Φυσίγγια για το βάλτο

Και να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που χουν γεννηθεί μεγάλα Τουφεκιά
Που ρίχνουν καλά με ότι και αν τους δώσεις
Με μάτια ανοικτά με μάτι κλειστο με κοντάκι μετρημένο η όχι με ακριβό η φτηνό όπλο με 24 γρ η με 56 γρ

Αυτοί οι τύποι που ευτυχίσα να συναντήσω είναι παιδιά που χουν ρίξει απίστευτα πολλές βολές και ας μη πάνε σκοπευτήριο σε κυνήγια και έχουν ένα χαρακτηριστικό

Απίστευτη αυτοσυγκέντρωση
Ο κόσμος να χαλάει βλέπουν μόνο τον στόχο
Δεν θα αγχωθούν στιγμή ότι και αν γίνεται γύρω τους είτε είναι δύσκολο θήραμα η άγνωστο η μακριά η ξαφνικό η ουρανοκατέβατο

Μπας και το κλείδωσαν έχει πέσει

Και αυτό γιατί είναι Ήρεμοι με αυτοπεποίθηση δεν από να χουν απέναντι τους όλα τα θηράματα του κόσμου
Κανείς δεν θα τους πείσει ποτέ ότι μπορεί να αστοχήσουν
Και αν το κάνουν το ξεγράψουν αμέσως

Ένας φίλος μου τέτοιος έχει 7-8 όπλα
Κανένα δεν έχει μετρήσει
Όλα διαφορετικά
Του ρίχνουμε πάνω κουκούτσι ελιάς και το εξαφανίζει
Το χω δει άπειρες φορές
Στα δέκα πουλιά θα πάρει τα εννέα τουλάχιστον επαναλαμβανόμενα

Αλλά ρίχνει σε ένα μήνα όσα φυσίγγια δεν ρίχνω εγώ σες5 χρόνια

Σκουπόξυλο να του δώσεις θα το ρίξει το πουλί

Κάποιοι το χουν ταλεντο

Υπαρχουν magnum 45-46gr που βγαζουν ταχυτητες που θα εκαναν καποια 36αρια να κοκκινιζουν....εχουν πολλα μειονεκτηματα αλλα σε χοντρα νουμερα δεν υπαρχει αντιπαλος να τα κοντραρη...φυσικα θελουν μεγαλη εξασκηση,βασταγερο οπλο και να μην σκεφτομαστε τη εχουμε μεσα στο οπλο....ετσι και αλλιως στην τελικη οι μενουσες εχουν σημασια;)οποτε παμε σε δυο νουμερα σκαγια ποιο χοντρα απο αυτο που βαζουμε συνηθως...φυσικα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να ριξουμε πολλλλλλλα φυσιγγια πριν παρουμε αποτελεσματα.

Αμερικάνικα φυσίγγια 46 γραμ., 3" που διαφημίζονταν για 1280π/δ έβγαζαν πραγματική ταχύτητα 1200-1220π/δ στο 1.5μ., με ομολογουμένως πολύ ομοιόμορφες καμπύλες πιέσεων και SD ταχύτητας μονοψήφιο νούμερο.

αν εχει χρησ. καποιος απο εσας το super caccia long distance σε νο. 3 και 4 θα ηθελα τις εντυπωσεις του οπως και το pm 40 στα ιδια νουμερα
Ευρυπίδη το έχω χρησιμοποιήσει σε 4-6 & 3-5 ...συγκεντρωτικό με πολυυυυ καπνα η tecna. Το B&P winter μ άρεσε περισσότερο

Βρε παιδιά την παλιά καλή συνταγή των fly Target premier γιατί δεν την φτιάχνουν? Δόξα το Θεό σκληρά σκάγια βρίσκεις εύκολα (έστω επιμεταλλωμένα). Ακόμη και αν δεν επιτρέπονται για υδρόβια, θα γαμούν σε φασα και λαγό.

αν εχει χρησ. καποιος απο εσας το super caccia long distance σε νο. 3 και 4 θα ηθελα τις εντυπωσεις του οπως και το pm 40 στα ιδια νουμερα
Δοκιμασε σε κρυο το long range 36αρι τις b&ρ που βγαινει σε 10αδα.εχω δει σε νουμερο 3 απιστευτα σκοτωματα

Βρε παιδιά την παλιά καλή συνταγή των fly Target premier γιατί δεν την φτιάχνουν? Δόξα το Θεό σκληρά σκάγια βρίσκεις εύκολα (έστω επιμεταλλωμένα). Ακόμη και αν δεν επιτρέπονται για υδρόβια, θα γαμούν σε φασα και λαγό.
γιατι τολη απο τοτε που απεβιωσε ο ορεστης αυτη που ανελαβε τα εχει χαλασει. ο οποιος ορεστης να συμπληρωσω οτι οντας σκοπευτης ο ιδιος εψαχνε την τελειοτητα στο φυσιγγι που εβγαζε στην αγορα. κριμα πραγματικα γιατι τετοια φυσιγγια δεν βγαινουν πια. ενα αλλο φυσιγγι του συγχωρεμενου πιυ ειχε αφησει εποχη ητανε το centro στα 33 γραμ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.κριμα πραγματικα κριμα. οι φιλοι χανιωτες ελπιζω να το θυμουνται

Last edited:
γιατι τολη απο τοτε που απεβιωσε ο ορεστης αυτη που ανελαβε τα εχει χαλασει. ο οποιος ορεστης να συμπληρωσω οτι οντας σκοπευτης ο ιδιος εψαχνε την τελειοτητα στο φυσιγγι που εβγαζε στην αγορα. κριμα πραγματικα γιατι τετοια φυσιγγια δεν βγαινουν πια. ενα αλλο φυσιγγι του συγχωρεμενου πιυ ειχε αφησει εποχη ητανε το centro στα 33 γραμ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.κριμα πραγματικα κριμα. οι φιλοι χανιωτες ελπιζω να το θυμουνται
Ευρυπίδη, ένα παλικάρι Δήμος δεν τα έφτιαχνε μαζί με την κοπελιά ;; Είχα μιλήσει πριν 5-6 χρόνια γιατί θέλαμε μια πάρτιδα για Ρουμανία. Μου είχε πει ότι δεν έχει καλό σκάγια τώρα...αλλά πάλι καλό θα είναι. δεν πήραμε τελικά γιατί τα βιαζόμασταν

παει ο δημος τολη. τωρα ειναι βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος ενας αλεξανδρος δεν θυμαμαι το επιθετο του νομιζω εξαρχου που κυνηγουσε αφρικη βουλγαρια και αλλου μαζι με το λοβερδο. η κοπελια παραμενει
Οι κοπέλες πάντα μένουν αχαχα. Ναι ο εξάρχου είναι αλλά έχουν κάνει άλλη ονομασία dynamic. Τώρα δεν τα έχω δει να τα ρίχνουν παιδιά από.το φόρουμ ή κάποια δοκιμή ...

Back