Ευχαριστώ φίλε μακάρι να αποδειχθούν καλά........χαχαχα λες να ξεμείνει γρήγορα? Παίζει τόσο ρόλο το χρώμα του κάλυκα??Καλοριχτα!κατα 80% θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.. κ μετεπειτα στις τσιχλες..εκει να δεις θανατους...
τωρα βλεπω επεστρεψε παλι στο αρχικο χρωμα..ακουω προβλεψεις ποσο θα κρατησει
Οχι....τα υλικα που βαζει ειναι ιδια...Παίζει τόσο ρόλο το χρώμα του κάλυκα??
Και σε κόκκινο...Εμένα μου είχε στείλει 32 gr και σε πορτοκαλί κάλυκα.
Κ προπερσι ήταν πάλι άσπρος...ευρι!!!Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλε
Ομοίως το 30αρι του ρουμελιωτη θεωρώ ότι είναι καλύτερο και πιο μαλακό. Το 32αρι το 'ακους' όταν το ρίχνεις.Καλόριχτα Τέλη, να μην σου φτάσουν! Να δοκιμάσεις και το 30αρη του αν δεν το έχεις δεί. Προσωπικά μου άρεσε καλύτερα!
Κι εγω σε πορτολακί τα ειχα πάρει.Εμένα μου είχε στείλει 32 gr και σε πορτοκαλί κάλυκα.
Μωρέ ας τα βγάζει και σε ροζακι αρκεί να κάνουνε δουλειάΚι εγω σε πορτολακί τα ειχα πάρει.
2-0 !
Οχι δεν παιζει ρολο,αμα ειναι ιδια μαρκα καλυκας και ιδιο καψυλι.( ο τασος ειναι και της ομορφιας )Ευχαριστώ φίλε μακάρι να αποδειχθούν καλά........χαχαχα λες να ξεμείνει γρήγορα? Παίζει τόσο ρόλο το χρώμα του κάλυκα??
Καλα καπνισματα!Παρέλαβα και εγώ τα φυσίγγια μου για την έναρξη!!!!!
View attachment 2487
Σε ευχαριστώ φίλε!!!!Καλα καπνισματα!
Ασπρος ηταν και περυσι ευρι.Άσπρος κάλυκας φέτος?πέρυσι ήτανε μπλε
Hλία, δεν νομίζεις πως υπερβάλεις...?(!) (Εκτός, βέβαια, κι αν αστειεύεσαι...)Το χρωμα του καλυκα εχει μεγαλη σημασια..αλλη αντησταση στο ξερελιασμα το ασπρο διαφανο αλλη το μαυρο ...ολοι η διαφανη καλυκες εχουν αδηνατο πλαστηκο.
Kαι μπλε..καλα λεει..στον ιδιο καλυκα γεμιζε κ τα "κυνηγετικα" 28γρ..Ασπρος ηταν και περυσι ευρι.
Aυτό που γράφει ο Ηλίας μου τόπε βιομήχανος εδώ κατασκευαστής .Hλία, δεν νομίζεις πως υπερβάλεις...?(!) (Εκτός, βέβαια, κι αν αστειεύεσαι...)
Η προσθήκη χρωστικών ουσιών στα πλαστικά μεταβάλει τη σκληρότητα τους... Οι διάφανοι κάλυκες έχουν εμφανώς πιο λεπτό πλαστικό από ότι οι χρωματιστοί... μιλάμε πάντα για ίδιους κάλυκες...Hλία, δεν νομίζεις πως υπερβάλεις...?(!) (Εκτός, βέβαια, κι αν αστειεύεσαι...)