φιλαρακια τελικα η δοκιμη στα ιμπεριαλ εγινε στα χαρτονια τα εριξα σε ολα τα μετρα και τσοκ που ειχα 1,3,4 40 35 30 25 20 και νουμερα 6.7.8 32 γραμαρια !!!
φωτο δεν εβγαλα γιατι μου φανηκαν πολυ λιγο η διαφορες τζαμπα μην μπω σε τετοιες διαδικασιες ανεβασματα κ.λ.π !!
με λιγα λογια τι ειδα ==
για μενα πρωσωπικα μιλαω δεν μου φανηκαν τραγικες διαφορες που κανουμε τοσο μεγαλο ζητημα τα τσοκ δικια μου γνωμη και πιστευω δεν ξαναασχολουμε με τετοια ζητηματα και το φουλ στα 40 μετρα ειχε καποια ανοιχτη τουφεκια που αν ηταν τα σκαγια σε καιριο σημειο θα σκωτωναν το πουλι (τυχη και κατι τετοιο ) και το 3αρι τσοκ ειχε πανω κατω το ιδιο με πολυ μικρες διαφορες !!! απο οτι καταλαβα που εριξα και σε ποιο κοντινες αποστασεις ειδα οτι το 3αρι τσοκ για μενα ειναι το καλητερο σε συγκετρωσεις στης αποστασεις που βαραω 25-30 μετρα και τα 3 νουμερα τα βγαλαν περα ανετα μαρεσαν στο χαρτι !!!
συμπερασμα ημερισιο νουμερο 6 ,,,, παντα 3αρι τσοκ με μαξ βολες 40 μετρα και ο θεος να βαλει το χερι του αν το κοψει σε κανα κεφαλι και τετοια στα 30 ειναι καθαρησμενο εγω θα φταιω μετα !!
και το σουρουπο αναλογος παντα το μερος αν ερχονται βολικα και κοντινα 4αρι τσοκ γιατι ειχε λιγο ποιο ανοιχτη τουφεκια στα 7ρια 8ρια απο το 3αρι τσοκ στα 20-25 μετρα !!
αλλα και το 3αρι να αφησω και για απογευμα δεν ειχε και τραγικες διαφορες αλλα ειναι αναλογος το μερος αν πεφτουν η παιρναν λιγο ποιο μακρια αφηνω πανω παλι το 3αρι τσοκ με πιο ψιλα σκαγια και ολα καλα !!!
παντως δεν ειδα κατι αμαν αμαν στα τσοκ εγω πιστευω ενα 3αρι τσοκ για καρτερια απο 25- 35μαξ μετρα και 6αρια στα 32 γραμαρια τα ριχνει ολα αυτα που θελω εγω !! μετα στα 40 45 μετρα απο οτι ειδα στα χαρτονια ειναι και λιγο εως αρκετα θεμα τυχης που θα βρει το σκαγι το πουλι !!! αυτα ειδα στα ιμπεριαλ σε θεμα τι ανοιγουν και λιπα !!!
τωρα την κανουν απο διατρισεις και ταχυτητες θα δουμε του χρονου στην πραξη πανως πιστευω στης φυσιολογικες αποστασεις που συνηθως ριχνω απο οτι ειδα δεν θα εχω καποιο προβλημα με ολα τα νουμερα που δοκιμασα εχουν ικανοποιητηκες για μενα για να πληξουν το παπι !!! αυτα