BB στα 62 γραμαρια με 2 αστερακι
Xaxaxaxaxa εντακση ποτε δεν ξερεις τη θα περαση γιαυτο καλητερα κηδιες .pop..pop..pop. παρα να κλεω πυ δεν τα ειχα μαζι.μου χαχαχαχαχαΦιλε αυτο θα κανει ομως πολυ μεγαλες τρυπες στα σαρσελακια
Xaxaxaxaxa εντακση ποτε δεν ξερεις τη θα περαση γιαυτο καλητερα κηδιες .pop..pop..pop. παρα να κλεω πυ δεν τα ειχα μαζι.μου χαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχ ασε τη επαθα παβλο μου πιος εγω που το πιο ψηλο νουμερο που εχω πανο μου στο βαλτο εινε τα 3αρια και πηγα εκη ξυπολιτος στα αγκαθια θα το θυμαμε μια ζωη ακομα με στηχιονουν τα βραδια χαχαχαχαΧαχαχα. Καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι φετος δεν ειχες τοσο χοντρα πανω σου σε κατι χηναρια που παιζανε. Να το προσεχεις αυτο
Τα ξερω κι εχω ακουσρι πολυ καλα λογια οχι ομως για τα υδροβια. Απο διευρυμενους αυλους μπορουν να βληθουν?βγαζει και φοβερο σεμι διασπορα αν θυμαμαι καλα. ενα με μπλε καλυκα. φοβερη ντουφεκια.
Sta rottweil 40gr anaferese?Προσωπικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τα Rotweil No 3! Με παγωνια και σχετικη υγρασια οι παπιες επεφταν "ξερες" ακομα και με 1-2 σκαγια
Bp valle steel 32,bornaghi 36,power steel 32Παλικάρια με τα ατσάλινα τι γίνεται;
Έχετε ξεχωρίσει κάποιο που να σας άρεσε;
Ότι θέλουν φέρνουν Γιώργο, τώρα θα κόψουν και τα μπαρουτια.Για ποιον λόγο άραγε δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά τα Dual Shock της B&P;
Έχουν αρκετό καιρό που παράγονται.
Για ποιον λόγο άραγε δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά τα Dual Shock της B&P;
Έχουν αρκετό καιρό που παράγονται.
Μονο εμεις...Για τον ίδιο λόγο που δεν εισάγονται οι περισσότερες ακριβές σειρές. Θα πρέπει να πουληθούν ακριβά και ο κόσμος δεν θα τις αγοράσει. Έψαχνα τα tungsten της b & p και τα βρήκα από 46 έως 55 ευρώ στο εξωτερικο την δεκάδα. Και να έρχονταν εδώ πόσοι θα τα αγόραζαν?