σιδερενια σκαγια συνιστά μικρότερη προσκόπευση μέχρι τα 35 μέτρα και μεγαλύτερη μετά.

Back