με καραμπινα θα τα ριξεις?Αν καταφέρω να βγω στην έναρξη λέω να ξεθαψω κάνα δυο κουτια Βεργίνα που έχω. Κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι το δούλευαν πολλοί σε τρυγόνια και τα αναπολουσαν. Είναι μαλακά για τα 33γρ τους;
Ναι καραμπίνα.με καραμπινα θα τα ριξεις?
Αν καταφέρω να βγω στην έναρξη λέω να ξεθαψω κάνα δυο κουτια Βεργίνα που έχω. Κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι το δούλευαν πολλοί σε τρυγόνια και τα αναπολουσαν. Είναι μαλακά για τα 33γρ τους;
οτι σου ειπε ο σπυρος .Ναι καραμπίνα.
Θα εισαι επάνω στην έναρξη Στεφανε ;Αν καταφέρω να βγω στην έναρξη λέω να ξεθαψω κάνα δυο κουτια Βεργίνα που έχω. Κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι το δούλευαν πολλοί σε τρυγόνια και τα αναπολουσαν. Είναι μαλακά για τα 33γρ τους;
Αν και δν τα έχω ρίξει ποτέ.......αν δν κάνω λάθος Μάνο είναι με S4...Η "εξειδικευμένη" σειρά της NSI είναι ίδια με την παλιά που ήταν άλλα τα κουτιά; Έχει δοκιμάσει κανείς το tortora; ξέρουμε τη έχει μέσα;
Εδώ, θα βρεις τα πάντα σχετικά με την ειδική σειρά για το κυνήγι από τη NobelSport... Αν μη τι άλλο, πανέμορφα και "λαχταριστά" φυσιγγάκια...!!! (Εγώ, τα αγόρασα όλα, περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους...)Η "εξειδικευμένη" σειρά της NSI είναι ίδια με την παλιά που ήταν άλλα τα κουτιά; Έχει δοκιμάσει κανείς το tortora; ξέρουμε τι έχει μέσα;
Πάνω θα είμαι, το αν και που θα κάνω έναρξη είναι ρευστό ακόμα.Θα εισαι επάνω στην έναρξη Στεφανε ;
Κατάλαβα ....Πάνω θα είμαι, το αν και που θα κάνω έναρξη είναι ρευστό ακόμα.
Εδώ, θα βρεις τα πάντα σχετικά με την ειδική σειρά για το κυνήγι από τη NobelSport... Αν μη τι άλλο, πανέμορφα και "λαχταριστά" φυσιγγάκια...!!! (Εγώ, τα αγόρασα όλα, περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους...)
https://www.nobelsport.it/en/products-en/hunting/collection
Μάλλον είναι καθαρά θέμα marketing και όχι κάτι ουσιαστικό... Για να δει κάτι νέο ο καταναλωτής και να σπεύσει να το αγοράσει...Αποκλειεται να ειναι το ιδιο με το παλιο συν τα επινικελωμενα σκαγια..αν το παρεις Μανο να εχεις κ αλλα δοκιμασμενα φυσιγγια μαζι σου..
πρωτο κ κυριο χαρακτηριστικο τον αλλαγων που εκανε η nsi ειναι οτι "σκληρηνε" τα φυσιγγια ..
Σχετικα με το 206 formula 33γρ να θυμισω οτι αρχες του "01 που εβγαλε την νεα σειρα φυσιγγιων δινοντας τους το ονομα της καθε πυριτιδας που ειναι γεμισμενα κ ολα σε λαδι σκουρο καλυκα το γεμιζε με gt,μετα με αποσπωμενο πατο κ τωρα παλι με gt..γιατι επεστρεψαν στον αρχικο συγκεντρωτηρα μονο αυτοι μπορουν να το ξερουν......
Οποιος μπενει σε ιταλικα φορουμ με ενδιαφερει να μου πει την αποψη των ιταλων συναδελφων για την nsi γενικα..ειναι αδυνατον να μην υπαρχουν σχολια...
Ειλικρινα αλλη εταιρια με τοσες πολλες αλλαγες σε σχετικα συντομα διαστηματα δεν νομιζω να εχει υπαρξει..να βαλουμε μεσα κ τα δυο μεγεθη σκαγιων που εβαλε σε καποιους τυπους....
Εχω φαει κολλημα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τους λογους..
Ειδατε πχ την Bp οι αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο..??
Πιο πολλά σκάγια το τσιχλοφύσιγγο από το tortora και μάλιστα σε νολυμερο σκαγιών μιξ 9 και 11...ωραίοι οι Ιταλοί! Εξακολουθούν να είναι της άποψης όσο πιο πολλά σκάγια τόσο το καλύτερο στην τσίχλα!Εδώ, θα βρεις τα πάντα σχετικά με την ειδική σειρά για το κυνήγι από τη NobelSport... Αν μη τι άλλο, πανέμορφα και "λαχταριστά" φυσιγγάκια...!!! (Εγώ, τα αγόρασα όλα, περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους...)
https://www.nobelsport.it/en/products-en/hunting/collection
Κοιταξέτο απ τη φωτογραφία και όλα καλά. Γλυτωνεις και 11€ ....Kαι η maionchi εκτος το 9/11 το εβγαζε και σε 10/12 με tecna..ειχα παρει τα πρωτα (εποχης δραχμων) κ ηταν τρομερα..φετος θα παρω ενα κουτι οχι απο τα καινουργια γιατι κατι με χαλαει..αλλα τα προηγουμενα να δω τι λενε..
https://www.megasalapatas.gr/nsi-grive-Τσίχλα-33gr-nsigrive-nobel-sport
Πανακριβο για τσιχλα εννοειται αλλα θελω να το ξαναδω επειτα απο χρονια....
......και ο Διογενης απαντησε...μακαρι να μπορουσα να ικανοποιησω την πεινα μου τριβοντας την κοιλια μου ...Κοιταξέτο απ τη φωτογραφία και όλα καλά. Γλυτωνεις και 11€ ....
αμα ειναι τα παλια ριξτα και πηγαινε να ευχαριστηθεις μπυρες μετα .απο τα καινουργια μακριααααααα!!!Kαι η maionchi εκτος το 9/11 το εβγαζε και σε 10/12 με tecna..ειχα παρει τα πρωτα (εποχης δραχμων) κ ηταν τρομερα..φετος θα παρω ενα κουτι οχι απο τα καινουργια γιατι κατι με χαλαει..αλλα τα προηγουμενα να δω τι λενε..
https://www.megasalapatas.gr/nsi-grive-Τσίχλα-33gr-nsigrive-nobel-sport
Πανακριβο για τσιχλα εννοειται αλλα θελω να το ξαναδω επειτα απο χρονια....